icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
25. jan 2012

@mattuliatko30 vsak nieco bude, ale uz sa nebudem na to tak strasne upinat a riesit tak dramaticky kazdy cyklus a pichnutie, lebo uz teraz naposledy to uz bolo so mnou na psychiatriu 😠

azzura
25. jan 2012

@mata_ba super, ked to tak posobi na spermie 😀 😀 to som chcela dosiahnut 🙂

mata_ba
25. jan 2012

@luciok nie,neriesim 🙂 len robi v potravinach,tak som ju poprosila nech mi ho donesie..nevie preco,mysli si,ze len kvoli tomu,ze mam chut 🙂 ale ked som predtym vracala dva tyzdne a bolelo ma brucho,tak sa pytala,ci nie som tehu...ale berie to tak normalne...a raz som mala zapal moc.mechura,tak som len spomenula bolesti a hned mi dala lieciky,co pomohli aj jej...ja s nou mam super vztah...ale do detailov neriesime..a vobec nie okolo tehu 🙂

vardzikova
25. jan 2012

@azzura ty moja hamblivka 😉 😀 a ta naša krasavica je kde @lucecita určite ešte spi 😀 😀 😀 😀

luciok
25. jan 2012

@azzura To by bolo krásne, ale buďme realisti 😀

mata_ba
25. jan 2012

@azzura no takze toto je u nas fajn...ale ostatne veci..no neviem...ta zvysena chut asi len u mna...fakt neviem...ale rozhodne by som asi kupila uz len tabletky..bleeeeeeeee...este stastie,ze ide ovulka 😀 ale drahy mi vcera povedal,ze mu to normalne zacina chutit..ze si na to aj zvykne 😀 😀 😀

mel84
25. jan 2012

@aduska_ba za tri tyzdne ideme lyzovat, takze sa uz hrozne tesim, potrebujem sa teraz naplno venovat zariadzovaniu bytu a babatko asi prestaneme riesit, nema to zmysel, ono je uz niekde pre nas pripravene, len caka na ten spravny moment kedy dojde 😉 takze ked to nebude teraz tak co nevidiet 😉

azzura
25. jan 2012

@vardzikova netusim kde je, vsak asi spi ked je PN alebo skladaju nabytok 😀

aduska_ba
25. jan 2012

Moje snazilkovanie 🙂

vardzikova
25. jan 2012

@azzura si predstav že ja som tuto noc vobec nespala stale som sa budila a nemohla som spať ..

azzura
25. jan 2012

@luciok hej, hej, musime byt realisti 😠 ale obcas sa zazraky deju

mata_ba
25. jan 2012

@vardzikova viem,viem..len mne uz asi pomaly ovulka zacina..tak nech je nachystany 😀 ale teraz tu mam este dva grepy,tak ich dnes spapam..🙂

lusinda1989
25. jan 2012

ahojte kocky 🙂 🙂 🙂 co mate nove???

azzura
25. jan 2012

@mata_ba a to sa ma brat len do ovulky, ci ako? U nas moj ma velky apetit a smermije ma v poriadku, ale zvyšit ich pocet by nezaskodilo. To ja so z nas ta pokazena 😒

mattuliatko30
25. jan 2012

@mata_ba ahoj..ako?...vyskočila si na grafe?...mne to už zaznačilo aj ovu...nechápem..na 10 dc

mata_ba
25. jan 2012

@azzura ja som brala od polky mrchy v podstate do vcera...drahy bude stale brat...je napisane,ze nevhodne pre tehulky,takze je to asi rovnako ako s alchemilkou...

luciok
25. jan 2012

@mata_ba Aha, ja to riešim tiež len s mm

mata_ba
25. jan 2012

@mattuliatko30 ahojky...praveze nie,klesla som..aha http://www.fertilityfriend.com/home/3a37b2

mattuliatko30
25. jan 2012

@mata_ba ahojky..tak čo už si povyskočila?...mne to ukázalo na 10dc ovu 😒

adriana_13
25. jan 2012

@mata_ba ahooj 😒 ale dnes sm rano testovala mam 20DC a nic :/ asi je skoro,,,aj na teste je napisane ze najskor 7 dni pred mrchou,,,teraz mam 11 dní d mrchy ☹ t uz ma moj ani oplodnit nestihne 😠

mattuliatko30
25. jan 2012

@mata_ba tak asi ešte len poskočíš..a ovu budeš mať na 14 deň....http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e mne tu už ukázalo

bulik30
25. jan 2012

@mata_ba ahojky prosím ta , kde si kupovala tu macu a počom to ide ? ´Dakujem za info 🙂

mata_ba
25. jan 2012

@luciok ved to aj ja...len teraz vedeli vsetci o mojom stave,lebo kam som sa pohla,tam som vracala...ale tiez som si povedala,ze uz s nikymm nic neriesim..len s drahym..

mattuliatko30
25. jan 2012

@vardzikova prišla ti správa?

mattuliatko30
25. jan 2012

@azzura tak to ti verím...hej..nesledovať.nechať tomu voľný priebeh...a vyjde to 🙂

vardzikova
25. jan 2012

@mata_ba jaaaaj že tak nojasnačka musi byť všetko pripravene 😀

vardzikova
25. jan 2012

@mattuliatko30 ano mojka prišla

mata_ba
25. jan 2012

@adriana_13 to je naozaj este skoro...ja budem testovat uz najskor tak 2-3 dni pred mrchou..skor uz urcite nie..

mattuliatko30
25. jan 2012

@vardzikova oki 😉 dnes by som len spala..som dlho ponocovala.. a dívala som na notebooku seriály..tak to mám dnes za to takú daň....budem trpieť v práci 😒

mata_ba
25. jan 2012

@bulik30 ahojky,ja som ju kupovala tu a tusim je jedna z najlacnejsich...ale ked si to hodis do googlu,vyskoci ti viac toho.. http://biocare.sk/eshop/produkt/maca