icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

adriana_13
25. jan 2012

ahojte babky mam otazku,,,myslite ze na 20 DC mi moze test ukazat ze som tehu ak by som bola??? ukaza jednu ciarku ale ukludnujem sa ze je este priskoro na testovanie

bubacik5
25. jan 2012

@mata_ba ja cakam tiez na ovulku som 9 DC, minuly cyklus som mala ovulku na 11 DC tak som zvedava kedy dojde tentokrat 🙂 ale ano aj sa tesim...len po tom na vysledok je hrozne cakat a potom ked nic zasa budem smutnaaa ☹

mata_ba
25. jan 2012

@mattuliatko30 no som zvedava ako mi to bude pokracovat..normalne ma to meranie zacalo bavit 😀

vardzikova
25. jan 2012

@mattuliatko30 mojka ja som neponocovala ale nemohla som spať takže každu pol hodinu som bola hore a kym som zaspala tak prešla dalšia pol hodina ..ale zaujimave jeto že niesom vôbec unavena

mata_ba
25. jan 2012

@vardzikova no ved toto 😀 ja som nikdy na dzusy nebola a teraz na litre 😀

spula22
25. jan 2012

@azzura ved ja viem -to asi mozno kazdy 😀

vardzikova
25. jan 2012

joooj babky treba mi isť do obchodu na chlieb .. lebo už nemam ani krajec a som hladna 😠 😠 😠 😠

adriana_13
25. jan 2012

@mata_ba tak aj ja skusim vydrzat,,,inak neviem ci je to mozne ale mam pocit ze mam ovulaciu az teraz ,,,bolia ma od vcera vajecniky

mel84
25. jan 2012

@adriana_13 ahoj, ono to zavisi najma od toho kedy si mala ovulku...20DC je ale hrozne hrozne skoro 😉

mata_ba
25. jan 2012

@bubacik5 ja som na tom podobne...ja som dnes 11 DC a ovulka asi prichadza,podla pocitov...a potom - ani mi nehovor..aj teraz budem urcite smutna..aspon to tak citim....ale tak,uvidime 🙂

aduska_ba
25. jan 2012

@vardzikova Katka tak tiez aj ja medzi 2 a 3 rano sa zobudim u 🙂 plne vyspata

mata_ba
25. jan 2012

@adriana_13 no a nemala si predtym??a tie vajecniky..ja osm to mala 2 tyzdne pred mrchou,aj som vracala,aj som mala prsia vacsie a nic...takze ja uz si take veci nebudem vsimat...ale za normalnych okolnosti to moze byt aj uhniezdovanie vajicka 😉

adriana_13
25. jan 2012

@mata_ba no to pochybujem,,,uplne prestavam verit ze sa to podarí,,,a to skuame len 2 mesiace,,,,

mata_ba
25. jan 2012

@adriana_13 neblaaaazni....my skusame 5 mesiacov...a niektore kocky odtialto uz aj 2 roky...hlavu hore..a hlavne ver 😉 vsetko bude...dva mesiace su este nic..a podla statistiky si najcastejsie dari od 3 mesiaca dalej 😉

vardzikova
25. jan 2012

@mata_ba o a ja som neznašala grepovy džus ale tiež som ho pila na litre fuuuj ako som to zvladla neviem

mata_ba
25. jan 2012

@vardzikova 😀 pre mimi vsetko..a aha ako sa ti to vyplatilo 😉

vardzikova
25. jan 2012

@aduska_ba ale ja to nechapem niekedy by ma človek nebol zobudil ani keby bomba vybuchla a teraz som každu pol hodinu hore

adriana_13
25. jan 2012

@mel84no ovulku podla vsetkeho som mala 14 dc cize 6 dní dozadu,,ale bez priznakov,,,vajecniky ma bola az dnes a to je 20DC,,preto som z toho zmatena

adriana_13
25. jan 2012

@mata_ba verim ze v aprili na moje narodeninky dostanem pekny darcek 😵 😵 😵 😵 😵

mattuliatko30
25. jan 2012

@mata_ba ono to je zábava...aj keď niekedy potom na konci príde sklamanie..ale je tam aspoň tá možnosť...že sa to vydarilo

bulik30
25. jan 2012

@mata_ba dakujem ti , si poklad 🙂

mata_ba
25. jan 2012

@adriana_13 no vidis 🙂 a ja by som na narodky v juni uz chcela behat s bruskom 🙂

mattuliatko30
25. jan 2012

@vardzikova no zato ja tu už zaspávam..a to je ešte len 10 hodíííín.....ach jo..už aby bol obed...dalal som si len taký šalát...mrkva + ananás...tak snáď sa neprejem z toho... 😀 a trošku ma to posilní

mata_ba
25. jan 2012

@mattuliatko30 ved hej..ale spon presne zistim co a ako..aj co sa ovulky tyka a tak 🙂

mata_ba
25. jan 2012

@bulik30 nie je za co 🙂 hadam vam pomoze 😉

bubacik5
25. jan 2012

@mata_ba ved hej uvidime co bude, netreba stracat nadej 🙂

mata_ba
25. jan 2012

@bubacik5 presne tak 🙂 len treba vela optimizmu..skoda,ze aj to nepredavaju 😀

mel84
25. jan 2012

@adriana_13 vies co ono je asi najlepsie si nic nevsimat a nicomu nepripisovat zmysel, inak pojdeme vsetky na psychosku 😀 ked si mala ovulaciu pred 6 dnami tak to ti test neukaze ani keby neviem co...najskor 10 dni po ovulke a aj to len babam ktorym sa HCG zvysuje fakt rychlo...drzim palce 😉

vardzikova
25. jan 2012

babky ja mam vlči hlad ale už sa mi zohrieva klobaska mnaaaaaaaaaaaam

vardzikova
25. jan 2012

@mata_ba no ale keby to nebolo vyšlo tento mesiac tak si bud ista že ten grepovy džus už by som nepila 😀