icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

carie32
24. jan 2012

@anlady tak to máš pravdu... lebo furt mám stresy... či už z grafu, z ovu testov... teraz mám doma ešte asi 5 kúskov ale som si povedala že už ich nebudem kupovať, to nemá význam...
a teraz v januári nám už vyprší čas čo nám dal doktor... už je to pol roka čo sa snažíme a nedarí sa... tak by som mala ísť vo februári na kontrolu a dohodnúť sa že čo a ako ďalej... normálne sa bojím tam ísť... ☹

mamina2388
24. jan 2012

ahojte babenky...tak 30DC a objavil sa mi husty kremovy vytok biely atrosku lepkavy....jaaaaaaaaaaaaaaaaaj uz nech je ta streda...a nech viem ze ci ano alebo nie.....je mi zima a v izbe mame 27stupnou, na vecer ma pobolieva podbrusko a obcas citim aj take tlaky,strasne ma bolia prsia a aj bradavky ma az stipu...nikdy pre mrchou matakto nebolia a niesu 2tyzdne citlive ale len den dva pred mrchou takze je dostmozneze nam to vyslo.....veduvidim zajtra.drzte pesticky. drzim aj ja vam...len rozmyslam ci si neska nepojdem kupit test...

gelinka75
24. jan 2012

@lucecita ja som tento mesiac presne citila ovu kedy prasklo, uplne akoby taky vyrazny ostry pich nozom do vajecnika a potom som sa postavila a kopec egg hlienu zo mna vyslo 😀 hned som brala mm ze ideme nato 😀 😀 a to bol vajecnik s tou cystou, kde podla dr. sa mozno ani netvoria vajicka 😝
zajtra ideme do centra na konzultaciu vysledkov, som zvedava co bude dalsi krok, co doporucia 🙂

aknedz
24. jan 2012

@carie32 ahoj, neboj sa lekar da nieco na podporu a urcite to bude dobre! Ved lekari maju pomahat 😉

anlady
autor
24. jan 2012

@carie32 Nikam nechoď. Daj tomu čas teraz tak normálne. Nemysli na to. Povedz si, že počkáte do leta. Teraz vyhoď všetky testy čo máš doma. Teplomer ulož a nevyberaj ho !
Aj manželovi povedz, že "kašleš na to takto" Snažilkujte sa bez toho aby si sa snažila o bábätko ale pre to,že po tom túžite. (Ja také niečo neviem prežiť) Robte si z toho srandičky, skúšajte v milovaní nové veci. A uvidíš, keď nebudeš na to myslieť, určite ti to pomôže. Vieš koľko robí psychika keď chceš otehotnieť? Fakt. Skús to prosím.

carie32
24. jan 2012

@aknedz ďakujem moja... ja si nemôžem pomôcť.. taký strach mám z toho... ja cítim že asi u mňa to nie je v poriadku... a Tebe sa ako darí? žiadne tehotenské nevoľnosti?

lucecita
24. jan 2012

@gelinka75 no pekne, tak ty takto....a to teda môže aj vaječník s cystou? tak to sa ho spýtaj zajtra aj na toto a potom mi daj vedieť, som zvedavá...tak dúfam, že to vyšlo, keď si to cítila...a aj daj vedieť ako ste dopadli s výsledkami...juuuuuuuuuuuuj, možno máme ďalšiu tehulku 🙂 😉 😉

carie32
24. jan 2012

@anlady moja určite máš pravdu, že psychika robí veľmi veľa... a hlavne u mňa... ja už v poslednej dobe nemôžem ani normálne spať, čo sa aj dva razy v noci zobudím a čumím na mobil že či už mám merať... už som z toho trošku mimo... aj som sa s manželom o tom bavila, že čo ďalej... a on tiež tak ako ty navrhol ešte počkať do leta... tak asi od budúceho cyklu odložím aj teplomer a bude.. 🙂

mattuliatko30
24. jan 2012

@vardzikova ahojky...ako sa máš?...dnes občas vykukne u nás aj slniečko..tak super....budeš dávať fotečky aj s brušinkom???🙂

fifitko25
24. jan 2012

@anlady tento cyklus ideme aj my bez merania a sledovania, lebo mi z toho naposled šibalo 😒 takže skúsime obdeň, keď bude - bude, keď nie, bude neskôr 😀
@carie32

fifitko25
24. jan 2012

ahojte, už sme späť z MT, mm to zvládol aj bez mojej pomoci a na moje prekvapenie aj dosť rýchlo 😀 😀 vraj tam mali celkom dobré video 😀 😀 prvé výsledky budeme mať poobede, ostatné detaily do týždňa

