icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

spula22
23. jan 2012

@mel84 moj mm nic nevravel 🙂

vardzikova
23. jan 2012

@mel84 jaaj a potom mojka ako vieš že sa meni vôna?

mata_ba
23. jan 2012

Baby,dnes mam nejak pocit,ze vsetko co robim,ci to ma vobec zmysel ☹ pijem alchymilku,beriem macu,papam grepy,meriam teplotu..hadam to nebude vsetko na .... ☹

vardzikova
23. jan 2012

@lucecita pekne pekne mojka len tak dalej ja sa teraz modlim za zdravučke dietatko aby sme boli obaja v poriadku

lusinda1989
23. jan 2012

shojte kocky no co ako sa dnes mate? mame tu nejake nadejne tehulky???? zajtra dalsi pohovor tak uvidime ci sa tam dostanem dnes rano mi bolo totiz hroooozne blbie 🙂

aliaxa
23. jan 2012

@mata_ba dakujeeem aj ja sa tesiiim moc

mattuliatko30
23. jan 2012

@vardzikova ahojky..si domka???...dúfam,že nič vážne..som tu nebola dlho...

mattuliatko30
23. jan 2012
vardzikova
23. jan 2012

@mata_ba lasko ale čo to čitam? chytaš depku? milačik.. nič čo robiš nerobiš na prd .. všetko ma svoje plusy .. mojka 😉 budem ti držať pršteky aby sa tito čo najskôr ,podarilo , aj ked ja pomali prichadzam nato že otehotnieť je asi to najjedoduchše čo može byť potom tu fazuľku udržať v sebe da riadne zabrať

delideli
23. jan 2012

@mata_ba : nejak mi nebolo do reci, po tom ,co sa stalo purine..bola som z toho smutna a aj vystrasena.. momentalne si este stale zhanam gynekologa..
@aliaxa : pridavam sa ku gratulantom a prajem krasne a bezproblemove tehulkovanie..

vardzikova
23. jan 2012

@spula22 cc a ako? 😀 mojmu sa už o tom sniva 😀 😀 chudačik moj 😀 😀 😀 ale čoved trošku celibatu mu nezaškodi nie? 😀 😀

vardzikova
23. jan 2012

@mattuliatko30 ahoj mojka ano som doma cely tyžden, važne .. vraj nie je to v podstate normalne mala som vačšie bolesti v podbrušku tak ma nechal doma aj s duphasanom 😀 a ty si bola kde lasko?

spula22
23. jan 2012

@vardzikova hehehe 😀 trosku celibatu neuskodi 🙂 a co chudiatka katolicky knazi?? celyyyyyy zivot nist 😀 😀 😀

mel84
23. jan 2012

@vardzikova 🙂 to ja prave neviem ci sa meni, to len si zistujem, ci by to nahodou nemohol byt jeden z priznakov 😀

mattuliatko30
23. jan 2012

@vardzikova nikde, doma som bola 🙂 len som tu nebola...a nedá sa mi to všetko čítať... 😉 som vpráci...tak len tak som sa pýtala...tak si aspoň oddýchneš...fazuľka sa má dobre?..kedy ideš na sono?..potom si vypýtaj aj fotečku...a pridaj nech sa aj my pozrieme 🙂

vardzikova
23. jan 2012

@delideli no tak to s tou purinkou ma tiež riadne dostalo a ako si povedala aj vystrašilo, keby som nevedela čo sa jej stalo tak dnes určite sedim v praci a tu bolesť v podbrušku si ani nepripušťam, ale radšej som išla k dokymu pre istotu takže som doma cely tyžden mam ležať v posteli a hlavne oddychovať a dal mi aj duphasan a ty sa mojka ako icitiš?

mamina2388
23. jan 2012

ahojte...krasne dobre ranko...tak 29DC a mrcha nechodi a nechodi...a ziadne priznaky zeby mala prist, ...z tehu priznakov unava, bolia ma prsia a stipu bradavky..sorry ze to takto vypisujem ale je to krasny pocit ze by to uz mohlo vyst strasne by sme sa potesili aj ja a aj moj drahy milacik... 🙂 ..len sa bojim ze sa sklamem..a znovu to nevide...uz nech je streda....nerobila som si este ani test ...len pojdem rovno k dr a uvidim co mi povie....tak drzim peste tym co sa snazia nech si najdu uz dve // a tie co uzsi nasli nech v zdravi rastu bruska. papa ozvem sa ked bude nieco nove. drzte sa koceny a dvajte si pozor.

aduska_ba
23. jan 2012

@mel84 na aku skolu si chodila ja mam 29 🙂 stara krava 😉

vardzikova
23. jan 2012

@spula22 no tak neverim že nisť ved aj on musi mať nieake tie svoje potreby oni to možno maju akosi povolene len my o tom nevieme 😀 a ty sexuješ teraz?

mata_ba
23. jan 2012

@vardzikova tak ale ked uz je fazulka,potom je ta snaha mila...ale takto,ked ani nevies,ci sa snzait,ci nie...ach ☹ ale mooooc drzim palceky,aby ste krasne rastli a boli zdravucki... 😉

vardzikova
23. jan 2012

@mel84 jaaj že tak a ja som si myslela že to vieš preto sa pytaš 😀

vardzikova
23. jan 2012

@mattuliatko30 fazuľka sa ma vraj dobre, na sono som bola objednana až druheho februara ale idem teraz v štvrtok lebo mi povedal že ked budem doma tak mam prisť 😉

mata_ba
23. jan 2012

@delideli hej,to s purinkou je hrozne ☹ ale hadam uz bude vsetko v poriadku...a vy si tiez dvajte pozor 🙂 drzim palceky...

vardzikova
23. jan 2012

@mamina2388 tak to ti veľmi držim pršteky aby mrcha neprišla min. 9 mesiacov nech si da taku menšiu pauzičku 😀

aduska_ba
23. jan 2012

@vardzikova Viliam Nehila 🙂

aduska_ba
23. jan 2012

@mel84 ee zatial mi polovicka nic nevravela 🙂...preco?

vardzikova
23. jan 2012

@mata_ba mojka nič sa neboj pride ten spravny čas uvidiš 😉 viem že sa mi to hovori už ľahko ale je to tak .. moj ocko mi raz povedal nie každemu je sudene byť maminkou a nie každej sa to podari na prvy pokus ,, preto to snaženie musi byť o to vačšie aby sme si to babatko zaslužili .. takže lasko hore hlavu 😉

aduska_ba
23. jan 2012

@vardzikova eee ja som hrda vychodniarka 🙂))

mata_ba
23. jan 2012

@mamina2388 drzim palceky,aby to dopadlo // 🙂

vardzikova
23. jan 2012

@lusinda1989 držim pršteky aby ti to vyšlo, ja vôbec nevraciam a ani mi nebiva zle 😀