Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu aj manzelov mame rovnakych? :D ale to asi ako skoro vsetci chlapi... dnes sa mam horsie ako vcera :( prisla som na ten nazov manzelovho problemu - varikokela,tak som sa pustila do vyhladavania a nedocitala som sa najlepsie spravy... vraj je nutna operacia a to cim skor... a nam doktor dava rok este na snazenie a naplanoval operaciu az na rok 2012..a spermiogram sa zlepsuje az po roku od operacie...nechapem preco to odklada,ked spermie nemaju absolutne ziaden pohyb,tak ako mozu oplodnit...a tie tabletky co nam dal no nezdaju sa mi... nikde som sa nedocitala,ze by niektorym pomohli... ja viem,ze on je odbornik a asi vie co robi ale ja doktorom neverim.. a cakat dalsie dva roky... ach :(((
@mattuliatko30 ahojky..dnes mam od rana den blbec..uz som si aj poplakala..ale tak co narobim...a co sa merania tyka,nejake to mam furt rovnake http://www.fertilityfriend.com/home/3a37b2
@carie32 prepac, ak som moc surovo isla na teba. ale ja som min. tyzden rovnako hisakovala a gelinka 75 mi dobre vynadala a pomohlo to. Ved naco stresovat, aj tak si nepomozeme akurat vsetko zhorsime. Som si povedala ze si davam sancu do konca roka a potom na to seriem, lebo uz budem mat 36 😒
BAbky idem na obed, pak sa ukážem.
@vardzikova no tak to už možno aj viac 🙂 ale tak nejako sa to bude pohybovať okolo tých 6mm 😉
@vardzikova vsak aj ja som bola prekvapena, lebo ked som isla na ten myom tak mi taketo srandy nerobili, ale co uz kazda nemocnica je ina 😀
@aknedz jeeej tak to poviem mojmu mm 😀
@azzura no jasnačka 🙂 lepšie urobiť viac testov ako niečo zanedbať predsa je to uplna narkoza
@dijusa hm, tak to je blbé....a keby ste skúsili ísť ešte za iným lekárom? vieš ako to je, ani oni sa často nezhodujú v názoroch a liečbe....veď za skúšku nič nedáš
a hej, chlapi sú asi skoro všetci viac-menej podobní 🙂 leniví a majú radi keď okolo nich skáčeme a staráme sa o nich, ale bez nich by to bola nuda 😉
@dijusa nie, nie 🙂 my sa tento cyklus nesnažíme, my si užívame ;) a dnes mi je fajn, ešte som nekašľala 🙂 tak uvidím ako to pôjde do večera 🙂 a manžel sa ma ráno pýtal, že kedy budeme zas sexíkovať, som myslela, že sa počúram od smiechu 🙂 som mu povedala, že kedykoľvek bude chcieť 😅 sranda, keď sme obaja doma 🙂
@azzura viem viem, to poznám, odkedy mám svoje auto, tiež furt jazdím 😀 😀 dovtedy mi mm dovolil sem-tam na jeho sa odviesť, najhoršie to bolo s nakupovaním, lebo som všetko vláčila v mestskej doprave, keď nemohol ísť so mnou, tak to bolo najhoršie... no ale asi sa k tomu vrátim, pri tých cenách benzínu 😠
@vardzikova no, lenze mna zacalo boliet krdlo, ucho a aj mi tecie z nosa, dufam ze do utorka uplne neskolabujem, lebo druhy termin uz nebudem riesit 😒
@vardzikova no ved ked ides vo stvrtok, tak to budes tak priblizne veru ako sme boli my 🙂....ach, ja idem zajtra nastastie,lebo som mala ist az buducu stredu, neviem teda ci mi lekar spravi aj sono ale bola by som rada, lebo ma od noci tlaci brusko a bojim sa aby som nemala ten zapal mocovych ciest 😖 a ak aj hej, nech je este vcas aby sa babu nic nestalo 😒

@lucecita no a on sa ešte s tou macou nezmieril? že sam od seba to jesť nechce?