anlady
autor
24. jan 2012

@carie32 Hej presne tak. Tak sa mi to páči. Počkajte do leta, to bude rok a to je tak akurát. A uvidíš,pôjdeš tam skôr-bo budeš tehu 😉 . A určite aj manžel si trochu odpočinie, bo verím,že aj neho to trápi. Teraz musíš hlavne upokojiť svoju psychiku a trochu na to snaženie pozabudnúť. Každý deň si rob pekný a príjemný deň aj s manželom napr. napustite si vaňu, nech ti oholí nohy - to je super 🙂 Pozerajte filmy. Niečo dobré navar upeč. Choď cvičiť. Chod s kamarátkami na kávu a dobrý zákusok, len tak - musíš cítiť ,že si odpočinutá. A potom večer - hovorím, robte pokojne hovadiny. Jedna moja známa. Dlho nemohla otehotnieť a musela,bo jej našli nejaký myom. Merala teplotu, robila testy a raz sa nasrala. Všetko vyhodila. S manželom sa hrali že na lekára a sestričku a šup malá ma krásne 3 mesiace. Neviem či si veriaca,ja teda som: Moja teta mi raz povedala - "Všetko,ale naozaj všetko je tak ako má byť" Boh to tak zariadil, on vie čo je pre teba dobré, on vie prečo to tak je. Tak to nechaj na neho - on to zariadi.

anlady
autor
24. jan 2012

@fifitko25 presne tak, aj gynekológ povedal-žiadne meranie a rátanie plodných dní, Pekne každý druhý deň sa milujte a do plodných dní sa musíš trafiť. aj moja švagrová otehotnela tak, že povedala si bude bude,ak nie bude neskôr. A za tri mesiace bola tehotná.

mattuliatko30
24. jan 2012

@mata_ba ahojky..ako dnes?...čo ukazuje meranie? 😉 😉

kandee1201
24. jan 2012

ahojte kocky.ja som mala dnes kraasny sen na testiku // tak som rano testla 😉 ale nic len / joooooj 😠

anlady
autor
24. jan 2012

@kandee1201 to poznám, taká spokojnosť a blaženosť,že?

kandee1201
24. jan 2012

@anlady krasne to bolo waw

anlady
autor
24. jan 2012

@kandee1201 a najhoršie,že také skutočné :(

vardzikova
24. jan 2012

@fifitko25 no tak to je super že už to ma za sebou a teraz len čakať 😉

azzura
24. jan 2012

@aliaxa nešibe ti, kedy ides dokymu???

kandee1201
24. jan 2012

@anlady no ved som sa prebudila a som rozmyslala ci pravda ci nie

vardzikova
24. jan 2012

@aknedz no a mne kazal prisť vo štvrtok to budem ešte iba v siedmom tyždni .. tak neviem prečo mi kazal prisť tak skoro

azzura
24. jan 2012

@vardzikova jasne, že ma po 40 ved aj ja mam 35, hadam nebudem mat takeho mladeho ako vy 😀 😀 nie som pedofilka 😀 😀 😀

fifitko25
24. jan 2012

@kandee1201 a kolky si DC

vardzikova
24. jan 2012

@aknedz no pozeram že nebudem sama plesať ... 😀 a to aj s miminkom v brušku

vardzikova
24. jan 2012

@lucecita čaaaaaaaaaaaaaau lasko 😀 no tak ty mavaš take erotikuš sny ech bisťu to musi byť super aj ja chcem 😀 😀 😀 😀

azzura
24. jan 2012

@carie32 moja, viem o com pises, ale aj mne uz z toho vsetkeho zacalo prekvapkavat a tak som si povedala, že uz staci a po prefukoch prestavam z grafmi, meraniami, proste so vsetkym, lebo potom cely mesiac je len velky stres ☹

fifitko25
24. jan 2012

@vardzikova veru sme zvedaví, či bude všetko ok..... 😕

anlady
autor
24. jan 2012

@kandee1201 hej,a potom to zistenie,a len blažený úsmev. Si tiež prvosnažilka? prepáč že sa pýtam - keby som to tu čítala všetko ,tak som tu do rána.

vardzikova
24. jan 2012

@h.a.i.n.y ja som ovulku nikdy nemala presne v ten isty den robila som si ovu testy a ked sa na teste objavil duch tak sme sexovali ..a potom pre istotu aj po ovulke 😉