Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu tak nech to čím skôr prejde 😉 možno to mám fakt po včerajšku, lebo mm toho mal dosť 😀 😀 😀 možno budeš mať zajtra riadny výstup a to bude znamenať, že dneska bol ten deň D 😀 😀
@spula22 heeeej? to asi každý kto počuje takú kombináciu....ale keď sa to všetko zmieša dokopy, môže to chutiť skvelo...
@gelinka75 aj my sme mali variantu sviečkovej z diviny 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/39ee89 moj grafik
@kikaneu aj mne je fajn a som akosi super s psychikou...ja som mala aj stresy v práci, len čo som sa v noci prebudila, myslela som na robotu, prišla z práce domov a myslela ako bude zajtra v robote...teraz je mi super, keď sa v noci prebudím alebo hocikedy cez deň myslím práveže na mňa a manžela, ako to s nami vyzerá, na rodinu a taaaaaaak, proste vôbec nie na robotu...toto som asi potrebovala a skúsim potiahnuť maródku dlhšie ako sa bude dať...
@lucecita tak ja nemám stresy ani v práci, síce by boli, ale hneď na začiatku som si povedala, že sa teda určite nenechám vystresovať v práci, ktorú nemám na stálo, keďže len zastupujem kolegyňu na materskej 🙂 takže to beriem tak ľahšie, ale kolegyne sú dosť vystresované....ale ja som aj taká iná povaha asi ;) snažím sa brať veci s nadhľadom a celkom mi to ide 🙂 čo vlastne robíš, ak to nie je tajné? 🙂
Babulky chcem sa pridat k Vam 🙂....dnes som 24 DC a nasla som si na testiku druhu slabucku ciarku 🙂
@vardzikova kuk 🙂...chcem sa k Vam pridat dnes som 24dc a slabulinka druha ciarocka 🙂
Ahojte Snazilky 🙂 to je parada, ze existuju stranky ako je tato! My sa tiez snazime, ale len mesiac. Neviem ci to nie je skoro riesit to tak vazne, ale kupila som si ovulacne papieriky, no vzdy mi vysli negativne. Mozem ovulovat aj ked mi testy ukazuju, ze nie? Este by ma zaujimalo, ze ci mozem mat pocas tehotenstva bolesti hlavy. Neviete?

@fifitko25 myslis ze by som aj tak mohla otehotniet ?