icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

henrietad
23. jan 2012

@zuzanka9999 drž saa!!! ja mam take iste pocity občas..proste to musime prežiť ..o to viac sa budeme potom radovať

aduska_ba
23. jan 2012

@mata_ba dakujem moja 🙂

nikolka77
23. jan 2012

@anlady skoda, takze ides na vyvolavacku alebo pockas?ale tak mozno zajtra uz bude pozit.a mas normalne nepravidelne?

nikolka77
23. jan 2012

@aduska_ba hej hej, uz 2 krat , prve nam odislov 7tt..tak dufam, ze sa coskoro zadari a bude vsetko ok 🙂

anlady
autor
23. jan 2012

@nikolka77 práveže,teraz som 8 deň od vyvolávačky. tak asi počkám do konca mesiaca. Mám hodne nepravidelne - ale max do tých 33 DC občas max čo už je do 35 DC dostanem. Čo myslíš? Môže to byť šanca?

mata_ba
23. jan 2012

babyyy,kde ste vsetky? @azzura , @delideli , @chorucka , @vardzikova , @anett6212 , @lucecita , @kikaneu a vsetky dalsieee 🙂

nikolka77
23. jan 2012

@anlady aha, kks, no podla mna ta sanca tam urcite je.. a ani necetis bolesti ako pred mrchou alebo tak?inak zas, aj ked si robis test ti ukaze ze nejsi, a pak o 2 dni uz ta hodnata moze byt taka, ze ti ukaze ze si tehotna 🙂 tak budem drzat palce nech sa to podari, uz sa dlho snazite?

mel84
23. jan 2012

@mata_ba ahoooj, no dnes asi kazdy maka 😀 😀 😀 mne sa ale tak nechce, najradsej by som bola doma zababusena v perine a nic nerobila 🙂

fifitko25
23. jan 2012

@gelinka75 fíha, to je riadna výšava.... ale mohlo by to byť aj začínajúcim tehu,hm?

aliaxa
23. jan 2012

ahojte babenky tak dnes som bola u doktora...potvrdil mi tehotenstvo ..som taka stastna

mata_ba
23. jan 2012

@mel84 ani nehovor 🙂 ledva som sa rano vyhrabala 😀

@fifitko25 ahoj moja..ako sa citis?

mata_ba
23. jan 2012

@aliaxa gratulujeeeeeeeem..to je uzasne 🙂

anlady
autor
23. jan 2012

@nikolka77 No keď to tak zoberiem, poriadne - od tohto roku 🙂 No mám bolesti, na začiatku mesiaca som mala výtok - hnedý a pobolievalo bruško. A teraz aj prsia aj podbruško, Už som si myslela že už som to dostala-určite a stále nic. A vy? Nečítala som tu dlho,tak nie som v obraze.

fifitko25
23. jan 2012

ahojte,
tak som späť od dokiho, vyzerá to, že som ok, tento mesiac neberiem žiadne lieky, žiadna stimulácia, len progesterón od 17 DC do 26 DC. Na folikulometriu idem o týždeň, doktor je zvedavý, či folíky rastú aj bez liekov... zajtra zas s mm do MT na spermograf, som zvedavá....
inak som mala hladinu HCG hormónu v krvi 2,3, doktor povedal, že to bolo minimálne, ale bolo, takže vylúčil chemické tehu ... čiže sa u nás začalo diať oplodnenie vajka, no asi sa neudržalo ☹ ☹

fifitko25
23. jan 2012

@aliaxa vidíš, a ako si sa bála 😉 blahoželááááááááám 😀

aduska_ba
23. jan 2012

@aliaxa jeeeeejjjjjjj gratuuulujem mojkaaaaaa 😉

alyce
23. jan 2012

@fifitko25 no a ty moja co? Ako to je s tebou? Naozaj nic?

fifitko25
23. jan 2012

@mata_ba ahoj, som do stredy PN, v stredu už nastupujem, i keď doki ma chcel nechať ešte celý týždeň doma, aby som si oddýchla... ale zas budem mať nafigu výplatu, tak idem radšej pracovať 😒
vylúčil mi chemické tehu, takže testy ma neklamali, asi sme vajko oplodnili, no neudržalo sa a odišlo tak, ako prišlo - rýchlo 😒

mata_ba
23. jan 2012

@fifitko25 ale je dobre,ze bolo...nabuduce uz vydrzi 😉

mel84
23. jan 2012

@aliaxa blahozelam a drzte sa 🙂

alyce
23. jan 2012

@fifitko25 aha, uz som si precitala vyssie. No aspon vies, ze mozes otehu a teraz mas pohnojene, tak a ide na to 🙂

aliaxa
23. jan 2012

@fifitko25 to ano uz len si davat pozor na seba

aliaxa
23. jan 2012

@mel84 dakujeme 🙂

aliaxa
23. jan 2012

@aduska_ba dakujeeeeem 🙂

fifitko25
23. jan 2012

@alyce ahoj moja, nič ☹ pozitívne testy boli, v krvi minimálna hodnota HCG, čiže čosi prebiehalo,ale skončilo skôr, ako sa stihlo uhniezdiť... som z toho smutná, utešovala som sa tým chemickým tehu, ale po dnešku vyzerá, že sme boli na dobrej ceste k fazuľke... ideme zajtra s mm do MT na vyšetrenie - teda len mm, idem s ním ako podpora a potom uvidíme, čo ďalej 😒

fifitko25
23. jan 2012

@aliaxa tak tak a žiadne stresy 😉

alyce
23. jan 2012

@fifitko25 podla mna sa to rychlo podari. To je super, ze ta takto sleduju, aspon nie si nervozna, ze nevies co sa deje. Podla mna taketo nieco zazije kazda zena, len o tom nevie, ale ty si testovala, tak si to odhalila 😉

aliaxa
23. jan 2012

@fifitko25 uz nesmiem mat veru a hlavne v skole

mel84
23. jan 2012

@fifitko25 podla mna to je dobre znamenie, ked sa udrzat ma, tak sa to udrzi aj keby neviem co sa robilo 😉 to bolo len take skusobne kolo, najblizsie uz sa to roztoci naplno 😉

fifitko25
23. jan 2012

@alyce
@mel84 no dievčatá, veľmi by som chcela, aby toto kolo dobre dopadlo, ale bez liekov tomu nedávam veľkú nádej, no aspoň si moje telo odpočinie od chémie 😠 a na druhej strane sa teším do tej Číny, v Zakázanom meste je strom plodnosti - tak sa tam pôjdem pomodliť 😀