Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova ved ja viem...aj sa modlim k sv.tadeasovi - dnes uz 5.den 🙂 hadam by sa uz aj mohlo zadarit..ved je to 5 mesiacov..viem,ze to este nie je vela,ale...no ved uvidime...
@aduska_ba Nehila to mi niečo hovori .. ehm uvažujem premyšľam....
@mattuliatko30 ahojky..ako,
@aduska_ba no ešte že lebo vačšina čo odide do BA tak už sa k nam vychodniarom nepriznava .. neviem prečo nas v BA tak odsudzuju ...
@vardzikova : celkom dobre, bolesti v podbrusku mavam tiez obcas,ale vacsinou len vecer,alebo v noci,chvilu,potom to prejde..mam nanic gynekkologa,ten sa ma vobec nepytal ako sa citim,tak si hladam noveho, zajtra idem k hematologicke a v stredu si beriem v praci volno..zle mi nebyva,inak je vsetko v pohode,tak dufam,ze to nezakriknem..setri sa a odpocivaj,aj ja sa snazim..
@vardzikova : ja som v BA a tiez som z vychodu 🙂a priznavam sa bez mucenia 🙂a neplanujem v BA ostat natrvalo..🙂
@mata_ba ahojky..dobre..pracovne...a nechce sa mi ...som prišla neskôr..bola som na odbery na alergológii...tak mi to chvalabohu rýchlejšie ubieha... počasie také na spanie..no už aby som bola doma 😉 a ty ako?....meriaš teplotku?..ja hej http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e tak uvidíme kedy ovulku zase ukáže...
@mattuliatko30 niee idem sama 😉 on so mnou pojde trošku neskôr lebo teraz by nato pozeral ako puk určite 😀
@mata_ba pekne moja len sa modli a hlavne treba s veľkou vrucnosťou modliť .. uvidiš podari sa ja som sa to modlila dve mesiace a kukaj tu už som v 6 tt 😀 viera robi veľmi veľa
@vardzikova no tak super..t.eším sa aký budeš mať zážitok z toho..má dobré sono doky?
@delideli tak to je potom super že sa tak držite obaja .. 😉 aj ja sa snažim aby sme sa mali čo najlepšie hlavne moja fazuľka
@mattuliatko30 ja tiez pracovne..a taaaaak sa mi nechce...aj ked my tu mame slniecko 🙂 a teplotu meriam..akurat mam dnes depku,ci to ma zmysel...beriem macu,alchemilku,modlim sa...hadam to pomoze..
@vardzikova dva mesiace v kuse?ci 9 dni a dalsi mesiac 9 dni? 🙂 ja viem..verim..len mam dnes nejaku depku ☹ a navyse som sa s drahym bavila,ci ma pocit,ze ta maca daco robi a on,ze nie..mne asi viac chuti sexik,ale to je vsetko... :-/
@mata_ba ale isto to vyjde...neboj sa...skúšaš aj ovu testy?..či sa riadiš len teplotkou?...neboj..budem ti moc moc držať palčeky....vyjde to uvidíš 😉
@mattuliatko30 dakujem,ved aj ja tebe..ovu testy neskusam a teplotu meriam teraz prvykrat,dnes je to 4.den..skor som sa riadila podla hlieniku..
@vardzikova KATKA moj ucet bol zablokovany vrrrr to je noncens!!!!!!Preto ,ze som napisala,ze som hrda vych......ved vies co som ti napisala to nie je normalneee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@mattuliatko30 praveže neviem či ma dobre sono lebo som ešte nebola .. uvidim ale dufam že ano 😀
@vardzikova teraz sa nemozem dostat k svojmu profilu vrrrrrrrrrrrrr
@mata_ba mojka každy den v podobe dvoch mesiacov 😉
@aduska1_ba čože to nemyslia važne? ako to možu urobiť?
@vardzikova neskutocne som vytocena som zvedava som napisala adminovi.To je normalne diskriminacia!!!!!
@aduska1_ba neskutočne potom mi daj vedieť ked ti napišu
@mata_ba tak hoď grafík....a uvidíš podľa hlienu..mne napísalo teraz na mail na womenzone...že mi začínajú plodné dni..a ovu by mala byť o dva dni..tak som zvedavá..či to tak podľa hlienu aj bude 😉
@vardzikova tak pýtaj potom fotoooo fazulôčky... 🙂 tak nech je všetko v poriadku moja....oddychuj..hladkaj bruško..aby vedela,že ju už teraz ľúúúbiš 🙂
@mattuliatko30 budem pytať 😉 a mysliš že už v takom rannom štadiu to bude citiť?
@vardzikova jezis mam nervy to je sen,ked preto mi zrusili pristup
@vardzikova no,budem sa aj ja veru modlit dalej...ved sa mame stale za co 🙂
@aduska1_ba tomu sa hovori nonsens .. neskutočne

@vardzikova super..tak uvidíš fazuľku už vo štvrtok..ideš aj s mužíčkom?