Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte babenky...tak 30DC a objavil sa mi husty kremovy vytok biely atrosku lepkavy....jaaaaaaaaaaaaaaaaaj uz nech je ta streda...a nech viem ze ci ano alebo nie.....je mi zima a v izbe mame 27stupnou, na vecer ma pobolieva podbrusko a obcas citim aj take tlaky,strasne ma bolia prsia a aj bradavky ma az stipu...nikdy pre mrchou matakto nebolia a niesu 2tyzdne citlive ale len den dva pred mrchou takze je dostmozneze nam to vyslo.....veduvidim zajtra.drzte pesticky. drzim aj ja vam...len rozmyslam ci si neska nepojdem kupit test...
@lucecita ja som tento mesiac presne citila ovu kedy prasklo, uplne akoby taky vyrazny ostry pich nozom do vajecnika a potom som sa postavila a kopec egg hlienu zo mna vyslo 😀 hned som brala mm ze ideme nato 😀 😀 a to bol vajecnik s tou cystou, kde podla dr. sa mozno ani netvoria vajicka 😝
zajtra ideme do centra na konzultaciu vysledkov, som zvedava co bude dalsi krok, co doporucia 🙂
@carie32 Nikam nechoď. Daj tomu čas teraz tak normálne. Nemysli na to. Povedz si, že počkáte do leta. Teraz vyhoď všetky testy čo máš doma. Teplomer ulož a nevyberaj ho !
Aj manželovi povedz, že "kašleš na to takto" Snažilkujte sa bez toho aby si sa snažila o bábätko ale pre to,že po tom túžite. (Ja také niečo neviem prežiť) Robte si z toho srandičky, skúšajte v milovaní nové veci. A uvidíš, keď nebudeš na to myslieť, určite ti to pomôže. Vieš koľko robí psychika keď chceš otehotnieť? Fakt. Skús to prosím.
@gelinka75 no pekne, tak ty takto....a to teda môže aj vaječník s cystou? tak to sa ho spýtaj zajtra aj na toto a potom mi daj vedieť, som zvedavá...tak dúfam, že to vyšlo, keď si to cítila...a aj daj vedieť ako ste dopadli s výsledkami...juuuuuuuuuuuuj, možno máme ďalšiu tehulku 🙂 😉 😉
@anlady moja určite máš pravdu, že psychika robí veľmi veľa... a hlavne u mňa... ja už v poslednej dobe nemôžem ani normálne spať, čo sa aj dva razy v noci zobudím a čumím na mobil že či už mám merať... už som z toho trošku mimo... aj som sa s manželom o tom bavila, že čo ďalej... a on tiež tak ako ty navrhol ešte počkať do leta... tak asi od budúceho cyklu odložím aj teplomer a bude.. 🙂
@vardzikova ahojky...ako sa máš?...dnes občas vykukne u nás aj slniečko..tak super....budeš dávať fotečky aj s brušinkom???🙂
ahojte, už sme späť z MT, mm to zvládol aj bez mojej pomoci a na moje prekvapenie aj dosť rýchlo 😀 😀 vraj tam mali celkom dobré video 😀 😀 prvé výsledky budeme mať poobede, ostatné detaily do týždňa
@carie32 Hej presne tak. Tak sa mi to páči. Počkajte do leta, to bude rok a to je tak akurát. A uvidíš,pôjdeš tam skôr-bo budeš tehu 😉 . A určite aj manžel si trochu odpočinie, bo verím,že aj neho to trápi. Teraz musíš hlavne upokojiť svoju psychiku a trochu na to snaženie pozabudnúť. Každý deň si rob pekný a príjemný deň aj s manželom napr. napustite si vaňu, nech ti oholí nohy - to je super 🙂 Pozerajte filmy. Niečo dobré navar upeč. Choď cvičiť. Chod s kamarátkami na kávu a dobrý zákusok, len tak - musíš cítiť ,že si odpočinutá. A potom večer - hovorím, robte pokojne hovadiny. Jedna moja známa. Dlho nemohla otehotnieť a musela,bo jej našli nejaký myom. Merala teplotu, robila testy a raz sa nasrala. Všetko vyhodila. S manželom sa hrali že na lekára a sestričku a šup malá ma krásne 3 mesiace. Neviem či si veriaca,ja teda som: Moja teta mi raz povedala - "Všetko,ale naozaj všetko je tak ako má byť" Boh to tak zariadil, on vie čo je pre teba dobré, on vie prečo to tak je. Tak to nechaj na neho - on to zariadi.
@mata_ba ahojky..ako dnes?...čo ukazuje meranie? 😉 😉
ahojte kocky.ja som mala dnes kraasny sen na testiku // tak som rano testla 😉 ale nic len / joooooj 😠
@kandee1201 to poznám, taká spokojnosť a blaženosť,že?
@anlady krasne to bolo waw
@kandee1201 a najhoršie,že také skutočné :(
@fifitko25 no tak to je super že už to ma za sebou a teraz len čakať 😉
@anlady no ved som sa prebudila a som rozmyslala ci pravda ci nie
@aknedz no a mne kazal prisť vo štvrtok to budem ešte iba v siedmom tyždni .. tak neviem prečo mi kazal prisť tak skoro
@vardzikova jasne, že ma po 40 ved aj ja mam 35, hadam nebudem mat takeho mladeho ako vy 😀 😀 nie som pedofilka 😀 😀 😀
@kandee1201 a kolky si DC
@aknedz no pozeram že nebudem sama plesať ... 😀 a to aj s miminkom v brušku
@lucecita čaaaaaaaaaaaaaau lasko 😀 no tak ty mavaš take erotikuš sny ech bisťu to musi byť super aj ja chcem 😀 😀 😀 😀
@vardzikova veru sme zvedaví, či bude všetko ok..... 😕
@kandee1201 hej,a potom to zistenie,a len blažený úsmev. Si tiež prvosnažilka? prepáč že sa pýtam - keby som to tu čítala všetko ,tak som tu do rána.
@h.a.i.n.y ja som ovulku nikdy nemala presne v ten isty den robila som si ovu testy a ked sa na teste objavil duch tak sme sexovali ..a potom pre istotu aj po ovulke 😉

@anlady tak to máš pravdu... lebo furt mám stresy... či už z grafu, z ovu testov... teraz mám doma ešte asi 5 kúskov ale som si povedala že už ich nebudem kupovať, to nemá význam...
a teraz v januári nám už vyprší čas čo nám dal doktor... už je to pol roka čo sa snažíme a nedarí sa... tak by som mala ísť vo februári na kontrolu a dohodnúť sa že čo a ako ďalej... normálne sa bojím tam ísť... ☹