Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@luciok takže si si kupila woman secreet .. ja som si kupovala iba repiclear aj ovu aj tehu testy
@vardzikova Nie sú spoľahlivé? Kúpila som také, čo mali, nevyberala som si
@anlady mojka ale test može byť neg. ale tehu možeš byť aj tak ... nemusiš mať ešte vysoku hladinu HCG vieš, takže je to v pohode ked mrcha nepride do pondelka tak potom chod k dokymu nech ti urobi testy aby si si bola ista 😉
@luciok lasko ja som vyskušala veľa ovu testov ale repiclear boli najspoľahlivejšie, kupila som si neviem akej boli značky ale vôbec mi ovulku neukazali,, stale som na teste mala iba ducha, druhe testy to iste a až tie tretie repi clear mi krásne vyznačilo prvú čiaročku silnejšiu ako druhú a až vtedy je to správne .. ale vyskušaj a uvidiš možno to len mne nechcelo akosi fungovať
@azzura takže mojka ostavaš v praci?
@mattuliatko30 no ja som sa tak nerozhodla, ale doky povedal že to je dalsi krok. kedze som uz vselico skusila a nic a berie sa do uvahy uz aj moj vek. Ale ja verim, žeš po prefukoch sa zadari a nebude ziadne umele 🙂
@vardzikova Keď ich už mám, tak ich vyskúšam a ak sa neosvedčia, dám na tvoju radu 😉
@vardzikova ano, ostavam v praci....co ine mi ostava
@luciok no jasne mojka už ked si si kupila tak ich aj použi .. potom uvidiš 😉
@azzura och moja ... ale ked prideš domov tak daj si čajik a aj paralen aby si sa aspon vypotila 😔
Dobre ranko 🙂
@vardzikova ano mami 😀 😀 😀
@aduska_ba dnes mam len 20 DC to by sa asi ani duch neukazal ak by som aj bola,,,tak skusim v pondelok ,,to uz bude 25 DC to znie realnejsie,,,musim vydrzat :(
@vardzikova ahoj,ako? 🙂
@mata_ba dobréééé
@azzura ty si trupka 😀 lasko ale už ti aj slzia očka alebo nie? lebo ked na mna ide chripka alebo nadcha tak si urobim harmančekovy čaj a tak sa potim 😉 toto mi vždy pomôže

@mata_ba dobré ránko aj tebe. No ja stále čakám :(