icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

aliaxa
22. jan 2012

@fifitko25 myslis ze by som aj tak mohla otehotniet ?

lucecita
22. jan 2012

@kikaneu tak nech to čím skôr prejde 😉 možno to mám fakt po včerajšku, lebo mm toho mal dosť 😀 😀 😀 možno budeš mať zajtra riadny výstup a to bude znamenať, že dneska bol ten deň D 😀 😀
@spula22 heeeej? to asi každý kto počuje takú kombináciu....ale keď sa to všetko zmieša dokopy, môže to chutiť skvelo...

spula22
22. jan 2012

@lucecita jesne je to dobre 😀 prave mi mm zjedol vsetko a oblizuje sa az za usami 😀

gelinka75
22. jan 2012

@spula22 jaj spula ta tvoja omacka znie zaujimavo, mozno spravim niekedy ale na zdravsi sposob 😉

spula22
22. jan 2012

@gelinka75 🙂 aky zdravsi ? daj tip 😀

gelinka75
22. jan 2012

@spula22 bez taveneho syra a hranoliek, skusim tam dat biely jogurt a tvrdy syr rozpustit a varene zemiaciky 🙂

spula22
22. jan 2012

@gelinka75 tiez nie zle 🙂

gelinka75
22. jan 2012

@spula22 🙂 dik za tip, spomenula som muzovi, ze vyskusame 😀 tak sa cudoval ako to moze chutit :D

lucecita
22. jan 2012

@spula22 @gelinka75 ja som sa predchvíľkou tak prežrala, že asi prasknem 😀 😀 😀 😀 mm odfukuje na posteli a ja v obyvke na gauči...ale asi sa presuniem k nemu 😅 😅

gelinka75
22. jan 2012

@lucecita ja som sa tiez prezrala svieckovej, podarila sa mi, robila som k tomu viedenske knedle a sebe celozrnne cestoviny, mnam, tiez lezime obaja 😀 😀

lucecita
22. jan 2012

@gelinka75 som rada, že sa podarila...idem sa presunúť do spálne...

nikinka1111
22. jan 2012

@gelinka75 aj my sme mali variantu sviečkovej z diviny 🙂

kikaneu
22. jan 2012

@lucecita no, uvidíme zajtra 🙂 každopádne som v absolútnej pohode 🙂 psychickej 🙂 oddychuje, vyváram, vypekám 🙂 komu lepšie ? 🙂

lucecita
22. jan 2012

@kikaneu aj mne je fajn a som akosi super s psychikou...ja som mala aj stresy v práci, len čo som sa v noci prebudila, myslela som na robotu, prišla z práce domov a myslela ako bude zajtra v robote...teraz je mi super, keď sa v noci prebudím alebo hocikedy cez deň myslím práveže na mňa a manžela, ako to s nami vyzerá, na rodinu a taaaaaaak, proste vôbec nie na robotu...toto som asi potrebovala a skúsim potiahnuť maródku dlhšie ako sa bude dať...

kikaneu
22. jan 2012

@lucecita tak ja nemám stresy ani v práci, síce by boli, ale hneď na začiatku som si povedala, že sa teda určite nenechám vystresovať v práci, ktorú nemám na stálo, keďže len zastupujem kolegyňu na materskej 🙂 takže to beriem tak ľahšie, ale kolegyne sú dosť vystresované....ale ja som aj taká iná povaha asi ;) snažím sa brať veci s nadhľadom a celkom mi to ide 🙂 čo vlastne robíš, ak to nie je tajné? 🙂

aduska_ba
22. jan 2012

Babulky chcem sa pridat k Vam 🙂....dnes som 24 DC a nasla som si na testiku druhu slabucku ciarku 🙂

kikaneu
22. jan 2012

@aduska_ba vitaj, no super, tak to môžem blahoželať 🙂 ako dlho ste sa snažili?

aduska_ba
22. jan 2012

@vardzikova kuk 🙂...chcem sa k Vam pridat dnes som 24dc a slabulinka druha ciarocka 🙂

aduska_ba
22. jan 2012

@kikaneu druhy mesiac 🙂...len tak trosku sa tesim ,lebo este mam 4 dni do mrchy ,ale dufam,ze ma obide 🙂

kikaneu
22. jan 2012

@aduska_ba tak to ste deti šťasteny, že to bolo tak rýchlo ;) tak držím palce, nech je už tak skoro nevidíš

annie6
22. jan 2012

@aduska_ba xixi, ja idem testnut zajtra, a mam 4dni meskajucu mrchu zatial 😀

aduska_ba
22. jan 2012

@kikaneu len nahodne som si spravila testik dnes 🙂 Az ked mi bude mrcha meskat tak som planovala si ho spravit.

aduska_ba
22. jan 2012

@kikaneu je dakujem moja 🙂...uplne som mimo uvidim zajtra si zopakujem rano 🙂 za chvilocku dam fotecku 🙂

aduska_ba
22. jan 2012

@annie6 ja som uz bola nedockava 🙂...ale este mam do mrchy 4 dni ....mozno sa aj testik zmylil uvidim aky bude zajtra 🙂

aduska_ba
22. jan 2012

@kikaneu a vy sa ako dlho snazite?Drzim moc moc palcekyyyy

kikaneu
22. jan 2012

@aduska_ba my už trošku viac ako rok....ďakujem 🙂

aduska_ba
22. jan 2012

@kikaneu vazne??A boli ste aj na nejakom vysetreni?juj posielam vela energieeee

kikaneu
22. jan 2012

@aduska_ba ja už som bola, podľa lekárky som v poriadku a ešte ide manžel na spermiogram, ale teraz nie, lebo sú plodné dni, tak si necháva materiál pre mňa ;) no občas je to nročné, hlavne keď stretávam samé tehotné ženy a mladé rodiny s deťmi....inak sa to dá prežiť 🙂

mishella
22. jan 2012

Ahojte Snazilky 🙂 to je parada, ze existuju stranky ako je tato! My sa tiez snazime, ale len mesiac. Neviem ci to nie je skoro riesit to tak vazne, ale kupila som si ovulacne papieriky, no vzdy mi vysli negativne. Mozem ovulovat aj ked mi testy ukazuju, ze nie? Este by ma zaujimalo, ze ci mozem mat pocas tehotenstva bolesti hlavy. Neviete?