icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
22. jan 2012

@vardzikova však ja neviem, čo sa to deje, ale sme sa zhodli, že to nerobíme na otehotnenie, ale pretože sa chceme milovať 😉 😉 😉 a tieto dva dni to bolo fakt super 😉 takže ďalšia inšpirácia? len dám do vody s korením a bobkovým listom šošovicu, keď je mäkká, dám tam zemiačky, keď sa uvaria tie, dám nakrájaný párok, zahustím troškou hladkej múky s vodou, pridám smotanou na varenie, chvíľku povarím a hotovo...len dochutím octom, soľou a cukrom......daj si voľno aj ty, je to lepšie...ja mám teraz bez stresu dni, nechodím do práce a je mi super...

kikaneu
22. jan 2012

@lucecita moja a prášku treba koľko denne spapať?

lucecita
22. jan 2012

@kikaneu jednu kávovú lyžičku...raz som ju dala do omáčky na špagety a druhýkrát do polievočky...zajtra zasa dám do šošovicovej polievky...ideš si ju objednať?

kikaneu
22. jan 2012

@vardzikova písala mi deň predtým, že trošku špiní, tak som jej vravela, že sa za nich budem modliť a že držím prsty....a keď som jej potom na ďalší deň písala, že ako? že dúfam, že už je všetko ok, tak sa neozvala vôbec a to bol ten blbý deň....a že sa ona celý deň neozvala, to už mi bolo podozrivé ☹ strašne ma to vzalo....že aké to je nespravodlivé.....najprv sa snažíš dlho predlho a keď sa už podarí, tak o bábo prídeš,....och, nespravodlivosť....ale čo už, nezmeníme to, len sa s tým vyrovnať 😖

kikaneu
22. jan 2012

@lucecita akurát to riešim s manželom, že či už alebo až po smermiograme

vardzikova
22. jan 2012

@lucecita pekne pekne lasko ste sa akosi rozšantili... 😉 😀 my zatiaľ nesexujeme bojim sa radšej niečo vydržim ja aj Miloš 😖 no takže zajtra si urobim šošovičkovu polievočku mnaaaam 😀 😀 , dnes som to už chcela povedať našim že som tehu ale musim to ešte vydržať kym nepride ocko domov lebo je v poľsku pracuje tam

vardzikova
22. jan 2012

@kikaneu och bože, ja by som sa asi psychicky zrutila , joj škoda že nešla ešte vtedy k dokymu .. joj škoda že to nechala tak .. ked my sme take kozy .. stale si myslime že sa nedeje nič ... ale aj male zanedbanie može urobiť obrovske škody.. JA ZAJTRA IDEM K DOKYMU aj ked ti poviem že som si povedala že ach počkamčo bude ale po tom čo som si prečitala idem určite radšej budem vedieť že to nič nieje akoby som to mala potom ľutovať

lucecita
22. jan 2012

@kikaneu a kedy idete na ten spermiogram? ja som ju objednala minulú sobotu a utorok som ju už mala na pošte...rýchlo to príde.. 😉
@vardzikova no to ja kukám, ako nám to ide 😀 😀 tak uvar, aj ja ju spravím...ja že to už vaši vedia...a svokrovcom ste to dneska povedali?

kikaneu
22. jan 2012

@vardzikova tak, tak, dobre robíš, len pekne choď....no, musí to byť fakt strašné....joj, nikomu to neprajem.....a nikdy nepochopím prečo sa také veci dejú....

vardzikova
22. jan 2012

@lucecita nie naši to ešte nevedeia chcem topovedať na ockove narodeninky vieš dame mu taky darček ... 😉 ale neviem či to dovtedy vydržim 😖 , svokrovci tiež nevedia naši to musia vedieť skôr ako oni ... 😠

kikaneu
22. jan 2012

@lucecita máme zavolať, dopredu, že kedy prídeme, doktorke je to viac-menej jedno, len sa máme ohlásiť 🙂 tak neviem, že kedy pôjdeme....možno budúci pondelok....uvidíme

kikaneu
22. jan 2012

@vardzikova a kedy má ocko narodeniny?

