Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova asi ma ide chripka zklatit ☹ z nosa mi tecie ako z vodovodneho kohutika... uz som sa aj nadopovala oscilom, tak uvidim, ci to pomoze... za chvilku idem na gyndu 😠 co planujete cez vikend?
je tu niekto kto isiel z Irska na dovolenku neikam k moru???
@saska247 nech sa vam uz zadary 😉
@azzura Dakujeme...pauza bola,lebo ja som bola kazdy mesiac uplakana a manzel zo mna nestastny...sme spolu 4 roky a ja neviem co je antikoncepcia🙂) a napriek tomu nic...som si zacala merat tu bazalnu teplotu.. cisla. 18 den ckl: 36,9, 19 den: 37,0, 20 den: 36,9...teraz neviem,ci mam ovulaciu posunutu, alebo ci vobec nejaku🙂 co si myslite?
@natalinda88 juuuuuj z toho niečo asi budeee 😉
@lucecita nieee čoro moro nebolo... zaspala som skôr ako k tomu mohlo dôjsť 😀 😀 😀 😀
@spula22 nooo už dva tyždne... ☹
@l_e_n_o_c_k_a cez vikend no zajtra oddychovať a v sobotu pridu svokrovci .. tak to bude zasa den oooch moj bože 😠
@vardzikova pre boha ☹ auuuuuuuuuuu .....mojka to je hjozne.poslem ti trosku toho mojho bacilka kakacika 🙂.vlaknina pomaha,skusaj 😒
@spula22 vlaknina .. hm... ja už neviem čo vyskušať už mi z toho hrabe do rite 😠 do jogurtu si davam pšenične otruby ktore tiež obsahuju vlakninu ale žeby som z toho potom kakala neviem ako ...
@vardzikova tak si skus dat kavu...mne kava vzdy zaberie.kava= do 5 minut kakanica 😀
@vardzikova no pekne, tak si sa tešila a potom toto? neveríííííííííííííííííííííííííííím 😀 😀 😀 😀 😀 hmmmm, že svokrovci, nezááááááávidím 😉
caute kocky dneska mi meska 13 dni mrcha, objednala som na na gyndu, idem tam az vo stvrtok na vyvolavacku :(((( ako sa mate, co nove?
@mata_ba matulik meska mi dnes 1š dni ta mecska ale uz som sa objednala na stvrtok o tyzden na vyvolavacku :(
@vardzikova uz som nazad, doki mi nic nedal, ze mam cakat... uz mi to cakanie ide krkom 😠 ja zas cely vikend stravim v posteli s chripkou 😢
@vardzikova 🙂 kiež by si mala pravdu....
@vardzikova a zabudla som, ze uz prisla maca, tak sme si obidvaja dali, tak som zvedava, ci a ako bude úcinkovat 😉

@vardzikova moooje chudiatko ☹. a dlho ta trapi ?