icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
24. jan 2012

@carie32 jasné, ideme v pohodičke, bez stresov, meraní, ocikávaní testov a všetkého.... treba vypnúť, i keď ako píše @gelinka75, niekedy je to ťažké.....

kikaneu
24. jan 2012

@azzura dnes to bude talianska paradajková polievka a na druhé bude rizoto pre mňa a manžela a našim robím francúzske zemiaky 🙂 zbožňujem variť 🙂

vardzikova
24. jan 2012

@lucecita no tak to čoro moro je u vas v poslednom čase často nemysliš? 😀 😀 😀 😀 😀 ale lasko sexovať treba takže sexujte ked vam to hrdlo rači.. inak lasko my sme sexovali každy den a nie obden vieš čo to bolo v pribehu dvoch tyždnov uff ved som aj pisala že som uplne rozpadnutie 😀

vardzikova
24. jan 2012

@aknedz idem pozrieť a to moje babo ma teraz koľko cm?alebo mm?

anlady
autor
24. jan 2012

@carie32 jeeeeeeeejda, to som nechcela 🙂) Tak sa udržžžž 😵
A ako dnes v práci? čo vlastne robíš?

azzura
24. jan 2012

@carie32 tak sa vyser na grafy a na vsetko, sa uplne zmagoris a budes tak akurat vhodna na psychiatriu. Moja, teraz vazne, musis sa prestat kontrolovat a sledovat, viem o com hovorim. Mna tento mesiac uplne polozil, lebo som si myslela že to teraz vyjde a prd z toho, kebyze nemam termin na zakrok tak sa na vsetko vyseriem. Uz ma to vyse roka nebavi sa furt len snazit a behat po vsetkych vysetreniach 😀 .

fifitko25
24. jan 2012

@kikaneu už jedine popoludnie alebo večer, bo od zajtra som už práce-schopná a klušem do práce 😒

aknedz
24. jan 2012

@vardzikova a koľko si presne tt? Ono je to individualne ale bude mať teraz okolo 6mm 😉

anlady
autor
24. jan 2012

Tak zahajujeme pohodový cyklus - kto sa pridá? Žiadne meranie a žiadne testovanie.

mel84
24. jan 2012

ahojte babky, jak vam vsetkym zavidim, co ste domena a nekysnete v praci 🙄 joooj, uz ma nebavi ten kolotoc, od pondelka do piatka furt to iste...

azzura
24. jan 2012

@kikaneu mnaaaaaaaaaaaaaaaaaam, mozem dojst, lubim vsetko 😉

vardzikova
24. jan 2012

@azzura lasko ako pozeram tak humor ťa neopušťa 😀 😀 😀 😀 ale tak som to myslela vieš že už budeš vedieť konečne načom si 😉 lasko ale mne bolo po narkoze hrozneeeeeeeeeeeeeeeee zle blula som každych pať minuť 😝 😝 😝 😝 a to pred narkozou nemožeš ani piť ani jesť to dufam vieš?

azzura
24. jan 2012

@anlady ja sa pridavam, ale az o mesiac, tento cykluys idem bez vas

kikaneu
24. jan 2012

@fifitko25 ou, tak to máš nepríjemné....tak si urobíte pekný večer, no 🙂 vždy lepšie ako nič 🙂

anlady
autor
24. jan 2012

@azzura nevadí, nikdy nie je neskoro 🙂 A tento cyklus prečo?

vardzikova
24. jan 2012

@momamo tak si ho pojdem aj ja kupiť 😉

kikaneu
24. jan 2012

@azzura prídi, ak stíhaš 🙂

azzura
24. jan 2012

@vardzikova noo, a co mam plakat, to si necham na neskorsie, este miniem slzy 😀 . Viem, že nesmiem pit a jest, aspon schudnem. Vcera mi kukala ci mam krcove zily a zdrave zuby 😀 😀 😀 😀

azzura
24. jan 2012

@kikaneu helikopotvoru mam v oprave 😒

lucecita
24. jan 2012

@vardzikova to viem, že si bola na rozpadnutie 😀 😀 😀 dnes si isto dáme pauzu, skúsim mu dať macu potajomky 😅 ale pôjdeme na to až zajtra...

azzura
24. jan 2012

@anlady lebo idem o tyzden na prefuky

vardzikova
24. jan 2012

@aknedz teraz som 5 tt a 6 den 😉 takže už mame pol centimetra ? 😀

anlady
autor
24. jan 2012

@azzura a to čo je? k čomu to je?

azzura
24. jan 2012

@mel84 som na tom rovnako 😠 😠 😠 bleeee praca

fifitko25
24. jan 2012

@kikaneu už som sa dala vypísať, i keď doki mi vravel, že ma ešte nechá do pondelka doma, ak chcem, ale to už som týždeň mimo práce a okrem hory roboty, čo ma tam čaká, budem mať aj nafigu výplatu, tak som sa rozhodla, že už pôjdem pracovať 😒 😒

carie32
24. jan 2012

@azzura máš pravdu... tak už len počkám na mrchu a začneme trochu inak... to ti verím že to musí byť riadne deprimujúce... ale dúfam že tento rok sa konečne dostaneme do toho vytúženého cieľa... 🙂
@anlady 🙂 no dneska v práci som to zabila! nič som od rána nespravila... najprv som čitala čo tu kočky píšu, potom som si hyponotizovala graf, a teraz zas sem píšem 😀 robota stojí... robím v jednom /radšej nemenovanom/ výrobnom podniku na nákupe.

kikaneu
24. jan 2012

@azzura tak príď autom, z každého ti trochu odložím 😉

vardzikova
24. jan 2012

@azzura čože aj toto ti kontrolovali? a to prečo? mne to vtedy nekontrolovali akurat som bola na ekg a na internom a to bolo všetko

fifitko25
24. jan 2012

@kikaneu už som sa dala vypísať, i keď doki mi vravel, že ma ešte nechá do pondelka doma, ak chcem, ale to už som týždeň mimo práce a okrem hory roboty, čo ma tam čaká, budem mať aj nafigu výplatu, tak som sa rozhodla, že už pôjdem pracovať 😒 😒

azzura
24. jan 2012

@anlady vyse roka chodim po vysetreniach, lebo sa nam nedari a teraz idem na prefuknutie vajcovodov, je to zakrok kde ti zistia ako fungujes z vnutra a ked tam je nieco tak to hned odstrania