icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
22. jan 2012

@mata_ba sexíkovanie 🙂

kandee1201
22. jan 2012

@aduska_ba aj ja som 24DC 😀

kikaneu
22. jan 2012

@lucecita ja už mám pocit, že s akýmkoľvek titulom či bez titulu sa ťažko hľadá robota....je to tu fakt oničom....ale odísť odtiaľ nechcem, manžela ťahá preč, ale keď mne sa tu tak páči 😉 ale všetko závisí od práce, ak nebudeme mať, tak budeme nútení ísť niekam inam....

kikaneu
22. jan 2012

@mata_ba mala by si si tam označiť aj dni mrchy

aduska_ba
22. jan 2012

@mata_ba jej sikulka 🙂

mata_ba
22. jan 2012

@kikaneu dakujeeem 🙂

aduska_ba
22. jan 2012

@kandee1201 vazne a tiez snazilkujete ?🙂....malo by byt tento mesiac nieco ?🙂

kandee1201
22. jan 2012

@aduska_ba snazilkujeme ale neverim ze tento mesiac nieco bude 😒 sexikovali sme pred ovulkou cez nu nebol moj doma 😠

kandee1201
22. jan 2012

@aduska_ba a vy dlho snazilkujete?

aduska_ba
22. jan 2012

ja som zacala neskor merat teplotku moj je http://www.fertilityfriend.com/home/3a97b0

aduska_ba
22. jan 2012

@kandee1201 druhy mesiac 🙂

kandee1201
22. jan 2012

no tak super ked to uz vyslo len nech ti ta ciarka zosilnie 😀

aduska_ba
22. jan 2012

@kandee1201 jej dakujem dufam,ze zosilnie 🙂

dijusa
Autor odpoveď zmazal
lucecita
22. jan 2012

@kikaneu veď práve, že je to tu hrozné s prácou...ja mám segru v UK, vedela by mi tam zohnať robotu, ale keď som skončila školu, už som chodila s terajším manželom a ten má dobrú robotu a preč by nešiel...a ja bez neho takisto, pretože neuznávam vzťah na diaľku...tak musím teraz intenzívne hľadať dačo iné

kikaneu
22. jan 2012

@dijusa aj ty máš cigánčatá? 🙂 učím angličtinu a biológiu (to som študovala) a ešte aj výtvarnú - ja výtvarný antitalent 🙂 ja mám zastupovanie kolegyne počas materskej, ale mám fakt silné tušenie, že od septembra sa bude chcieť vrátiť....a irónia je v tom, že ona angličtinu vyštudovanú nemá 😠 ale aj tak by som tam nechcela skysnúť naveky, takže životopis som už upravila, ešte žiadosť a môžem posielať 🙂 aj ja som teraz PN, mám strašnú bolesť hrdla, nevládala som už posledné dni rozprávať

kikaneu
22. jan 2012

@lucecita tak si budeme hľadať spolu 🙂 môj manžel nemá bohvieakú prácu zatiaľ, ale vždy lepšie ako nič....a tiež neuznávame taký vzťah, čiže by sme šli jedine spolu

lucecita
22. jan 2012

@kikaneu a dačo ti niekto naznačil, keď si myslíš, že sa v septembri vráti? ja mám vyštudovanú strednú odevnú a výšku textilnú technológiu (chémia textilných vlákien) a mojim snom je pracovať v svadobnom salóne alebo módnom butiku 😀 len to ma s tým titulom nikde nevezmú... 😠

kikaneu
22. jan 2012

@lucecita hm, vo svadobnom salóne som brigádovala, bolo to super 🙂 ani keby si povedala, že budeš pracovať aj za mzdu, ktorú by dali niekomu so strednou školou? no, jej manžel je bez práce, takže by bola blbá, keby sa nevrátila...

lucecita
22. jan 2012

@kikaneu no to neviem či by ma takto zobrali, možno aj áno, ale mne je jedno, nech mám aj menej, teraz nedostávam ani 400 éčiek a to robím s faktúrami v kancli! chcem to nejak zahrnúť do žiadosti, len to neviem nejak sformulovať...ono nikde tu na okolí nehľadajú so salónov nikoho, ale chcem tak či tak zajtra poslať žiadosti do všetkých v Púchove aj v Považskej...možno motyka vystrelí...

kikaneu
22. jan 2012

@lucecita nejak to vymyslíš, neboj....a držím palce, nech sa ti podarí čo najskôr zohnať prácu....ja tiež zajtra rozpošlem žiadosti, som zvedavá, či sa niekto vôbec ozve

lucecita
22. jan 2012

@kikaneu aj ty posielaš žiadosti do firiem aj keď nehľadajú nikoho alebo ako posielaš žiadosti?

kikaneu
22. jan 2012

@lucecita jasné, často sa človek ani nedozvie, že niekde niekoho hľadajú...takže všade zaradom poposielaj 🙂 a ja iba po školách na začiatok, ak by sa nepodarilo, tak potom budem uvažovať čo ďalej

lucecita
22. jan 2012

@kikaneu tak to som rada, že je niekto ako ja 😀 😀 😀 pretože ja posielam hlava nehlava do firiem tu a v okolí 😀 😀 😀 tak držím palčeky, nech sa ti podarí zohnať niečo lepšie 😉 😉 😉

kikaneu
22. jan 2012

@lucecita isto nás je ešte viac, aj manžel to tak robil, keď zháňal prácu 🙂 aj ja ti to prajem 🙂 veľa šťastia

lucecita
22. jan 2012

@kikaneu to je to, že keď človek takto poposiela žiadosti, tak ani nevie kto potrebuje niekoho zamestnať..len aby sa nám to podarilo..

aduska_ba
22. jan 2012

babulky VIETE mi poradit ak som tehu mozem brat B6 ?

adriana_13
22. jan 2012

ahojte co je nove??? nejake nove tehulky??? 😀 inak dnes som zistila ze alchemilku nemam pit cely mesiac...len do ovu,,,dost neskoro,,,,dufam ze om si neuskodila,,, 😒

adriana_13
22. jan 2012

@aduska_ba aj my druhy mesiac 😵 ale zatial nist ☹