Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@luciok no a ako ? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 joj ale je mi fajn 😀 a ty ako ?
caute holky, dobre ranko 😎 😉
@vardzikova v prvej lekárni do ktorej som vbehla mali iba jeden: Ovulačný test de luxe a že je vysoko citlivý, 1 kus stál 3,70E!! V ďalšej mi dali Woman secret "Right time" 5 kusov za 5,50E.
@mattuliatko30 a @vardzikova hej robila. a bol negatívny.Lenže napíšem Vám prečo mám zmiešané pocity:
Menštruáciu mám nepravidelne, ako som už napísala priemerná dlžká cyklu - 35 dní. Vždy keď dostanem vyvolávačku tak dostanem mrchu do nejakých 6 dní. Lenže - ja trpím vaginizmom-čiže manžel sa málokedy do mňa dostane. A keď mi aj inokedy meškala-tak som to brala,že na 100 % tehu nie som bo sa do mňa nič nedostalo. Lenže teraz som si to tam dávala striekačkou (namiesto IUI ako poradil doky) a ona mi mešká. chápete? vtedy som si bola istá,že mrchu dostanem,lenže teraz? Keď viem,že nejaké bičíky sa dostali do mňa som na pochybách. Podbruško ma bolí ako pri mrche. Od včera mi je zle, točí sa mi hlava a test mám negatívny. ☹ ☹
@vardzikova
@azzura tak hor sa potom do toho....a na ďalší cyklus..už len dve čiaročky 🙂
@anlady moja a kedy si si robila test, koľko ti vtedy meškala???? ja by som ešte jeden skúsila..nič tým nestratíš...
@mattuliatko30 jeden v pondelok teraz a jeden v sobotu a nič :(((
@luciok hmm, tak ked stavas tak vselijak ale najskor o 5.30, tak ja by som merala vtedy...zo zaciatku to bude otrava, ale potom si zvyknes a rano uz len strcis, zapipa, vytiahnes, polozis a spis dalej a ked vstanes normalne, tak si len kuknes a zaznacis teplotku. Ja teraz ked si to nerobim, normalne mi to chyba, lebo aj cez vikend sa budim o 6.00 😀 😀
dobre rano kocky, tak ja kym dojdem do roboty, tak zapisete 6 stran, to je hrozneeee 😀 😀
@mattuliatko30 no neviem, ci dalsi cyklus bude uspesny, to sa budem este asi cistit, ale verim ze do pol roka sa zadari a ked nie tak ideme na umele
@luciok ja viem, tiež som si myslela,že asi to je skoro. Bo keď som si tak povedala,že 35 dní cca cyklus ( Aj keď nie vždy-to je len priemer )mešká mi to 8 dní, možno to je ešte skoro,alebo fakt nie som tehu. musím sa držať pri zemi. Fakt som teraz 50:50.
@mattuliatko30 ,@luciok, @azzura
Posielam link ako mávam mrchu : http://www.kalendar.esvet.eu/Sections.aspx?ln=sk, tak skúste poradiť, len si treba prekliknúť na rok 2011
@azzura tak už si sa rozhodla potom pre to umele?...ono ak po bábu veľmi túžiš..je to tiež dobrý spôsob...a myslím,že to preplácajú len do 37 rokov..susedka na tom bola..a má krásneho synčeka..takže je tam tá možnosť...ale budem držať plalčeky nech ti to vyjde normálnym spôsobom..a nie hormonami...ako pri umelom..
Dobre ranko baby..ako? 🙂 co nove?

@mattuliatko30 hej, až po mrchane sa možme snazit, takze tento cyklus je pase 😒 ale neva, uz mam aj macu 😀