icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mel84
21. jan 2012

@eri28 no lebo je to este taka mala krasna fazulka 😉

evikaba
21. jan 2012

@mel84 co sa stalo ,ze ste smutne ?

gelinka75
21. jan 2012

@eri28 a ty co sa hras na tehulku s tym bruchom? :D ak uz neberies antiku tak kludne moze byt 😀

mel84
21. jan 2012

@evikaba purina prisla o fazulku ☹

ivnik
21. jan 2012

@mel84 ahoj Mel, ďakujem za privítanie, som tu prvý deň a úprimne sa teším, že sa takto povzbudzujete a prežívate všetko spolu s ostatnými, super fórum

eri28
21. jan 2012

@gelinka75 ja viem moja, moja posledna mrcha, prisla o 10 dni skor a 2 dni som spinila, a 3 dni mini krv, no co ja viem, boze....

ivnik
21. jan 2012

viete niektorá poradiť, čo sa berie na podporu otehotnenia??? počula som nejaký Babyplan, alebo niečo také, neviete poradiť?? ďakujem

gelinka75
21. jan 2012

@ivnik ano, uz dlho si tu piseme ☹ to sa neda to neprezivat

eri28
21. jan 2012

baby ja nic ked chcete aj oriesok, vy fazulky, nic v zlom, len mne to tam nesedi, radcej miminko....

aknedz
21. jan 2012

@ivnik ahoj, vitaj, inak mas pravdu, baby su tu take super, ze sa sem budes rada vracat aj ked sa vam to podari 😉 Tak vela zdaru, nech je to cim skôr!

ivnik
21. jan 2012

@gelinka75 súhlasím ☹

gelinka75
21. jan 2012

@eri28 a robila si test? mozno si tehu a ani nevies 😉

eri28
21. jan 2012

@ivnik v lekarni ti poradia, ja som si kupila gravitom su to vitaminy pre snazilky a tehulky, je tam vela vit. B a selen, zinok a neviem co este, ale ja som v holansku...

ivnik
21. jan 2012

@aknedz Ďakujem a Tebe už gratulujem, už je to na ceste 🙂

lucecita
21. jan 2012

ahojte bambuľky...taaaaak a som tu, ale keď som si prečítala o purinke, tak m i zle ostalo 😢 😢 😢
môj dnešný grafík http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 a včera som sa zabudla pomodliť Tadeáša, tak idem dneska od začiatku 😀 😀 😀

ivnik
21. jan 2012

@eri28 Ďakujem veľmi pekne za radu 🙂

mel84
21. jan 2012

@lucecita aj ja som dnes sla od zaciatku 😀 😀 😀 dosiel mm tak boli ine aktivity 😀

gelinka75
21. jan 2012

@lucecita fuha a to moze mat niekto aj taku nizku teplotu? ved zamrznes, mne je v poslednej dobe stale horko az lica mi horia, nechapem 😀

aknedz
21. jan 2012

@ivnik Vďaka, len ešte sa trošku bojím veľmi sa tešiť,tak sa modlím nech je všetko v poriadku a pekne to dotiahneme do zdravého pôrodu v správnom čase 😉

ivnik
21. jan 2012

@lucecita nestačí modliť, treba konať, kamarátke poradila, jedna kamarátka, ktorá otehotnela ani nevie ako, že treba polohu zozadu, a aby žena bola na kolenách a keď to na partnera príde, treba nadoraz a riadne vsunúť, ževraj až ju to zabolelo, a otehotnela na druhý krát po nechránenom sexe a teraz sa jej 18.1. narodil Denisko, tak nemodliť, treba sa činiť 😉

mel84
21. jan 2012

@ivnik skus pozriet stranku www.fertility.sk , ja som sa tam dozvedela strasne vela veci 😉

