icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

spula22
23. jan 2012

@ivnik presne tak 🙂
@fifitko25 ma uplnu pravdu-mozes mat este male mnozstvo HCG 🙂

ivnik
23. jan 2012

@spula22 aha, tak to som nevedela ja že testy hneď ukážu ,keď už cítím niečo iné ako predtým 😨

erika_rika
23. jan 2012

@ivnik ja som vysadila pred 3 mesiacmi a nic zatial...keby si mala ms od prveho, ovulaciu cca 14 den tak to asi este nebude vidno ani na teste ako aj mne..tak musime pockat 🙂

fifitko25
23. jan 2012

@spula22 Ešte nespis Mamina? 😉

spula22
23. jan 2012

@ivnik alezi od mnozstva hormonu v tele 😀

spula22
23. jan 2012

@fifitko25 nie milacik este sa mi nece 🙂 a ty ako milacik? uz lepsie?

ivnik
23. jan 2012
dijusa
23. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a jaj ze este len teraz ste boli na tom spermiograme?tak budeme spolu cakat tie dva mesiace...hadam budu vysledky lepsie,teda chcem povedat vyborne!!!

ivnik
23. jan 2012

kočky poradíte mi nejaký program, ktorý si možem stiahnuť na nete na výpočet ovulácia a pod. veci, neviete niektorá poradiť, aby som sa v tom vedela zorientovať, nikdy som to ešte nepotrebovala ☹

erika_rika
23. jan 2012

@ivnik nechces merat bazalnu teplotu? mne sa to pozdava najlepsie, sama zistis kedy mas ovu a kedy nie

ivnik
23. jan 2012

@erika_rika presne aj na to som sa chcela opýtať, lebo som čítala, že kočky tu meriavajú teplotu o sto šesť 😉 len neviem ako to funguje 😒

ivnik
23. jan 2012

@erika_rika teda viem merať teplotu, len neviem princíp 😀

fifitko25
23. jan 2012

@spula22 Nuž sme nervózni pred zajtrajšim vysetrenim 😕

ivnik
23. jan 2012

@ivnik moc aj tak na tie ovulačné dni neverím, lebo moja segra sa počala cez ovulačné dni mojej mamy, tak sa mi to nezdá až také doverihodné 😎

ivnik
23. jan 2012

@fifitko25 na aké vyšetrenie??? Neboj sa dobre dopadne 😉

erika_rika
23. jan 2012

@ivnik poslam ti link kde je toho veeela napisane, ja som bola tiez z toho mimoza, ale uz som si zvykla...http://merenibt.xf.cz/index2.html

fifitko25
23. jan 2012

Teplota po mrche je nižšia,okolo ovulacie začne stúpať... Medzi dňami kde je v teplote najväčší rozdiel, teda z nízkej vyskočí na vyššiu, teda by mala prebehnut ovu. Je potrebné sledovať si aj hlien a riadiť sa signalmi tela 😉 ak budete merať teplotu, robte si graf a ten vám pekne ovulku vyznaci 😉

ivnik
23. jan 2012

@erika_rika ďakujem moja, budem čítať v stredu mám voľný deň dala som si to do záložiek 😉

mel84
23. jan 2012

@ivnik no ovulacia je jedine obdobie kedy zena moze otehotniet, takze je celkom mozne ze sestra bola pocata pocas ovulacnych dni tvojej maminy 😀 😀 😀

fifitko25
23. jan 2012

@ivnik manžel ide dat vysetrit bicikovce 😕

erika_rika
23. jan 2012

tak tak presne...graf je super ja ho mam na http://www.fertilityfriend.com a som spokojna, dokonca som stiahla aj aplikaciu domobilu, takze ked rnao odmeram, hned aj zapisem a potom cez den skontrolujem v pc..🙂

ivnik
23. jan 2012

@fifitko25 ďakujem veľmi pekne, to aby som si zopakovala geometriu 😀 to som netušila, že to je také komplikované, ale človek sa učí celý život 😀

ivnik
23. jan 2012

@erika_rika super, aj ja začnem 😉

erika_rika
23. jan 2012

@ivnik nemas za co, sme na tom cca rovnako ja som tiez nedavno vysadila ...tak ideme na to 😎

fifitko25
23. jan 2012

@erika_rika tieto grafy používa veľa žien 😉 aj ja 🙂

ivnik
23. jan 2012

@fifitko25 no aj ja som už mojmu povedala, či nepojde, aby sme vedeli, či je všetko ok, a on, že súhlasí, potrebuje nejaké odporučenie na to vyšetrenie a platí sa to, alebo to hradí poisťovňa??

ivnik
23. jan 2012

@erika_rika super budeme sa povzbudzovať, len ja si to musím všetko naštudovať 😅

ivnik
23. jan 2012

@ivnik prax ovládam na jednotku, ale teóriu vobec 😀

fifitko25
23. jan 2012

@ivnik nám to doporučil Moj Lekár, ideme do Iscare v Martine, objednala som ho telefonicky v piatok a uz nám dali termín na zajtra 🙂 poplatok je vraj 18 EUR a výsledky su Ešte v ten den, detailnu správu poslu do týždňa na email

ivnik
23. jan 2012

@fifitko25 super 😉 držím palčeky 🙂