Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@aduska_ba aj ja som 24DC 😀
@kandee1201 vazne a tiez snazilkujete ?🙂....malo by byt tento mesiac nieco ?🙂
@aduska_ba snazilkujeme ale neverim ze tento mesiac nieco bude 😒 sexikovali sme pred ovulkou cez nu nebol moj doma 😠
@aduska_ba a vy dlho snazilkujete?
ja som zacala neskor merat teplotku moj je http://www.fertilityfriend.com/home/3a97b0
@kandee1201 druhy mesiac 🙂
no tak super ked to uz vyslo len nech ti ta ciarka zosilnie 😀
@kandee1201 jej dakujem dufam,ze zosilnie 🙂
@kikaneu veď práve, že je to tu hrozné s prácou...ja mám segru v UK, vedela by mi tam zohnať robotu, ale keď som skončila školu, už som chodila s terajším manželom a ten má dobrú robotu a preč by nešiel...a ja bez neho takisto, pretože neuznávam vzťah na diaľku...tak musím teraz intenzívne hľadať dačo iné
@dijusa aj ty máš cigánčatá? 🙂 učím angličtinu a biológiu (to som študovala) a ešte aj výtvarnú - ja výtvarný antitalent 🙂 ja mám zastupovanie kolegyne počas materskej, ale mám fakt silné tušenie, že od septembra sa bude chcieť vrátiť....a irónia je v tom, že ona angličtinu vyštudovanú nemá 😠 ale aj tak by som tam nechcela skysnúť naveky, takže životopis som už upravila, ešte žiadosť a môžem posielať 🙂 aj ja som teraz PN, mám strašnú bolesť hrdla, nevládala som už posledné dni rozprávať
@kikaneu no to neviem či by ma takto zobrali, možno aj áno, ale mne je jedno, nech mám aj menej, teraz nedostávam ani 400 éčiek a to robím s faktúrami v kancli! chcem to nejak zahrnúť do žiadosti, len to neviem nejak sformulovať...ono nikde tu na okolí nehľadajú so salónov nikoho, ale chcem tak či tak zajtra poslať žiadosti do všetkých v Púchove aj v Považskej...možno motyka vystrelí...
babulky VIETE mi poradit ak som tehu mozem brat B6 ?
ahojte co je nove??? nejake nove tehulky??? 😀 inak dnes som zistila ze alchemilku nemam pit cely mesiac...len do ovu,,,dost neskoro,,,,dufam ze om si neuskodila,,, 😒
@aduska_ba aj my druhy mesiac 😵 ale zatial nist ☹

@mata_ba sexíkovanie 🙂