icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
25. jan 2012

@mata_ba ahoj Maťka 😀 , normal a ty? pomali sa ti blizi ovu 😉

bubacik5
25. jan 2012

@mata_ba co noveho?

vardzikova
25. jan 2012

@mata_ba ahooj 🙂 dobre uživam si voľno 😀

luciok
25. jan 2012

@azzura Ja mám pocit, že sa dá všeličo vygoogliť, ale všade napíšu niečo iné, tak potom neviem čím sa mám vlastne riadiť

mata_ba
25. jan 2012

@adriana_13 ahoj 🙂 no co nove?

mel84
25. jan 2012

@aduska_ba vcera rano- negat, ale akoze ty si vynimka ze ti to takto skoro ukazalo si myslim, takze ten test neriesim, neviem naco som si ho vlastne robila 🙂 niekedy z nudy robim take blbosti, napr meranie teploty a testy v 26DC 😀 a su len z toho zbytocne slzy potom 😒

azzura
25. jan 2012

@vardzikova este oci mam ok, ale mam zalahnute v usiach a boli ma hrdlo a soplim a cele telo ma boli 😀 . zajtra idem na interne a zahram im tam zdravu 😀 😀 😀

anlady
autor
25. jan 2012

@vardzikova myslíš? a že by nebolo ešte vidieť ani fazulku?

azzura
25. jan 2012

@luciok riad sa podla seba. Ja po prefukoch nebudem robit nic, ani merat ani testovat, nic, necham to na nahodu.

mata_ba
25. jan 2012

@azzura no uz aj zacina pomalicky tusim...a ved to vyuzivame s drahym vo velkom 😀 chalan ma vecer a dnes rano skoro znasilnil 😀 😀 zlata maca 😀 😀 😀 dufam,ze mu to vydrzi este par dni 😀 😀 😀

luciok
25. jan 2012

@azzura Asi budem robiť len tie ovu testy a keď to nepôjde, zájdem za doktorkou

mata_ba
25. jan 2012

@bubacik5 zatial nic..ale pomaly zacina ovulka tusim,tak sa tesim 🙂 a ty?

mata_ba
25. jan 2012

@vardzikova no komu je lepsie 🙂 len si pekne uzivaj...za par mesiacov bude po volne 😀

aduska_ba
25. jan 2012

@adriana_13 ja som vyskusala 24DC a taky maly duch sa ukazal 🙂

azzura
25. jan 2012

@mata_ba 😀 to fakt tak posobi ta maca 😀 😀 . Super, takze si uzivate sexik 😀

vardzikova
25. jan 2012

@azzura no tak to som veeeľmi zvedava ako chceš zahrať zdravu .. na očkach je to hned vidno ked je niekto chory 😠 mojka daš si slnečne okuliare a bude to ok 😀

azzura
25. jan 2012

@luciok jasne, treba zacat pomalicky s experimentami 😀 a mozno sa hned vydari

aduska_ba
25. jan 2012

@mel84 mojka ale aj tak drzim palceky 🙂....chcem sa s tebou radovat 🙂

vardzikova
25. jan 2012

@anlady ale komu lasko tebe alebo mne fazuľku ? mne bude určite vidno lebo ja som lasko už v 7tt akurat dnes 😉 uff ten čas leti

vardzikova
25. jan 2012

@mata_ba no tak nato sa neskutočne tešim juuuj 😀 😀 😀 😀 😀 😀

azzura
25. jan 2012

@vardzikova ja uz od nedele sa citim na chorobu a v pondelok som tiez hrala zdravu 😀 😀 , hlavne musim byt dobra jherecka v pondelok, ked pojdem opat na anesteziologiu, lebo ta doktorka je fuuj 🙂

mata_ba
25. jan 2012

@azzura vies co...myslela som si,ze to bude vyraznejsie...ale ja ho rozhodne prezivam intenzivnejsie...a drahemu neviem ci pomohla maca alebo pradielko 😀 😀 lebo on ani predtym nebol frigidny 😀 😀

mata_ba
25. jan 2012

@vardzikova to ti veriiiiiiiiiim...aj ja uz chcem mat take tesenie sa 😨 ale aj to bude hadam 🙂 uz som svokricke povedala,nech mi donesie z obchodu ananasovy dzusik 😅

azzura
25. jan 2012

@mata_ba no som zvedava ako to bude na nas fungovat. Ja som chcela mm uz teraz to nasadit a ze ked budem po prefukoch moct tak aby bol zdravy, lebo to prospieva na vselico,ale vardzikova mi povedala aby som mu to nedavala, lebo bude s nim na nevydrzanie ked ja nemozem, tak musim asi mesiac pockat 😒

luciok
25. jan 2012

@mata_ba Môžem sa opýtať? Ty tieto veci so svokrou normálne riešiš??

vardzikova
25. jan 2012

@azzura no mojka ty si ale herečka čo si nešla študovať herectvo ked ti to tak ide? 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
25. jan 2012

@mata_ba tak pekne pekne ananasovy milačik vieš že je lepši po ovulke ako pred.. lebo pred sa pije grepovy 😉

mattuliatko30
25. jan 2012

@azzura neboj sa...vydarí sa to...už musí 🙂))

azzura
25. jan 2012

@vardzikova neee, to by som sa musela pred kopou cudzich ludi otrcat a ja som hamblivka 😀 😀 😀

mata_ba
25. jan 2012

@azzura vies co...na mna to viac posobi ako na draheho...aspon co sme sa bavili...on mi povedal,ze nic neciti..no mozno trosku viac energie...ale nic nejake,ze wau...akurat co som si vsimla,ma viac spermii..to urcite...