icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kandee1201
24. jan 2012

@fifitko25 26dc este malo ale som bola zvedava

vardzikova
24. jan 2012

@momamo jeeej to je pekne a mojka už teraz si treba natierať bruško s detskym olejčekom?

kandee1201
24. jan 2012

@anlady ano som aj ty?

vardzikova
24. jan 2012

@mattuliatko30 ahojky mojka mam sa dobre, fotečky s bruškom dam len musime ešte o niečo podrasť lebo teraz by ste videli akurat tak moje sadielko 😀

vardzikova
24. jan 2012

@azzura joj joj ty jedna 😀 😀 😀 😀 mojka a vy ste boli na spermiograme?

kikaneu
24. jan 2012

@chorucka tak to ich máš riadne veľa ešte....a to ti nezávidím, že nedokážeš prehltnúť tabletku, to musí byť hrozné....tie moje sú tiež riadne obrovské, ale zvládam, a už ich mám len 6 🙂

anlady
autor
24. jan 2012

@kandee1201 hej, som-koľko sa snažíte?

vardzikova
24. jan 2012

@fifitko25 potom nam tu hned napiš prve vysledky ... budem čakať 😉

fifitko25
24. jan 2012

@kandee1201 to ešte nemusí nič znamenať 😉 môžeš byť tehu neboj.... inak mne sa tiež v noci pred posledným testovaním snívalo o //, lebo som vedela, že chcem testovať, to bola noc, uf.... a ráno v piatok 13tého tam bol dušík, vieš si predstaviť tú radosť .... no a potom po 5 dňoch došla mrcha a bolo po radosti 😠

dolla
24. jan 2012

ahojte babiky.. môzem sa k vam priadat? s manzelom sa snazilkujeme druhy mesiac.. a zatial nic.. cakam na jahodove dni.. tak uvidime co dalej.. mozno sa nabuduce podari.. ako dlho sa snazite vy?

aknedz
24. jan 2012

@carie32 nebojkaj, iank baby píšu veľmi dobre,netrea na to myslieť, veď ešte polroka nie je veľa, kamoška tiež toľko skúša a bola nešťastná, potom sa vykašľala na všetko a povedala, že jej to je jedno...a verim tomu, že ochviľu pride s peknou spravou a rovnako aj ty! 😉
Mne už príznaky skôr odoznievajú, teraz som bola na krv a vybavila som si so sestričkou na zajtra kontrolu, lebo lekar ma dnes klinicky den....nieco sa mi nezdalo s rannym mocom-mala som zakaleny a dnes v noci ma zacalo aj v bruchu tlacit, tak som sa zlakla aby som nemala zapal, lebo uz som kedysi tak mala- takto mi to zacinalo a preslo do velkych bolesti, nikto mi nechcel verit, ze nemam prolemy pri cikaní ale nemala som, len ma brucho bolelo strašne...až v nemocnici som bola, takj som sa teraz zľakla a radšej sa bola dohodnúť, nechcela by som mať teraz v tehotenstve také bolesti a niečo zanedbať....

anlady
autor
24. jan 2012

@fifitko25 a to je znak,že to človeku ide už na mozog - bez urážky. Ale myslela som to tak,že už to je na našu psychiku už moc.

azzura
24. jan 2012

@fifitko25 😀 takže sa mu pacilo video 😉

fifitko25
24. jan 2012

@vardzikova neboj Katuška, isto napíšem - buď sa pochválim, alebo budem potrebovať povzbudiť, ak to nebude dobre.... a kde inde nájdem toľko pochopenia ako tu s vami 😉

vardzikova
24. jan 2012

@kandee1201 a čo mojka testovala si? 😲

kandee1201
24. jan 2012

@fifitko25 no ved najhorsie je ked sa uz tesis ze vyslo a nic nakoniec

kikaneu
24. jan 2012

@dijusa no, teda, tá chlapi....len ich treba stále kontrolovať....aj môj je taký, nezoberie si sám...musím nad ním stáť, aby jedol varené a nie stále len salámy a slaninu....tak ale zas ja môjmu nemusím chystať desiatu ani olovrant do práce, to zvláda sám 🙂 a ako sa dnes máš?

azzura
24. jan 2012

@vardzikova anoooooooooooooooooo, aj 2x, ten moj ich ma ako 20 rocny 😀 😀 , ibaze jeho 0 10 rokov mladsia zena je pokazena 😒

anlady
autor
24. jan 2012

@dolla Ahoj, Vítam ťa tu a prajem čoskoro // čiaročky 🙂

aknedz
24. jan 2012

@vardzikova veď aj ja som bola na prvom sone v 7tt...to aby pozrel, či je fazuľka na aprávnom mieste a už by ste mohli aj srdiečko vidieť 😉

vardzikova
24. jan 2012

@dolla vitaj medzi nami, my sme sa s mm snažili dva mesiace a podarilo sa chce to hlavne pevne nervy a čas

kandee1201
24. jan 2012

@vardzikova ahoj 🙂 testovala lebo mi nedalo snivalo sa mi o dvoch// ale nic

dolla
24. jan 2012

@vardzikova dakujem.. a gratulujem!!! (samozrejme tisko zavidim) ale v dobrom 🙂

dolla
24. jan 2012

@anlady dakujem.. vy sa uz kolko snazite??

kandee1201
24. jan 2012

@anlady u nas to je take slabe snazenie lebo priatel je na tyzdnovkach tak bud je doma cez ovulku alebo nie 😠

fifitko25
24. jan 2012

@dolla vitaj medzi nami 😉 snažíme sa rôzne, ako kto - od mesiaca do roka ... každá tu máme iné problémy alebo skúsenosti, tak dúfam, že si navzájom pomôžeme 😉

@azzura hej mojka, dobré bolo vraj, no po viac ako 7 dňoch celibátu mu to šlo celkom ľahko 😀 predvčerom mal vraj tiež erotické sny v noci, ráno mi vravel, že si musel až pyžamko vymeniť 😀

vardzikova
24. jan 2012

@fifitko25 milačik ale podľa mna budu dobre ved kedsa to raz podarilo ale veľmi to nevyšlo tak musia byť dobre 😉 mojka držiiiim všetkych desať prstov 🙂

gelinka75
24. jan 2012

neviem baby pisete tu, ze nato netreba mysliet a bude tehu, tak to by sme si tu ani nemali pisat, nie? 😉

kandee1201
24. jan 2012

@fifitko25 mne sa to asi preto snivalo lebo sme sa vecer rozpravali o mimi 😀

vardzikova
24. jan 2012

@azzura ja ti dam pokazena ... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 čosi pipina ? 😠 lasko a tie vyšetrenia už maš niake či ideš až zajtra alebo v štvrtok?