Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova az ked mrcha bude meskat ale ona piiiiiiiiiinda isto dojde 😝
@chorucka tak chcel isť ale bude mi robiť sono pravdepodobne zo spodu a to by som sa necitila dobre
dievcata,prosim vas aka by mala byt bazalna teplota na konci cyklu,v prvy den ocakavanej mrchy a dni potom,ak je uz zena tehotna? dakujem za odpoved..
@vardzikova priesvitny a bielkavy je ok ... 🙂 Taky ma byt ...
@vardzikova sama veru... podla postupov z netu vacsinou z anglickych stranok... ale mam sa co ucit, nie som cukrarska expertka, iba amaterka 😅
@l_e_n_o_c_k_a ty si ž 34DC a mrcha nikde.. lasko a to ti prečo nevyznačilo ovulku? tie teplotky maš ako by im trošku švitorilo
@kandee1201 len aby si nebola mojka prekvapena 😀 😀
@momamo totok som už zistila u dokyho .. povedal mi že hnedy je veeľmi zly a to vraj nevešti nič dobre 😖
@l_e_n_o_c_k_a lasko pridaj foto nech sa pokocham na tu krasu 😵
@vardzikova no to by som aj ja chcela vediet 😀, ja som cela besná... nic nemam normalne 😉
@vardzikova si dostala chute na torty, že pokochat 😀 ty by si najradsej zahryzla 😀 bacha na nu @l_e_n_o_c_k_a
@vardzikova ano, pridam, idem este odfotit tu kabelku, ale chvalit sa nou nebudem, bo je otrasna... 😎
@vardzikova zlatko teh.sa pocita od poslednej mrchy? Preco nie od ovu?
@l_e_n_o_c_k_a mojka ty si praveže až veľmi normlna neboj 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura teraz si ma odhalila ... no do čerta 😀
@vardzikova nhoo ten hnedy som mala ja len vcera a to som si taku frcku nasla na gatkach a od vtedy nic, praveze uz mam normalny vytok, ako predtym ... 🙂 ty mas hnedy ..??
@vardzikova cica, ved ja ta poznam ako svoje boty 😀 😀 😀
@chorucka zlatko lebo je to tak ... lebo predpokladany datum počatia podľa ovu sa neda akosi preesne vypočitať ako nam by sa aj dalo ved v podstate vieme kedy sme mali ovulku pri tom našom sledovani ale mnohe ženy to nemusia vedieť tak preto sa počita od prveho dna poslednej mrchy 😉 prečo sa mojka pytaš?
@momamo ja som mala hnedy ale teraz už nie .. tie tabletky asi pomohli 🙂
ďakujem za privítanie, takže čaje s obsahom alchemilky môžem aj po OVU...hurááá, tak to som rada, lebo mne aj chutia a nepijem ich len preto že musím 🙂
@azzura ajajajajaaaaaaaaaaaaaaaj to som teda dopadla 😀 ty kokso doma ten čas neskutočne leti ved už je dva po obede ...uff
@l_e_n_o_c_k_a čakaaaam 😕
@vardzikova 😀 😀 😀 . Dufam, že poctivo lezis 😠
@vardzikova takze fazulka je teoreticky o 2 tyzdne starsia ako v skutocnosti a potom aj ten datum narodenia je len odhad Az raz budem tehu tak lekarovi poviem nech mi to tak nepocita ked je to blud
@vardzikova uz som tu, pomalicky nahrávam 😉
@azzura mojka pochybuješ o mne? ty o mne pochybuješ? 😠 jasnačka už ma boli riť

@l_e_n_o_c_k_a pánečku .. sama si sa to naučila? je dobre že maš niaky koniček .. 🙂