vardzikova
22. jan 2012

@kikaneu idem určite idem, ked mne je to tak neskutočne ľuto ... bože po takej snahe a nakoniec to tak skonči

vardzikova
22. jan 2012

@kikaneu ocko ma narodeniny 4.februara ešte pomali dva týždne 😀

lucecita
22. jan 2012

@kikaneu ahaaa, tak ale objednaj si ju teda....vraj pomáha, tak neviem...ja som nechcela nič brať tento cyklus, ale nejak mi to nedalo...ale mám len to a alchemilku, nič viac...
@vardzikova my sme sa kedysi bavili, že by sme im to povedali naraz, ale teraz neviem...ak by sa nám to teraz podarili, tak mamik ma koncom februára narodky, tak našim asi vtedy a svokrovcom neskôr 😉 😉 😉

kikaneu
22. jan 2012

@vardzikova aj mne je to ľúto....vždy keď sa takú správu dozviem, je mi to ľúto....nikdy si nezvyknem na to, že sa to stáva (a mám pocit, že čoraz častejšie) ☹

vardzikova
22. jan 2012

@lucecita tak pozeram že nad tym uvažuješ uplne rovnako ako ja ,,, najprv našim a aaaaž potom svokrovcom 😀 dnes ako som nalievala vino tak sa ma pytali a čo ty si nedaš? a ja že nieee nemam dnes nato chuť 😀

vardzikova
22. jan 2012

@kikaneu no ved to že taketo veci sa v poslednom čase alebo dobe stavaju oveľa viac .. 😢

maruskamolny
22. jan 2012

@kikaneu ahojky kika,, ako sa mas, nieco novve?mne meskalli 4 dni a dnes som dostala ale velmi slabu, tak neviem ze co...

lucecita
22. jan 2012

@vardzikova no pekne, si mala povedať, že berieš antibiotiká...nebolo im to divné potom, nevypytovali sa?

vardzikova
22. jan 2012

Tak lasky moje idem spať ,, lebo zajtra rano idem kdokymu potom dam vedieť ako som dopadla , dobru nocku pusinky moje 🙄 😎

vardzikova
22. jan 2012

@lucecita nie nevypitovali sa ... zatiaľ 😀

kikaneu
22. jan 2012

@lucecita a nevieš či sa to dá kúiť aj normálne v lekárni? lebo manžel vymýšľa, že z netu nie, on vždy musí vymýšľať, joj 😠 ja ani tú alchemilku už nepijem, mala som asi 3x po mrche....a doma mi nejak nenapadne si ju urobiť....takže ja tento cyklus len vitamín E beriem a zinok a dávam aj manželovi, veď uškodiť mu nemôže (ale to kvôli okoliu nechtov papám, mám to také škaredé, pozaťahované)

vardzikova
22. jan 2012

@lucecita lasko moja idem spať ahooj

kikaneu
22. jan 2012

@vardzikova drž sa Katka...čakám len dobré správy

kikaneu
22. jan 2012

@maruskamolny u mňa nič nové....som PN, tak sa liečim, oddychujem......joj, to mi je ľúto, ale počuj, ak je slabá, tak šanca ešte je....ak by nezosilnela, tak skús ten tehotenský test spraviť 😉

lucecita
22. jan 2012

@vardzikova ahoj mojka. aj ja pojdem...pekne sny a zajtra sa ozvi 😉

maruskamolny
22. jan 2012

@kikaneu kikus, uvidim, pockam co bbude zajtra... 😒

lucecita
22. jan 2012

@kikaneu mne sa zdá, že v lekárni sa nedá kúpiť, ale skús sa spýtať...prečo nechce z netu? však to je najjednoduchšie...ja som dala dohromady 12 ečiek za to aj s poštovným...

kikaneu
22. jan 2012

@maruskamolny počkaj určite a uvidíš, veď čo, ak sa nepodarilo teraz, tak sa podarí budúci cyklus....drž sa Majka