icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
23. jan 2012

@purina12345 jaaaj no dobre uff som sa zľakla 😉

fifitko25
23. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a no moja je to prastare afrodiziakum 🙂 takze je to možné 😉 😉 ale má pomôcť aj bicikovcom 😉

l_e_n_o_c_k_a
23. jan 2012

@fifitko25 si ma potesila, teraz ma bude manzel otravovat kazdy vecer 😅 😅 😅 ako si to davkujete vy?

vavenecka
23. jan 2012

@fifitko25 kľudneee 🙂 aj s koláča ti odkrojím 😀 som musela už jablká spotrebovať,lebo už sa kožka šuverila 😀 😀 a zošuverená kožka=nič moc 😀 😀 tak skončili v koláči...a chcela som aj formy čo som si ešte pred vianocami kúpila,odtestovať,takže mám upečený stromček a hlavu mikuláša 😀 ale dala som aj do formy na biskupský chlebík,no tam som do cesta ešte pridala orechy mleté a polámané plátkové mandle a ruuum (milujem koláče s rumom 😠 )

fifitko25
23. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ja si dávam dve kapsule denne aj manžel, niekedy mu Dám aj 4 😀 pre istotu 😀

lucecita
23. jan 2012

@vardzikova díky blondínečka...pozri, nočné stolíky máme poskladané, ostatné až cez víkend, aby mal mm na to celý deň...a ty ako?

fifitko25
23. jan 2012

@vavenecka 😝 😝 😝

vardzikova
23. jan 2012

@lucecita nooooo pekne mojka pekneee len tak dalej a potom pošli na adresu Lomnicka 8,Prešov a na moje meno dik 😀

chorucka
23. jan 2012

@lucecita na uzliny to ale zabera uz ich mam mensie

dijusa
23. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a fuha tak berie toho dost,ale ani vy sa nevzdavate a bojujete dalej ze 🙂

lucecita
23. jan 2012

@vardzikova počkaj, čo ti mám poslať? 😀 😀 😀 😀
@chorucka jaaaaj, tak super, len keď ti nerobí dobre by som radšej šla k lekárovi po zmenu, alebo by som mu aspoň zavolala...

vardzikova
23. jan 2012

@lucecita mojka no predsa tu spalničku 😀 😀 😀 😀 ja by som to mala bez robotky juchuuuu tešim sa 😉 😀

l_e_n_o_c_k_a
23. jan 2012

@fifitko25 ja si davam jednu, a manzel aj 3... ale skusim si davku zdvojnasobit :D co to spravi 😀

dijusa
23. jan 2012

@kikaneu jemu inak ani nechuti..ja mu rovno pod nos musim vsetko pripravit...doslova...kazdy den mu pripravujem do roboty,ranajky - nejake oblozene rozky,alebo chlieb, desiata - ovocie(olupane,pripravene rovno na konzumaciu :D) vareny obed a na olovrant keks...chlapi sa z neho v robote smeju,ze urcite do polnoci sam lupal tie pomarance :D a on ze ta vtedy by ich jedol :D on si sam nic nepripravi..lebo vraj mu viac chuti odo mna (ale to bude asi lenivost)...a vecer rovno pripravene,zohriate...mama na mna krici ze si ho rozmaznavam,ale mna to bavi...on mi viackrat naznacil,ze mu to nemusim robit... ale aspon viem,ze je zdravo,on by inak jedol samu slaninu a klobasu a to ja nedovolim... pekne zeleninka a ovocie..a kolko krat musim tu zeleninku nenapadne nejako zakomponovat do jedla bo on by ju nezjedol len tak...proste ako malemu decku...

chorucka
23. jan 2012

@lucecita myslis? Tak sterdu idem na gyndu tak zajdem aj za nou

lucecita
23. jan 2012

@vardzikova booooooooooooooože, už som sa zľakla, že chceš poslať môjho manžela 😅 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
23. jan 2012

@dijusa joooj to vsetko neberie... to mu len povedali, ze by to bolo vhodne,,, berieC-cko a E-cko, kyselinu listovu, vapnik, zinok, macu koenzym Q10 aj magnezium aj ten swiss energy som objednala... len mam obavu pri tolkych vitaminoch aby mi neodpalilo pecen

dijusa
23. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak aj tak dost..len ho nepredavkuj tymi vitaminmi..ale to su vlastne zakladne zlozky,ktore muz potrebuje,takze radsej nech vsetko pekne papa a urcite sa mu to upravi...a kedy idete na kontrolu?

zasha
23. jan 2012

@delideli a ja vt 😀 kolko mas rokov?

erika_rika
23. jan 2012

ahojte prvosnazilky, je tu niektora, ktora testovala skor ako ked meska mrcha? Som 23 cyklu a ovu bola 12 den...co myslite?

ivnik
23. jan 2012

ahojte babenky, máte niektorá skúsenosť, alebo niekoho, kto mal nega. test a bola tehu???

erika_rika
23. jan 2012

@ivnik moja kamaratka mala negativne 3 mesiace, az nemohla zapnut nohavice, tak isla dr a bola 🙂

l_e_n_o_c_k_a
23. jan 2012

@dijusa no za dva mesiace ma kontrolny spermiogram,,, tak uvidime... co sa tyka tych vitaminov, tak napr. vitaminy centrum co nam odporucili v centre obsahuju vitaminy, ktore sme si my vyskladali. vies ono sa to zda, ze je toho moc, a dalsia vec je, ze ked si nakupis vitaminy a vyjde ta to lacnejsie, ako ked si kupis komplex vitaminov v 1 skatulke

ivnik
23. jan 2012

lebo presne ten istý problém mám aj ja mám dosť veľké brucho,vadia mi parfémy a minule mi v obchodnom dome prišlo nevoľno, možno je to len náhoda okolností, ale test mám nega. tak neviem

fifitko25
23. jan 2012

@erika_rika ja som mala ducha na teste na 26 DC, mavam 28-29 dnove cykly

erika_rika
23. jan 2012

@ivnik a ako dlho by si mohla byt tehu?

erika_rika
23. jan 2012

@fifitko25 dakujem , tak ja este pockam 🙂

fifitko25
23. jan 2012

@ivnik ahoj, napríklad @spula22 mala pozitívny test az na 39 DC, záleží od množstva hcg 🙂 takze Skús testovat ked bude meskat mrcha 🙂

ivnik
23. jan 2012

@erika_rika začiatkom mesiaca som vysadila HAG a hneď sme išli naplno, ale ja si myslím, že je to priskoro

fifitko25
23. jan 2012

@erika_rika počkaj nech Ti stúpnu hormóny ak si tehu, viem že pokusenie je veľké 😉