ivnik
21. jan 2012

@aknedz neboj sa všetko dobre dopadne, treba myslieť pozitívne 😉

eri28
21. jan 2012

@gelinka75 moja teraz nie naposledy som si robila, ale to bolo 7 den, teoreticky po ovu to bolo velmi skoro, nikto tam ducha nevydel, iba ja, ale tak som ho skumala, pod lampou, ze neviem ci sa na teste, neodrazala zo skla ta hruba 😀 😀 😀 😀 😀 , ciarka
a teraz cakam na vyplatu, az 7.2 cize nemam odkial vycarovat 6 euro to je cena v holansku za test....
ale citim sa blbo, lebo aj moj vydi ako som cudne tucna, aj chlapci na private, neda sa to nevsimnut....
mavam krce v lytkach to som predtym nemala, a krv z dasien, tiez som dlho nemala, a prestala som fajcit, nechuti mi zo dna na den....
ja som si predtym nevedela predstavit, ze si v robote nezapalim, ale aspon snivam, ze som tehu, uvidim co ma zobudi zo sna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a moj uz mi neda ani cent na test, tvrdi, ze ked budem vsetci to uvidia 😀 😀 😀 😀 😀
ale citala som na jednej stranke, ze jedna si myslela, ze je tehu, rastlo brusko, a na ultrazvuku, mala tri cysty v maternice uff 😢 😢 😢 😢
dufam, ze to nebude moj pripad....
inac este ma bolia krize a v noci idem 4 krat cikat 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
21. jan 2012

@gelinka75 no však práveže neviem....ale žijem, merala som si ráno 6:10 a ešte som tu, tak dá sa žiť aj s takou teplotou 😀 😀 😀 😀 😀 som sa dívala aká si rozpálená, cicka kedy testuješ? 😀
@mel84 no mne to vyletelo z hlavy, ale idem na to hneď, lebo zasa zabudnem 😀 😀 😀
@ivnik to ja sa aj činím, nie len modlím...ešte mi len mrcha skončila, tak som zatiaľ v poho...tie polohy každý odporúča iné, už sme skúšali aj tú na kolenách a nepomohlo, takže tak 😀 😀 😀 😀

ivnik
21. jan 2012

@mel84 ok idem sa pozrieť ďakujem 🙂

aknedz
21. jan 2012

@ivnik ved sa snazim 😉 ale predsalen prve tehotenstvo je asi take...vela otazok a sem-tam aj obavy, hlavne ked citas, co sa dievcatam vselico stalo...net je super na diskutovanie a vzdelavanie sa aj v oblasti tehotenstva ale mam pocit, ze niekedy to ma aj opacny efekt ako ukludnujuci 😅

aknedz
21. jan 2012

@eri28 celkom slubne priznaky vsetko, tak nech to vyde! 🙂

gelinka75
21. jan 2012

@eri28 nooo ty teda fakt vyzeras na tehu aj podla pisania :D a este ta slaba mrcha, tak budem zvedava ako dopadnes 😀
@lucecita co si, este som len 7DC, to je skoro a testnem az po 12DC a iba ked bude graf stupat inak nie 😀

ivnik
21. jan 2012

kočky ako to je vlastne s tými teplotami??? To si mám meriavať??? musíte ma zasvatiť 🙂

ivnik
21. jan 2012

asi pred pól rokom mi veštila veštica, všetko o mojej minulosti mi povedala, čo ma dosť prekvapilo, všetko pravda, akurát sme prerábalo vo velkom byt, aj to povedala, že prerábame a budeme to mať pekné, vyveštila mi tri zdravé deti, a ja že bože moj kedy to stihneme, veď budem vďačná za jedno, čítala som, že po vysadení antikoncepcie, možu byť aj viacej detí tak mám trochu obavu, lebo všetko sa mi zatial naplnilo 🙂 dala mi aj dva kamene jeden na harmóniu, ten máme v obývačke a druhý na oplodnenie, ten máme prirodzene v spálni 😉 a mám neuveriteľnú chuť na seksíl, čo nebýva u mňa zvykom v zimnom období tak uvidíme