Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba ahooj 🙂 dobre uživam si voľno 😀
@adriana_13 ahoj 🙂 no co nove?
@vardzikova este oci mam ok, ale mam zalahnute v usiach a boli ma hrdlo a soplim a cele telo ma boli 😀 . zajtra idem na interne a zahram im tam zdravu 😀 😀 😀
@vardzikova myslíš? a že by nebolo ešte vidieť ani fazulku?
@vardzikova no komu je lepsie 🙂 len si pekne uzivaj...za par mesiacov bude po volne 😀
@adriana_13 ja som vyskusala 24DC a taky maly duch sa ukazal 🙂
@azzura no tak to som veeeľmi zvedava ako chceš zahrať zdravu .. na očkach je to hned vidno ked je niekto chory 😠 mojka daš si slnečne okuliare a bude to ok 😀
@anlady ale komu lasko tebe alebo mne fazuľku ? mne bude určite vidno lebo ja som lasko už v 7tt akurat dnes 😉 uff ten čas leti
@mata_ba no tak nato sa neskutočne tešim juuuj 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova ja uz od nedele sa citim na chorobu a v pondelok som tiez hrala zdravu 😀 😀 , hlavne musim byt dobra jherecka v pondelok, ked pojdem opat na anesteziologiu, lebo ta doktorka je fuuj 🙂
@vardzikova to ti veriiiiiiiiiim...aj ja uz chcem mat take tesenie sa 😨 ale aj to bude hadam 🙂 uz som svokricke povedala,nech mi donesie z obchodu ananasovy dzusik 😅
@mata_ba no som zvedava ako to bude na nas fungovat. Ja som chcela mm uz teraz to nasadit a ze ked budem po prefukoch moct tak aby bol zdravy, lebo to prospieva na vselico,ale vardzikova mi povedala aby som mu to nedavala, lebo bude s nim na nevydrzanie ked ja nemozem, tak musim asi mesiac pockat 😒
@azzura no mojka ty si ale herečka čo si nešla študovať herectvo ked ti to tak ide? 😀 😀 😀 😀 😀
@mata_ba tak pekne pekne ananasovy milačik vieš že je lepši po ovulke ako pred.. lebo pred sa pije grepovy 😉
@azzura neboj sa...vydarí sa to...už musí 🙂))
@vardzikova neee, to by som sa musela pred kopou cudzich ludi otrcat a ja som hamblivka 😀 😀 😀

@mata_ba ahoj Maťka 😀 , normal a ty? pomali sa ti blizi ovu 😉