Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova a ako to doma maskuješ? že ešte nevedia o tehu a si doma? 😀
@vardzikova mojka davaj si velky pozor 🙂....Kati a z ktorej casti PO si?🙂
@vardzikova super, tak pekne oddychuj a veľa pohody želám, nech ste v poriadku! Jasné, ak máš veľa dovolenky, tak to máš ešte lepšie 🙂 Ozaj a môžem sa spýtať, že aký máš výtok? Lebo ja som sa u lekára už 2x zabudla spýtať na sexík a tiež mám nejaký, tak aby som vedela...
@fifitko25 jaaaj milačik .. je to smutne čo sa ti stalo ale lasko aspon vieš že sa to da.. takže hlavne sa držkaj a mysli nato že čo chvyľa budeš tehuľka .. 😉 daj vedieť ako ste dopadli
@aduska_ba čože? a ja som zo sidliska Švaby 😀
@vardzikova joj, moja, to sa teším 🙂 ležať zvládneš a vydržíš, oddychovať treba a čo by si neurobila pre bábätko, nie? 🙂 a toto je minimálna obeta ;)
@aduska_ba Poliklinika Karlova Ves
Líščie údolie 57, 84104 Bratislava
MUDr. Jozef Kajaba
Telefón: 654 21 383
neviem ci je to ale aktualne este, uz v BA nie som vyse 3 rokov..ci ma ultrazvuk to neviem, ale je fakt uzasny, je cca okolo 40-45..len si nie som ista ci berie nove pacientky, mne ho zazrakom vybavila kamoska, co k nemu chodi..
@vardzikova 🙂 tam som mala niekedy lasku 😀
@mel84 čože aj ty siz po? a presnejšie?
@vardzikova
@aduska_ba no ja som vyrastala na svaboch 😀 ale teraz uz nasi byvaju v domceku, ale v podstate stale na svaboch 🙂
@vardzikova sidlisko 3 ako je kupalisko.Ale uz 10 rokov zijem v BA.Ale chodim tam este k sestre tak ak pojdem rada ta uvidi 🙂 @mel84 a ty kde v PO byvas? 😉
@fifitko25 no tak ti poviem že mi to dalo riadne zabrať .. ale nakoniec som to mamke povedala lebo videla že ležim v posteli a chcela aby som umyla cely byt, vyniesla smeti, išla vytrepať koberec a to praveže nemožem .. ale neskutočne sa tešila .. rozplakali sme sa obidve ale dohodli sme sa že to ockovi ešte aj tak nepovieme až ked pride domov
@vardzikova no ja sa budem pýtať do konca januára, aj tak mám na prt výplatu, tak nech to tento mesiac vyberiem celú PN
@vardzikova super, to muselo maminu strašne potešiť 😵
@aknedz no mala som taky slabo hnedy ale teraz sa zmenil na biely.. ale on mi hovoril že by mal byť len priesvitny a nie biely aj ked to nieje katastrofa ale tak by to nemalo byť .. a sexovať nemožme ešte povedal že neodporuča sa prvy trimester .. a potom podľa dohody s lekarom
@aduska_ba
@vardzikova hej hej, len ona je este zabka mlada 😀 ja uz 27, to sme sa na vsetkych skolach minali akurat 🙂
@kikaneu presne presne mojka... ved ležať je to najjednoduchšie čo možem urobiť 😀 aspon si oddychnem od toho stresu v robote .. a ešte tento tyžden ma byt kontrola tak to by som stresovala neskutočne .. čiže dobre že som doma a nie tam
@aduska_ba eeeej ha ako sa volal? ak tonieje tajné? 😀
@aduska_ba jaaj takže ty si bratislavčanka po novom ... ccc 😀
@lucecita no jasne cicuška treba to využiť 😀
@vardzikova tak dobre cicika 🙂 tak kavicku som si aj myslela, ze by si mohla a s sexikom 🙂 vydrzite 😀. ked musis, tak musis 😀
babky ja by som tiež mala vyšiu pn ked si platimešte len druhy mesiac DNP?
baby, kto všetko sme na PN? mali by sme založiť novú tému 😀 😀 😀 ináč môj graf je takýto http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@fifitko25 nooo a ako ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som si nemyslela že ju to až tak vezme
@vardzikova veru, obe si oddýchneme, ale ty to potrebuješ viac 🙂 takže mamka to už vie 🙂 no vidíš, hneď by ťa zapratala do roboty 🙂 ja idem niečo robiť, vládzem a cítim sa už o dosť lepšie, takže prezlečiem posteľnú bielizeň, utriem prach, povysávam, umyjem dlážku 🙂 aspoň v spálni 🙂 lepšie ako nič 🙂 občas tu zbehnem kuk, či veľmi nevystrájate 🙂
@vardzikova tak vitaj a liec sa teda,oddychuj,uzivaj volna 🙂

@aknedz nie mojka zobrala som si dovolenku lebo jej mam veľa, pn ešte využijem 😉 som rada že ma pozrel .. skontroloval a hlavne uistil v tom že je všetko v poriadku 😉 bala som sa čomi povie