icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

aduska_ba
24. jan 2012

@vardzikova z tej maci sme minuli len 2 teplotky 🙂

mata_ba
24. jan 2012

@vardzikova no uz od malicka bude podla neho 😀 😀

aduska_ba
24. jan 2012

@vardzikova Kati a mas nejaky vytok?Ja som stale nejaka mokrucka 🙂

vardzikova
24. jan 2012

@momamo tak ja tiež beriem dva krat denne ,,, takja už tiež nič nemam na gaťkach .. ked ja somto už raz mala ale nieako som tomu neprikladala dôležitosť ale purina ma vystrašila tak som radšej šla k dokymu .. pozorujem na sebe že ma už ani podbruško tak neboli iba z času na čas pichne a to vtedy ked idem spať .. tak ho trošku pohladkam poprajem mu dobru nocku a potom to prejde už teraz si vyžaduje pozornosť 😀

vardzikova
24. jan 2012

@aduska_ba nechapem mojka .. ako ste minuly dve teplotky?

vardzikova
24. jan 2012

@mata_ba neskutočne 😉 ako to s nami dokaže manipulovať 😀

aduska_ba
24. jan 2012

@vardzikova jaj mne sisi 2 tabletky sme len minuli z tej MACI

vardzikova
24. jan 2012

@aduska_ba no tak vytok som mala najprv hnedy potom sa zmenil na biely a potom som mala opať hnedy ale doky povedal že hnedy nieje dobry .. aj ked on mi hovoril že hlien by v mojom štadiu už nemal byť v podstate žiaden ale biely je lepši ako hnedy .. a ty maš aky biely?

aduska_ba
24. jan 2012

@vardzikova taky priesvitny a malinko bieleho

vardzikova
24. jan 2012

@aduska_ba no tak to ste toho veľa neminuly,u mna to bolo podobne v podstate 😉

martika32
24. jan 2012

dobre ranko dievčata,chcela by som s vas opytať,či mi neviete poradit,čo by to mohlo byť,ked som mala na 14 deň cyklu po sexiku s priatelom troška krvi a potom už len na papieri take hnede,či to može byť duphastonom alebo ak som mala ovulku /ale mavam väčšinou skorej 10deň/..dakujem...pekný dník

vardzikova
24. jan 2012

@aduska_ba o tak taky by mal byť .. priesvitny alebo až biely ak bude hnedy tak chod k dokymu lebo on mihovorilže ak je hnedy tak tam može isť o potrat .. preto mi nasadil duphaston

franzziska
24. jan 2012

😒 😒 😒

fifitko25
24. jan 2012

Ahojte, v Iscare v MT je celkom pekne, sedim a čakám v modernej čakárni lebo Moj mm povedal, že to zvládne sám 😀

aduska_ba
24. jan 2012

@vardzikova jej dakujem velmi pekne za radu

fifitko25
24. jan 2012

@franzziska zober kartu pre istotu ak ju Mas doma alebo si zavolaj sestricke či Tí ich treba 😉

mata_ba
24. jan 2012

@franzziska co sa deje?

mata_ba
24. jan 2012

@vardzikova a aki sme vsetci radi,ked su 😀 manipulatori mali 😀

mata_ba
24. jan 2012

@fifitko25 ahoj,tak hadam budu vysledky dobre 🙂

franzziska
24. jan 2012

@fifitko25 tak drzim palce 🙂 🙂 obdivujem muza ze sa na to pekne dal 😉

nikolka77
24. jan 2012

@anlady ahoj no podla mna pockaj a sprav si zas test pak..kolko je to po vyvolavacke?ani slabu ciarku si nemala na teste?

momamo
24. jan 2012

@vardzikova vidis ake je malinke a uz je narocne🙂 😀 Ja sa len sama sebe zdam nejaka oblbnuta z toho duphostanu, ovela viac som ospala ako predtym ... Ja ho budem brat len do konca tyzdna a dost .. bleee

vardzikova
24. jan 2012

@aduska_ba nemaš začo ajna buduce 😉

nikolka77
24. jan 2012

@aduska_ba jej a tto ste akoze len 23 tabletky minuly a uz ste boli tehu? 😵
xixi

nikolka77
24. jan 2012

@nikolka77 myslela som 2...

vardzikova
24. jan 2012

@momamo čitala som na webe že niektore ženy ho beru počas celeho tehu a on mi dal až dve krabičky tak neviemči mam vybrať všetky aleboako .. budem sa ho musieť opytať kedpojdem v štvrtok na sono,, lasko idem v štvrtok na sono to bude v siedmom tyždni a nevieš ako mi bude robiť sono či cez bruho alebo zo spodu? lebo chce isť so mnou aj moj mm a zo spodu by mi to bolo trapne 😖

vardzikova
24. jan 2012

@fifitko25 takže mojka už ste tam? supeer už to budete mať za sebou a budete vedieť načom ste dufam len v dobre vysledky .. a ten vysledok sa dozviete ešte dnes alebo kedy?

azzura
24. jan 2012

@vardzikova jaaaj 😀 tak sorry. Mam úžasneho mm, že sa tak krasne o teba stara, aj nocnicek ti prichystal, aby si nemusela ist na WC 😝 😝 😝

azzura
24. jan 2012

@mata_ba moja, fakt na prd den, to musis len nejak prezit 😉

azzura
24. jan 2012

@vardzikova nooooooooooooooooooooooooooooooooo, bola som si po nu osobne, lebo som zistila že to TT je ten internetový obchod. Som k nej dostala aj nejaku tycinku na klby 😀 😀