Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
baby niekolkokrat za den mam take krce v brusku ktore trvaju tak pol minuty a dnes ma aj pichlo na vajecnikku co to moze byt ?
ahojte..tak uz som opat v piestanoch 🙂 kupila som si alchemilku aj zihlavu...a beriem macuuu..tak hadam to pomoze 🙂 aj ked som tusim prechladnuta zo spodu...a dnes mam taky den,ze nejak neverim,ze mi tie veci pomozu...ach jaj...
Ahojte, dnes mi 2 den meska, ach...keby to bolo dobre znamenie a meskalo by to 9 mesiacov....
@kandee1201 vieš,že ti ani neviem on to na mne neako vidi, vyšlo mu to aj pri prvom mojom neuspešnom tehu on je naša taká domáca bosorka on to tušim vidí na každej 😀
ahojte 🙂 tak aj ja už som PN, cítim sa pod psa, bolí ma hlava aj hrdlo.....tak sa teším, že si oddýchnem
@maruskamolny majka a nechystáš sa testnúť?
@lusinda1989 ahoj mojka ako sa máš?
@monika707 ahoj zlatik da sa akurat som sa pred chvilkou zobudila 🙂
@lusinda1989 no ako dobre aj ja som skoro zadriemala na gauci ale prebral ma kamarat 😀
@lucecita nie, teplota dnes brutálne klesla, také čosi som ešte nemala....nechápem...pozri, ak chceš: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@lusinda1989 a co si dnes robila?
@kikaneu neviem ci este nie je skoro...a ani nemam tester...mozno si kupim, este asi pockam
@maruskamolny ja by som to nevydržala ;) a vždy mám doma nejaký ten test 🙂
ja vobec nestestujem...a meskaju zatial len 2 dni.....zatial ani nic nepocitujem...nechcem byt sklamana z testu, tak radsej pockam
Ahojte, tiež sa k Vám pridávam :o)
My sa snažíme 4mesiac...po vyhodení antiky som si tiež myslela, že aká pohodička bude otehotnieť...a ono nie...
@maruskamolny tak držím palce, nech sa môžete tešiť 🙂
@kikaneu ahoj,citim sa rovnako ako ty, no na PN este nie som, dnes som zavahala 😒 takze az v pondelok... beries aj nejake lieky?
@meggy004 ahoj, vitaj medzi nami 😉

@zuzanka9999 a nie si tehulka???