icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
23. jan 2012

@aknedz nie mojka zobrala som si dovolenku lebo jej mam veľa, pn ešte využijem 😉 som rada že ma pozrel .. skontroloval a hlavne uistil v tom že je všetko v poriadku 😉 bala som sa čomi povie

fifitko25
23. jan 2012

@vardzikova a ako to doma maskuješ? že ešte nevedia o tehu a si doma? 😀

aduska_ba
23. jan 2012

@vardzikova mojka davaj si velky pozor 🙂....Kati a z ktorej casti PO si?🙂

aknedz
23. jan 2012

@vardzikova super, tak pekne oddychuj a veľa pohody želám, nech ste v poriadku! Jasné, ak máš veľa dovolenky, tak to máš ešte lepšie 🙂 Ozaj a môžem sa spýtať, že aký máš výtok? Lebo ja som sa u lekára už 2x zabudla spýtať na sexík a tiež mám nejaký, tak aby som vedela...

vardzikova
23. jan 2012

@fifitko25 jaaaj milačik .. je to smutne čo sa ti stalo ale lasko aspon vieš že sa to da.. takže hlavne sa držkaj a mysli nato že čo chvyľa budeš tehuľka .. 😉 daj vedieť ako ste dopadli

vardzikova
23. jan 2012

@aduska_ba čože? a ja som zo sidliska Švaby 😀

kikaneu
23. jan 2012

@vardzikova joj, moja, to sa teším 🙂 ležať zvládneš a vydržíš, oddychovať treba a čo by si neurobila pre bábätko, nie? 🙂 a toto je minimálna obeta ;)

mel84
23. jan 2012

@aduska_ba Poliklinika Karlova Ves
Líščie údolie 57, 84104 Bratislava
MUDr. Jozef Kajaba
Telefón: 654 21 383

neviem ci je to ale aktualne este, uz v BA nie som vyse 3 rokov..ci ma ultrazvuk to neviem, ale je fakt uzasny, je cca okolo 40-45..len si nie som ista ci berie nove pacientky, mne ho zazrakom vybavila kamoska, co k nemu chodi..

aduska_ba
23. jan 2012

@vardzikova 🙂 tam som mala niekedy lasku 😀

vardzikova
23. jan 2012

@mel84 čože aj ty siz po? a presnejšie?

aduska_ba
23. jan 2012

@mel84 juj je to dost daleko ja byvam v Trnavke.A ked brusko bude velke tak to by bol problem asi.Hladam lekara surne :(

mel84
23. jan 2012

@vardzikova
@aduska_ba no ja som vyrastala na svaboch 😀 ale teraz uz nasi byvaju v domceku, ale v podstate stale na svaboch 🙂

kikaneu
23. jan 2012

@mata_ba ahoj 🙂 tak ja som PN, čiže si vyspávam do deviatej, lebo o deviatej beriem lieky 🙂 tak až teraz po raňajkách som došla pozrieť, že čo nové 🙂

aduska_ba
23. jan 2012

@vardzikova sidlisko 3 ako je kupalisko.Ale uz 10 rokov zijem v BA.Ale chodim tam este k sestre tak ak pojdem rada ta uvidi 🙂 @mel84 a ty kde v PO byvas? 😉

vardzikova
23. jan 2012

@fifitko25 no tak ti poviem že mi to dalo riadne zabrať .. ale nakoniec som to mamke povedala lebo videla že ležim v posteli a chcela aby som umyla cely byt, vyniesla smeti, išla vytrepať koberec a to praveže nemožem .. ale neskutočne sa tešila .. rozplakali sme sa obidve ale dohodli sme sa že to ockovi ešte aj tak nepovieme až ked pride domov

lucecita
23. jan 2012

@vardzikova no ja sa budem pýtať do konca januára, aj tak mám na prt výplatu, tak nech to tento mesiac vyberiem celú PN

aduska_ba
23. jan 2012

@mel84 AJ Katka je zo SVABOCH 🙂 😉

fifitko25
23. jan 2012

@vardzikova super, to muselo maminu strašne potešiť 😵

vardzikova
23. jan 2012

@aknedz no mala som taky slabo hnedy ale teraz sa zmenil na biely.. ale on mi hovoril že by mal byť len priesvitny a nie biely aj ked to nieje katastrofa ale tak by to nemalo byť .. a sexovať nemožme ešte povedal že neodporuča sa prvy trimester .. a potom podľa dohody s lekarom

mel84
23. jan 2012

@aduska_ba
@vardzikova hej hej, len ona je este zabka mlada 😀 ja uz 27, to sme sa na vsetkych skolach minali akurat 🙂

vardzikova
23. jan 2012

@kikaneu presne presne mojka... ved ležať je to najjednoduchšie čo možem urobiť 😀 aspon si oddychnem od toho stresu v robote .. a ešte tento tyžden ma byt kontrola tak to by som stresovala neskutočne .. čiže dobre že som doma a nie tam

vardzikova
23. jan 2012

@aduska_ba eeeej ha ako sa volal? ak tonieje tajné? 😀

vardzikova
23. jan 2012

@aduska_ba jaaj takže ty si bratislavčanka po novom ... ccc 😀

vardzikova
23. jan 2012

@lucecita no jasne cicuška treba to využiť 😀

spula22
23. jan 2012

@vardzikova tak dobre cicika 🙂 tak kavicku som si aj myslela, ze by si mohla a s sexikom 🙂 vydrzite 😀. ked musis, tak musis 😀

vardzikova
23. jan 2012

babky ja by som tiež mala vyšiu pn ked si platimešte len druhy mesiac DNP?

lucecita
23. jan 2012

baby, kto všetko sme na PN? mali by sme založiť novú tému 😀 😀 😀 ináč môj graf je takýto http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56

vardzikova
23. jan 2012

@fifitko25 nooo a ako ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som si nemyslela že ju to až tak vezme

kikaneu
23. jan 2012

@vardzikova veru, obe si oddýchneme, ale ty to potrebuješ viac 🙂 takže mamka to už vie 🙂 no vidíš, hneď by ťa zapratala do roboty 🙂 ja idem niečo robiť, vládzem a cítim sa už o dosť lepšie, takže prezlečiem posteľnú bielizeň, utriem prach, povysávam, umyjem dlážku 🙂 aspoň v spálni 🙂 lepšie ako nič 🙂 občas tu zbehnem kuk, či veľmi nevystrájate 🙂

mata_ba
23. jan 2012

@vardzikova tak vitaj a liec sa teda,oddychuj,uzivaj volna 🙂