Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@anlady aha, kks, no podla mna ta sanca tam urcite je.. a ani necetis bolesti ako pred mrchou alebo tak?inak zas, aj ked si robis test ti ukaze ze nejsi, a pak o 2 dni uz ta hodnata moze byt taka, ze ti ukaze ze si tehotna 🙂 tak budem drzat palce nech sa to podari, uz sa dlho snazite?
ahojte babenky tak dnes som bola u doktora...potvrdil mi tehotenstvo ..som taka stastna
@nikolka77 No keď to tak zoberiem, poriadne - od tohto roku 🙂 No mám bolesti, na začiatku mesiaca som mala výtok - hnedý a pobolievalo bruško. A teraz aj prsia aj podbruško, Už som si myslela že už som to dostala-určite a stále nic. A vy? Nečítala som tu dlho,tak nie som v obraze.
ahojte,
tak som späť od dokiho, vyzerá to, že som ok, tento mesiac neberiem žiadne lieky, žiadna stimulácia, len progesterón od 17 DC do 26 DC. Na folikulometriu idem o týždeň, doktor je zvedavý, či folíky rastú aj bez liekov... zajtra zas s mm do MT na spermograf, som zvedavá....
inak som mala hladinu HCG hormónu v krvi 2,3, doktor povedal, že to bolo minimálne, ale bolo, takže vylúčil chemické tehu ... čiže sa u nás začalo diať oplodnenie vajka, no asi sa neudržalo ☹ ☹
@mata_ba ahoj, som do stredy PN, v stredu už nastupujem, i keď doki ma chcel nechať ešte celý týždeň doma, aby som si oddýchla... ale zas budem mať nafigu výplatu, tak idem radšej pracovať 😒
vylúčil mi chemické tehu, takže testy ma neklamali, asi sme vajko oplodnili, no neudržalo sa a odišlo tak, ako prišlo - rýchlo 😒
@alyce ahoj moja, nič ☹ pozitívne testy boli, v krvi minimálna hodnota HCG, čiže čosi prebiehalo,ale skončilo skôr, ako sa stihlo uhniezdiť... som z toho smutná, utešovala som sa tým chemickým tehu, ale po dnešku vyzerá, že sme boli na dobrej ceste k fazuľke... ideme zajtra s mm do MT na vyšetrenie - teda len mm, idem s ním ako podpora a potom uvidíme, čo ďalej 😒

@zuzanka9999 drž saa!!! ja mam take iste pocity občas..proste to musime prežiť ..o to viac sa budeme potom radovať