icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
25. jan 2012

@mattuliatko30 hej, až po mrchane sa možme snazit, takze tento cyklus je pase 😒 ale neva, uz mam aj macu 😀

vardzikova
25. jan 2012

@luciok no a ako ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 joj ale je mi fajn 😀 a ty ako ?

franzziska
25. jan 2012

caute holky, dobre ranko 😎 😉

luciok
25. jan 2012

@vardzikova v prvej lekárni do ktorej som vbehla mali iba jeden: Ovulačný test de luxe a že je vysoko citlivý, 1 kus stál 3,70E!! V ďalšej mi dali Woman secret "Right time" 5 kusov za 5,50E.

luciok
25. jan 2012

@azzura Až tak dramaticky to zatiaľ neprežívam, ale bolo mi ľúto že to zas nevyšlo.

azzura
25. jan 2012

@luciok ale uz teraz zacnes merat a robit si ovu testy.

anlady
autor
25. jan 2012

@mattuliatko30 a @vardzikova hej robila. a bol negatívny.Lenže napíšem Vám prečo mám zmiešané pocity:

Menštruáciu mám nepravidelne, ako som už napísala priemerná dlžká cyklu - 35 dní. Vždy keď dostanem vyvolávačku tak dostanem mrchu do nejakých 6 dní. Lenže - ja trpím vaginizmom-čiže manžel sa málokedy do mňa dostane. A keď mi aj inokedy meškala-tak som to brala,že na 100 % tehu nie som bo sa do mňa nič nedostalo. Lenže teraz som si to tam dávala striekačkou (namiesto IUI ako poradil doky) a ona mi mešká. chápete? vtedy som si bola istá,že mrchu dostanem,lenže teraz? Keď viem,že nejaké bičíky sa dostali do mňa som na pochybách. Podbruško ma bolí ako pri mrche. Od včera mi je zle, točí sa mi hlava a test mám negatívny. ☹ ☹
@vardzikova

luciok
25. jan 2012

@azzura Rozmýšľala som nad tým meraním, len neviem či by som to dokázala v jednom čase merať, pretože ja každý deň vstávam inokedy. Raz o pol 6, raz pred 6tou, inokedy o 7mej či pol 8

mattuliatko30
25. jan 2012

@azzura tak hor sa potom do toho....a na ďalší cyklus..už len dve čiaročky 🙂

mattuliatko30
25. jan 2012

@anlady moja a kedy si si robila test, koľko ti vtedy meškala???? ja by som ešte jeden skúsila..nič tým nestratíš...

anlady
autor
25. jan 2012

@mattuliatko30 jeden v pondelok teraz a jeden v sobotu a nič :(((

luciok
25. jan 2012

@anlady Veď isto vieš, že test nemusí byť hneď pozitívny, ešte vydrž a urob si ho niekoľko dní

azzura
25. jan 2012

@luciok hmm, tak ked stavas tak vselijak ale najskor o 5.30, tak ja by som merala vtedy...zo zaciatku to bude otrava, ale potom si zvyknes a rano uz len strcis, zapipa, vytiahnes, polozis a spis dalej a ked vstanes normalne, tak si len kuknes a zaznacis teplotku. Ja teraz ked si to nerobim, normalne mi to chyba, lebo aj cez vikend sa budim o 6.00 😀 😀

mel84
25. jan 2012

dobre rano kocky, tak ja kym dojdem do roboty, tak zapisete 6 stran, to je hrozneeee 😀 😀

azzura
25. jan 2012

@mattuliatko30 no neviem, ci dalsi cyklus bude uspesny, to sa budem este asi cistit, ale verim ze do pol roka sa zadari a ked nie tak ideme na umele

bubacik5
25. jan 2012

@fifitko25 jaaaj tak to mi je luto ☹ hadam to uz vyjde

mel84
25. jan 2012

@aduska_ba ahoj moja, hrozne Ti budem drzat palce...ja som si uz rano poplakala a to kvoli teplote, uz si ju nikdy nebudem merat, zbytocne nervy....inak mam to presne ako ty, vcera 37 a dnes 36,8...tak uz som sa zmierila s tym ze kramy zajtra dojdu ☹

luciok
25. jan 2012

@azzura Zvážim to, ale možno skúsim na začiatok len tie ovu testy. Snáď sa nejako trafím a naďabím na plodné dni 😀 Inak, chcela som sa opýtať, či to vadí, keď už som začala piť alchemilku počas menzesu?

anlady
autor
25. jan 2012

@luciok ja viem, tiež som si myslela,že asi to je skoro. Bo keď som si tak povedala,že 35 dní cca cyklus ( Aj keď nie vždy-to je len priemer )mešká mi to 8 dní, možno to je ešte skoro,alebo fakt nie som tehu. musím sa držať pri zemi. Fakt som teraz 50:50.

@mattuliatko30 ,@luciok, @azzura
Posielam link ako mávam mrchu : http://www.kalendar.esvet.eu/Sections.aspx?ln=sk, tak skúste poradiť, len si treba prekliknúť na rok 2011

mattuliatko30
25. jan 2012

@azzura tak už si sa rozhodla potom pre to umele?...ono ak po bábu veľmi túžiš..je to tiež dobrý spôsob...a myslím,že to preplácajú len do 37 rokov..susedka na tom bola..a má krásneho synčeka..takže je tam tá možnosť...ale budem držať plalčeky nech ti to vyjde normálnym spôsobom..a nie hormonami...ako pri umelom..

spula22
25. jan 2012

@azzura tak hentu posli do riti 🙄 to uz je co za cuuuzu???

spula22
25. jan 2012

@luciok no nazdaaaaar 😀 ako mas?

luciok
25. jan 2012

@anlady Ja si tiež iba priemer počítam, poledné cykly boli: 27, 30, 34 a teraz 28 dní. No chaos proste

aduska_ba
25. jan 2012

@mel84 mojko to ani nevrav ,ze pride.....nesmie...chceme byt tehu tak mysli na to 🙂..

luciok
25. jan 2012

@spula22 No vždy mi vadilo ako čas beží a teraz by som sa najradšej prehupla hneď o týždeň dopredu 🙂 lebo včera som dostala m..

spula22
25. jan 2012

@luciok no tak to teda ☹ zla,zla mrcha 😠 😠 😠 hes, hes 🙂

anlady
autor
25. jan 2012

@luciok veď toto, a to 3 roky nejem antinkoncepciu :(

luciok
25. jan 2012

@anlady Antikoncepcia by mala upraviť cyklus, či nie?

mata_ba
25. jan 2012

Dobre ranko baby..ako? 🙂 co nove?

anlady
autor
25. jan 2012

@luciok nooo,aj ja si myslím.