Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mel84 jaaj a potom mojka ako vieš že sa meni vôna?
Baby,dnes mam nejak pocit,ze vsetko co robim,ci to ma vobec zmysel ☹ pijem alchymilku,beriem macu,papam grepy,meriam teplotu..hadam to nebude vsetko na .... ☹
@lucecita pekne pekne mojka len tak dalej ja sa teraz modlim za zdravučke dietatko aby sme boli obaja v poriadku
shojte kocky no co ako sa dnes mate? mame tu nejake nadejne tehulky???? zajtra dalsi pohovor tak uvidime ci sa tam dostanem dnes rano mi bolo totiz hroooozne blbie 🙂
@vardzikova ahojky..si domka???...dúfam,že nič vážne..som tu nebola dlho...
http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e meraáme a meráme 🙂
@mata_ba lasko ale čo to čitam? chytaš depku? milačik.. nič čo robiš nerobiš na prd .. všetko ma svoje plusy .. mojka 😉 budem ti držať pršteky aby sa tito čo najskôr ,podarilo , aj ked ja pomali prichadzam nato že otehotnieť je asi to najjedoduchše čo može byť potom tu fazuľku udržať v sebe da riadne zabrať
@spula22 cc a ako? 😀 mojmu sa už o tom sniva 😀 😀 chudačik moj 😀 😀 😀 ale čoved trošku celibatu mu nezaškodi nie? 😀 😀
@mattuliatko30 ahoj mojka ano som doma cely tyžden, važne .. vraj nie je to v podstate normalne mala som vačšie bolesti v podbrušku tak ma nechal doma aj s duphasanom 😀 a ty si bola kde lasko?
@vardzikova hehehe 😀 trosku celibatu neuskodi 🙂 a co chudiatka katolicky knazi?? celyyyyyy zivot nist 😀 😀 😀
@vardzikova 🙂 to ja prave neviem ci sa meni, to len si zistujem, ci by to nahodou nemohol byt jeden z priznakov 😀
@vardzikova nikde, doma som bola 🙂 len som tu nebola...a nedá sa mi to všetko čítať... 😉 som vpráci...tak len tak som sa pýtala...tak si aspoň oddýchneš...fazuľka sa má dobre?..kedy ideš na sono?..potom si vypýtaj aj fotečku...a pridaj nech sa aj my pozrieme 🙂
@delideli no tak to s tou purinkou ma tiež riadne dostalo a ako si povedala aj vystrašilo, keby som nevedela čo sa jej stalo tak dnes určite sedim v praci a tu bolesť v podbrušku si ani nepripušťam, ale radšej som išla k dokymu pre istotu takže som doma cely tyžden mam ležať v posteli a hlavne oddychovať a dal mi aj duphasan a ty sa mojka ako icitiš?
ahojte...krasne dobre ranko...tak 29DC a mrcha nechodi a nechodi...a ziadne priznaky zeby mala prist, ...z tehu priznakov unava, bolia ma prsia a stipu bradavky..sorry ze to takto vypisujem ale je to krasny pocit ze by to uz mohlo vyst strasne by sme sa potesili aj ja a aj moj drahy milacik... 🙂 ..len sa bojim ze sa sklamem..a znovu to nevide...uz nech je streda....nerobila som si este ani test ...len pojdem rovno k dr a uvidim co mi povie....tak drzim peste tym co sa snazia nech si najdu uz dve // a tie co uzsi nasli nech v zdravi rastu bruska. papa ozvem sa ked bude nieco nove. drzte sa koceny a dvajte si pozor.
@spula22 no tak neverim že nisť ved aj on musi mať nieake tie svoje potreby oni to možno maju akosi povolene len my o tom nevieme 😀 a ty sexuješ teraz?
@vardzikova tak ale ked uz je fazulka,potom je ta snaha mila...ale takto,ked ani nevies,ci sa snzait,ci nie...ach ☹ ale mooooc drzim palceky,aby ste krasne rastli a boli zdravucki... 😉
@mel84 jaaj že tak a ja som si myslela že to vieš preto sa pytaš 😀
@mattuliatko30 fazuľka sa ma vraj dobre, na sono som bola objednana až druheho februara ale idem teraz v štvrtok lebo mi povedal že ked budem doma tak mam prisť 😉
@mamina2388 tak to ti veľmi držim pršteky aby mrcha neprišla min. 9 mesiacov nech si da taku menšiu pauzičku 😀
@vardzikova Viliam Nehila 🙂
@mata_ba mojka nič sa neboj pride ten spravny čas uvidiš 😉 viem že sa mi to hovori už ľahko ale je to tak .. moj ocko mi raz povedal nie každemu je sudene byť maminkou a nie každej sa to podari na prvy pokus ,, preto to snaženie musi byť o to vačšie aby sme si to babatko zaslužili .. takže lasko hore hlavu 😉
@vardzikova eee ja som hrda vychodniarka 🙂))
@mamina2388 drzim palceky,aby to dopadlo // 🙂
@lusinda1989 držim pršteky aby ti to vyšlo, ja vôbec nevraciam a ani mi nebiva zle 😀

@mel84 moj mm nic nevravel 🙂