icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
24. jan 2012

dobre ranko baby..ako sa mate?mne sa uz od rana nedari..to bude den 😖

vardzikova
24. jan 2012

@aduska_ba nooo super ja som tmavšiu čiarku mala až na 9 den meškania mrchy a to som bola 37DC 😉

aduska_ba
24. jan 2012

@mata_ba mojka ja som si objednala Macu tabletky odtial http://www.mojalekaren.sk/maca-extra-bio-kapsul...

vardzikova
24. jan 2012

@mata_ba dobre ranko Mati 😉

vardzikova
24. jan 2012

Babky ako pozeram tak ta maca teraz leti ... 😀

aduska_ba
24. jan 2012

@vardzikova len sa trosku bojim ,lebo brusko ma sem tam trosku boli ako by som mala dostat mrchu.Dnes som 26DC a som prekvapena ,ze uz od 24DC mi ukazuje ducha 🙂 Vsetkym SNAZILKAM to prajeeeem zo srdiecka

aduska_ba
24. jan 2012

@vardzikova Katik ty si brala MACU a mam ju brat aj ,ked som tehu?Nie ,ze?

azzura
24. jan 2012

@vardzikova aha, no tak a preco nelezis a neodychujes, dostanes po holej 😠

momamo
24. jan 2012

@vardzikova Tak mas dobre, mne sa rano tak nechcelo vstavat do prace a to som sa stihla este aj pregrcnut ... ☹ Dnes som nanic ..

azzura
24. jan 2012

@mata_ba ahoj, den blbec, co 🙂

azzura
24. jan 2012

Hej, maca leti. Ja uz ju mam..................fuj to je ale pach, bleeee 🙂

mata_ba
24. jan 2012

@aduska_ba dobre si urobila 🙂 aj ked ja si dam uz len nejake tri dni a potom pauza..aj ked mm povedal dnes,ze si uz aj zvyka na to,ze mu to zacina chutit 😀

vardzikova
24. jan 2012

@aduska_ba tak mojka asi maš vyššie percento hormonu HCG ja som ho mala podľa všetkeho nizke, ja som prvykrat testovala to som bola 28 DC a nič ak som si myslela že pride mrcha ale ked meškala 5 dni tak som urobila test ešte raz a už to tam bolo duch 😉

vardzikova
24. jan 2012

@aduska_ba moja macu už neber ked si tehu ... 😉 a žiadna alchemika ani nič podobne

vardzikova
24. jan 2012

@azzura moja ved ja ležim v posteli a notebook na nohach 😀 a vedľa mna voda, ,mobil, ranaky ktore som ešte nezjedla moj mm kym odišiel do prace takmi to poukladal okolo mna ževraj aby som sa nemusela namahať ja ho proste milujem 😀

mata_ba
24. jan 2012

@vardzikova ako sa citite? 🙂

@azzura ani nehovor..a celkom fajn to zacalo..a len co som vysla z domu - bum..padla mi miska s jedlom a praskla...v aute som sa stihla chytit s mm,pustila som kohutik,ze si naberiem vodu a v tom prask a ja cela mokra...u len cakam co bude dalej...

anlady
autor
24. jan 2012

@carie32 práveže snažím sa,už si aj myslím,že príde a idem na WC a nič.myslíš,že by to mohlo byť aj tehu?

vardzikova
24. jan 2012

@momamo mojka a ako po tom duphastane? lepšie? ešte špiniš alebo nie .. lebo ja ho beriem zatiaľ iba druhy den dnes ...

mata_ba
24. jan 2012

@vardzikova daj si notebook radsej na vankus alebo vedla seba,lebo nie je dobre ho mat na kolenach...u chlapov to dokonca sposobuje zabijanie sportovcov..

vardzikova
24. jan 2012

@mata_ba citime sa dobre 😉 mojka tak ty maš den ako piatok trinasteho ... 😠

vardzikova
24. jan 2012

@mata_ba mojka ale ja ho mam na nohach vankuš a na nom mam položeny notebook neboj 😉 ale dik 😀

vardzikova
24. jan 2012

@azzura mojka už aj tebe prišla maca? 😀

mata_ba
24. jan 2012

@vardzikova ja na piatok 13. neverim...ale toto je cele zle ☹ a este aj nalada ma chyta na dve veci - opat...aaaaaaaaaa...

mata_ba
24. jan 2012

@vardzikova tak som rada,ze sa citite dobre 🙂 a tak vies..to ja len pre istotu 😉

vardzikova
24. jan 2012

@mata_ba och mojka .. moja nalada bydnes bola tiež na prd kebyže som v praci lebo akurat dnes pride kontrola waaa ale ja som doma takže som pokojna a hlavne kľudna .. lebo v robote by to bolo o nervy a to by mojej fazuľke nepomohlo

mata_ba
24. jan 2012

@vardzikova no to by teda nepomohlo...esteze si to takto vymyslela 😀

vardzikova
24. jan 2012

@mata_ba ja viem mojka a dakujem 😉 že sa o mna tak staraš 😉

vardzikova
24. jan 2012

@mata_ba mojka ja som to ako nemala v plane ale bruško tak rozhodlo asi vedelo čo ho čaka tak si to takto zariadilo 😀 no kukaj tu taky maly a taky vybity 😀

momamo
24. jan 2012

@vardzikova ja som mala vcera vecer prvu tabletku a dnes rano dalsiu mam ho uzivat 2x denne ale od vcera ako som si to nasla na nohavickach to uz nemam ... Tak neviem co to bolo ... Ale som rada, ze je tak ako je🙂 a ty ako .?? tebe to uz preslo??

mata_ba
24. jan 2012

@vardzikova ale to nemas za co 😅