Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@adriana_13 potom daj vediet 🙂
brý večer, pozravujem vas zpopod perinky, akosi mi neprechadza, takze od zajtra PN...
@dijusa no vidíš, blbo načasované, aj my máme ísť na spermiogram, ale doktorka povedala, že stačí dať telefonicky vedieť, kedy prídeme 🙂 a manžel chcel v piatok, ale som mu to zrušila, že ee, že teraz nie, až keď bude po ovu, tak potom 🙂 veď teraz by som ani nevydržala bez sexiku 😅 a odkiaľ si presne z východu? my tiež bývame u našich, ale chystáme sa tu aj ostať, máme pre seba celé jedno poschodie, čiže ako 3izbový byt 🙂 a práve sme si dali robiť kuchynskú linku, ktorá nás privedie takmer na mizinu, čiže tiež nemôžeme prísť o príjem....je to bieda, fakt 😒
@l_e_n_o_c_k_a joj, moja, drž sa
@kikaneu diky, a tebe je uz lepsie?
@l_e_n_o_c_k_a no odkedy mám hlasový kľud, tak lepšie, aj poctivo papám tabletky, tak asi pomáhajú....ešte to nie je super, ale zlepšenie je 🙂 aj tebe pomôžu a bude ti lepšie
@kikaneu som zvedava, co mi predpise, len dufam, ze ziadne antibiotika, bo potom budem musiet posunut krvne testy... ked si isla k lekarovi, tak si si vyziadala PN? ci ju automaticky navrhol? bo sa bojim, ze ma odbije nejakymi tabletkami a neda PN, ci si ju vyziadat?
@l_e_n_o_c_k_a pýtala sa, či mi stačí paragraf, tak som povedala, že nie, že si potrebujem hlasovo oddýchnuť, tak mi povedala, že dá týždeň.....keď začala vypisovať papiere, tak sa pýtala či mám DNPO, a potom mi dala do konca mesiaca....zlatá bola
a na aké krvné testy ideš?
@aduska_ba oka 😀
@spula22 dakujem lasinka ale pre istotu sa aj tak opytam ... zato nič nedam 😉
@kikaneu juuuj, tak to mas fajn. my mame takeho stareho neprijemneho chrena, isto bude robit problemy... no uvidim, nejdem sa preto stresovat, necham si to az na zajtra 😅
co sa tyka testov, musim ist 3DC a 14 DC (hormonalny profil, FSH,LH, estrogeny, progesteron) - ale mrcha furt neprisla, idem si skusit dat vino, mozno jej pomozem... vcera ma pobolievala prava aj lava strana, dnes nic... a doktor vravel, ze by som nemala uzivat antibiotika, tak uvidim... nechcem to posuvat az o mesiac
@vardzikova hej čau 🙂 kde sa túlaš celý deň? 🙂
@aknedz ja viem lasko ... len ma dnes akosi trapi podbruško .. pobolieva ma viac ako inokedy ... 😒
@vardzikova ahoj mojka, vybúúúúvana si? ako dopadla navsteva svokrovcov? 😉 😉
@lucecita hou tak ja by som o tom dokazala napisať pomaličky aj knihu najprv špagetky, potom palacinky a teraz lasko čo vymysliš? 😀
@aduska_ba jeej tak to sa tešim ja som začinala podobne s tou slabou čiaročkou ... len ja som čiaročku mala až po 5 dni meškania mrchy 😉
@kikaneu ahooj mojka,,, dnes akosi nestiham... neviem , mali sme dnes navštevu boli svokrovci 😝 😝 😝 no čo ti poviem uff to bola zaberačka, 😖 ale už som tu 😉 a som len celááá vaša 😀
@l_e_n_o_c_k_a no, ak sa cítiš na chrípku, tak ti antibiotiká nepomôžu....a veď uvidíš, že čo ti lekár povie.....no vidíš a mne brala len na 13DC krv na hormonálny profil a nekázala prísť ešte v 3DC....to čo zas má byť? joj, tak nemám rada také veci
@l_e_n_o_c_k_a ahoj mojka,, navšteva dopadla dobre lebo už odišli 😀 chvala bohu na tento okamih som čakala od druhej poobede 😠
@vardzikova tak si si užila návštevu, hej? 🙂 a ako sa cítiš, všetko v poriadku?
@vardzikova ja som uz nevydrzala a neratala som,ze mi nieco ukaze testik ,ale to som robila vcera.Som zvedava co bude zajtra rano 🙂
@vardzikova juuuj, to sa dlho zdrzali 😝 si teraz PN ci chodis do prace?

@evikaba ja 28...dnes mi klesla teplota o O,2 st. ako vcera...takze z toho asi nic,co? :(