Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba presne ja som sa neprestala teraz sa modlim za zdrave babatko
@mattuliatko30 http://www.fertilityfriend.com/home/3a37b2 ...tu stranku ani nepoznam..kuknem aj tam 🙂
@vardzikova jaaaaaj,tak vam to vsetkym prajem..vcera som bola u svagrinky..ta uz to ma za par...6.marca ma termin...a ukazala mi uz par vecicek,co kupila..aaach,take krasnucke su tie vecicky babatkovske..
@mattuliatko30 čiže? ja som si myslela že je nato ešte skoro .. ale ked takto ... tak to ho budem hladkať
@mata_ba tak už budeš asi len stúúúpať 🙂) mávaš ovu tak 14deň..či aj skôr?..
@vardzikova hehe jeden nikdy nevie 🙂 ako si to zariadia 😀. ano milacik my sexujeme normalne 🙂 trosku opatrnejsie 😀
@vardzikova hladkaj stále...nikdy neni skoro 😉 a teš sa keď už bude kopkať...a budeš sa s nim rozprávať 🙂))) 🙂
@mata_ba ty si ich toľko nakupiš že až sama sa budeš čudovať 😉 ja som minule tiež len tak pozerala na internete teraz su take krasne vecičky
@spula22 ccc zavisť citim zavisť 😀 😀
@vardzikova 😀 trubka 😀
@mattuliatko30 mavam okolo toho 14.dna..a ci budem stupat,no neviem...inak v grafe sa potom zaznaci ovulka az po nej,ze?
@vardzikova no to je dost mozne..a ked nie ja,tak rodina urcite 😀 uz len,aby sme mali komu nakupovat..
@mata_ba hej ovu by to mala zaznačiť, až keď je už po nej..tak neviem...uvidíme... 🙂
@vardzikova ja ho hladkam každú chvíľu a aj manžel 😉 len sa musím kontrolovať, lebo už to robím aj na verejnosti 😀
@mattuliatko30 budem si to vychutnavať každy den 😉
@spula22 no a ne? 😀 ved to človek tak dlho bez sexu ani nevydrži 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova uz som tu no ja som to doplietla 🙂....nebolo to tym co som pisala 🙂...ale je to uz ok 🙂
@vardzikova 😀 😀 😀 ale vydrzis, ked musis 🙂 pre babjko clovek vsetko urobi 😀
@aknedz mojka ale my tomame dovolene .. 😀 😀 😀 😀 takže aj ty to robiš? no kukaj.. novu fotočku nemaš s bruškom? ja ešte nefotim ešte nebude určite nič vidno
@aduska_ba no tak to som rada .. čiže už je to ok?
@spula22 ja viem mojka ale aj tak cititim zavisť 😀
Ahojte baby Co noveho? Som Vas dlho necitala 😉
@chorucka ahooj 😉 noveho som doma oddychujem a ty čo?
@vardzikova jasne..a my stebou 🙂 a budeme sa tešiť..na každú novú fotečku...a info 🙂 až do samého pôrodu 😉 ubehne to ako voda..ver mi
@vardzikova Ja som tiez na PN teda este stale 😀 Dnes som bola u lekara na ultrazvuku vsetko ok aj horm.profil je ok tak ja neviem kde to viazne Aj tento cyklus idem chodit na folikulometriu
@vardzikova nemam, lebo je stale rovnaké, len navečer sa zväčšuje, ale skúsim odfotiť v stredu, minulú stredu som fotila, tak nech je tam aspoň týždňový odstup 😉 ale aj tak si myslím, že ešte nebude nejaký rozdiel... No, v nedeľu som stála v rade na spoveď a už mi bolo zle, z toho státia, tak som si podchvíľou pohladkala brucho ale potom som sa pri tom pristihla a prestala som 😅
@mattuliatko30 som zvedava,co tento cyklus povie 🙂
@mattuliatko30 tak ani neviem ako a už mam 6 tt a to som ešte len pred nedavnom začala .. čas utečie ako voda a bude na svete
@chorucka no supeeer tak sme štyri .. čo sme na PN alebo 5 už v tom stracam prehľad 😀 ale to je dobre že budeš chodiť na folikumetriu aspon ti povie či maš vajka vporiadku 😉

@vardzikova jasne...uvidíš...ja som si ho hladkala..ešte kým som nevedela,že som tehu..len som chcela byť... 🙂) veľmi moju ruku cítila..vždy sa hýbala...ešte aj my povedala,že je dievča 🙂)) lebo na chlapca sa nepohla 😉