icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
24. jan 2012

@azzura potvorka jedna 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nie milačik na nočniček musim isť na wc 😀 😀 lebo ako mame doma taky ružovy ale asi by sa mi tam riť nevošla 😀

aduska_ba
24. jan 2012

@nikolka77 moja len 2 tabletky ,lebo neskoro prisla a potom na druhy den som si robila testik a zrazu duch 🙂

vardzikova
24. jan 2012

@azzura no no mojka tu tyčinku ti o chvyľočku bude treba 😀 😀 😀 ale nie robim si srandu ved ma poznaš 😉 🙂 a tu macu papaš aj ty?

aliaxa
24. jan 2012

baby aj ja som vcera spinila skor som mala taky hnedy fliacik na gatkach, ale doktor mi vcera robil vyter na citologiu tak mi vravel ze mozem spinit a dnes rano som sla na zachod a este trosinku som mala dufam ze to nieje nic vazne tak sa bojim o fazulku a tiez beriem duphaston 3x denne a este aj femibon

h.a.i.n.y
24. jan 2012

Ahojte prvosnazilky 🙂 Ako dlho ste sa snazili o mimi?

mata_ba
24. jan 2012

@azzura no ved nic ine mi ani nezostava..

spula22
24. jan 2012

@fifitko25 drzim palce 😀

vardzikova
24. jan 2012

@h.a.i.n.y dve mesiace 😉

momamo
24. jan 2012

@vardzikova cosi ultrazvuk ti este nemoze robit prvy by sa mal okolo 12tt ...Ten caka mna teraz 1.2. tebe spravi klasicke sono a budes vidiet na obrazovke fazulku, aspon po väcsine to tak byva .. A beries popri duphostane este aj nieco ine, lebo ja som brala femibion ale teraz mi povedal aby som ho radsej teraz vysadila ked uzivam tento duphostan ..

vardzikova
24. jan 2012

@aliaxa mojka je dobre že papaš duphaston ,,, len ho ber dalej podporuje tehotenstvo a hlavne zabranuje potratu 😉

vardzikova
24. jan 2012

@momamo no tak ja mam tiež fembion ale nepovedal mi nič že ho nemam brať a prečo ho nemaš brať nepovedal dôvod? mojka a to sono mi urobi asi zo spodu čo? 😝

vardzikova
24. jan 2012

@spula22 ahoj mojka 😉

spula22
24. jan 2012

@vardzikova caff maminka 😀 ako mate?

momamo
24. jan 2012

@aliaxa ja beriem duphostan tiez od vcera ale femibion mi vyslovene zakazal teraz uzivat spolu aj s duphostanom, tak momentalne papam vela ovocia a zeleniny 🙂

vardzikova
24. jan 2012

BABY KTORA MA TELEVIZIU DOMA NECH POZERA HOVORI O SPERMIACH

aliaxa
24. jan 2012

@momamo dufam ze mne to nikaj neuskodi ked mam vsetko naraz jest...aj ja som si kupila ovocie tak papam ...keby sa nieco zle dialo s fazulkou tak by som to citila ze ?

azzura
24. jan 2012

@vardzikova 😀 už ti ritka rastie, čoooo...len tak dalej, na teba sa zmesti 😀 😀 . ale nie, vies že srandujem. Takže vo štrtok ides na sono, super 🙂

vardzikova
24. jan 2012

@azzura mojka riťka mi ešte nerastie 😀 , ty sitrupka, ano idem v štvrtok na sono len neviem ako mi tobude robiť ale asi zo spodu nie? mojka teraz hovoria na Doma o spermiach ..fiha zaujimave vecičky

azzura
24. jan 2012

@vardzikova tycinku si zhabal mm 😀 . No, chystam sa to jest,ale zatial som to vcera len cuchala. Odkedy do mame jest,uz možemee teraz alebo až po prefukoch a kramoch

h.a.i.n.y
24. jan 2012

@vardzikova A ako casto ak sa mozem opytat? Kazde dva dni alebo kazdy den?

azzura
24. jan 2012

@vardzikova no, to neviem z kade ti budu robit sono, take veci som este neabsolvovala. Ja viem že som trubka 😀 mm mi hovori Dorka, ked je nasraty na mna 😀 😀 .

vardzikova
24. jan 2012

@azzura mojka počkaj ešte trošku lebo potom tvoj mm bude mach chuť na sex moj mal obrovsku chuť a ked budeš po laparke tak dva tyždne nemožeš sexovať jedine že mu prenajmeš inu paničku 😀

azzura
24. jan 2012

@vardzikova haha, že inu panicku 😀 😀 😀 . Som si myslela že by sa mu dovtedy zvacsilo mnozstvo a atd, dokym budem ja ok

vardzikova
24. jan 2012

@azzura nevadi mojka ja len či nahodou nevieš .. 😉 lebo moj mm chce isť so mnou a to ked bude zo spodu tak to bude trapneee och bože

momamo
24. jan 2012

@vardzikova Jasne sono zo spodu ... Ja som sa spytala ci mam uzivat aj febibion a on ze v ziadnom pripade, ale preco ti uz nepoviem, bola som z toho vsetkeho roztrasena ze nic neviem ☹ 😒 Ale nic sa nestane ked ho teraz tyzden nebudem uzivat a namiesto toho budem papat vela zeleniny a ovocia .. Mam kamosky ktore ho uzivali ako lentilky ze naozaj velakrat zabudli a nic zle sa nestalo, ved si zober nase maminy kedysi nic neuzivali a sme tu🙂

vardzikova
24. jan 2012

@azzura no ved si zober že spermoše sa tvoria v podstate vždy si zober že po orgazme sa mu vytvaraju užnove takže nebala by som sa toho len mu daj ešte chvyľu pauzu

momamo
24. jan 2012

@aliaxa citila ... Sprav ako chces ... To asi naozaj kazdy doktor inak povie ... Ale nema sa co stat ani ked ho na cas vylucis ..

azzura
24. jan 2012

@vardzikova vsak sa spytaj bab co to uz maju za sebou

vardzikova
24. jan 2012

@momamo mojka ale ved samotnu kyselinu listovu možem alebo nie?

vardzikova
24. jan 2012

@azzura no jasnačka zo spodu ou do rite 😀 😀 😀 😀 😀