Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova vobec nemam ziadne co som v decembri mala priznakov habadej ale to som si namyslala lebo nic z toho nebolo teraz vooobec nic 😕 ale co no tak sa budeme snazit kym nebude 😵 sen splneny.A ty ako sa mas inak zle ti nieje ani nic podobne nie mas ukazkove tehu 😉
@kikaneu tak ma byt..ziadne snazenie,ale uzivat si..ani teplotu nemerias? ja este tento cyklus domeriam aby som mala kompletnu zbierku grafov za 6 mesiacov a potom s tym koncim....tiez mas riadne sexuchtiveho muzicka? :D moj je brutal... aj ked posledne dva mesiace ani nie kvoli tomu stresu z prerabky..je z toho chudak hotovy.. a ja naopak mam väcsiu chut ked som teraz doma oddychnuta 🙂
@carie32 😀 ja to mam rovnake doma 😀 . A vies co je super, ze depky mame na striedacku, takze je tu vzdy niekto kto ta vie dobre nakopat 😀 . Ten moj doma, by mal dostat metal, že to so mnou este vlaze, lebo ked ja dostanem depky tak som strasne hnusna a kopem hlava nehlava 😠 , ale uz vie že ma musi nechat vyzurit a potom bude dobre, si to uz neberie osobne.
@vardzikova
@fifitko25 po polhodinke kukam na test a sa my mari ze daco vidim ale len z jedneho uhla to uz su ake halucinacie 😕 haha
@icer tohto sa obávam že do mňa doktor začne tlačiť nejaké hormóny... ja som rada že som sa po x rokoch zbavila HAK... a nechcem hneď začať podstupovať nejakú liečbu.. asi počkám ešte do leta... tak aj doktor ti povedal že grafy a testy sú hlúposť? hmmm tak ďalšie testy už určite nekupujem.. a teplomer pichnem do šuflíku... inak aj ja mám problém s nepravidelným cyklom...
@vardzikova neboj, nedam sa tak lahko vyrusom, ja to vyhram, ked uz prehravam boj s mrchov ale toto vyhram 😀
@kandee1201 hm, radšej never testu po viac ako 10 minútach, to píšu všade, že potom to môže byť klamlivé.... otestuj sa tak o 2-3 dni ešte a ak potom bude duch, je to jasné 😉
@kandee1201 lasko ja som tiež nemala žiadne priznaky okrem meškajucej mrchy, zle mi mojka vôbec nebiva sama sa tomu čudujem lebo moja mamča hovorila že ked bola tehotna tak vracala celych devat tyždnov uff to by som asi len tak nerozdychala ktory DC si dnes?
@kandee1201 čožeee mojka si si robila test a ti niečo ukazal? lasko a aky si si robila?
@azzura tak tak lasko 😉 treba bojovať do samotneho konca a noveho začiatku 😀
@vardzikova no pridam, ak mi da,ked to bude take neplanovane sono...lebo doteraz mi dal samo od seba, len tak 😉
@aknedz opytam sa aj ja mojho dokyho čimi da foto len neviem ake ma či je take trošku novšie alebo staru džadovinu 😠
@icer viem o com hovoris, a robil ti nejake vysetrenia okrem toho ze pchas hormony. Ozaj, si z GA a komu chodis, lebo ja som z GA a aj tu pracujem, ale teraz byvam v TT. Pochval sa kto je ten uzasny doktor, lebo mna moj ex doky ma odpisal pred vyse roka ze som neplodna a mam si vybavit umele aby som to do 39 stihla dokym to je zadara 😠
@vardzikova jaj, nnech uz je takto o tyzden 😀
@fifitko25 presne tak.. my sme isli s tym,ze ako bude tak bude,manzel s tym ratal,ze moze byt problem u neho a ja zase ze u mna, a tak som si viac menej aj hovorila nech nam daco uz najdu aby sa to liecilo,a takto sme dopadli,sme si to privolali... len dufam,ze ked sa manzel prelieci,ze nebudem mat zase problem ja... radsej ziadne negativne myslenie iba pozitivne! ja si myslim,ze u vas je vsetko ok,verim a drzim prsty :D
@vardzikova neboj...o chvíľu sa budeš guľatiť 😀 😀 😀
@azzura mojka zbehne to ako voda ani sa nenazdaš 😉
@mattuliatko30 dakujem mojka .. ale dufam že len bruško sa bude guľaťiť 😀
@mata_ba neboj..ešte podskočíš.... 🙂 ja som tiež trošku klesla http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e a hlien už mám biely...hustý...tak neviem...asi ovu už je..alebo bude...som z toho fakt jeleň 🙂))
@vardzikova no mne zo začiatku nič..potom bruško..a potom mi vraveli ,,joj..veď ti aj zadok narástol dáko ,, 🙂) takže išlo mi to aj aj ..ale tak pribrala som len 15 🙂)) a pri druhej len 8 kg
@kandee1201 aj mne sa snivalo o // ale testovala som az o par dni potom, nie hned rano a boli 😀
@azzura ahojky...ako? 🙂

@fifitko25 no tak to vas pekne zdieraju..ja som ho vcera kupovala v prahe a stoji, ked to prepocitam 1,44EUR, mamatest 10 , dva kusy v krabicke..tak preto sa pytam lebo sa mi marilo ze si to vcera pisala a som v lekarni bola zaskocena ze ako malo platim..