Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte....uf, zas ste toho popísali, ale teraz som to všetko dočítala..... 🙂
@vardzikova moja, ani ja som dnes nespala dobre, tiež som sa často budila, ale pre istotu som nepozerala koľko je hodín a potom som nemohla zaspať, lebo drahý chrápe....hrozná noc
a teraz sa cítim ako polámaná, príšerne ma bolí chrbát už niekoľko týždňov, no vždy som to nejak rozcvičila a dnes už bolí aj pravá ruka.....som do starého železa súca.....a to svokra vždy vraví, že po 50tke človeka každé ráno niečo bolí, no ja budem asi nejaká výnimka a ešte aj podbruško ma bolí, to už od piatku, ale dnes veľmi, ako keby som mala dostať mrchu...no ja už neviem čo to so mnou je 😖
@mattuliatko30 o mojka ty budeš mať taky vydatny obed -- uff mne by to určite nestačilo
@vardzikova no dnes mi ani nechutí dáko...tak si dám len také čosi ľahšie...do žalúdka..ty pekne papkaj...veď musíš za dvoch 😀
@dijusa nevymýšľaj s neplodosťou....to ešte nič neznamená takýto výsledok, tie dva mesiace počkáš a potom sa uvidí, no ja si myslím, že výsledky budú lepšie...a ak nie, tak pôjde tvoj manžel na tú operáciu a potom už budeš tehu 🙂 neboj nič 🙂 no, len aby to tak nedopadlo, že aj v tomto si budeme podobné ;) veď uvidíme....určite pôjde, vie o tom a nebráni sa tomu
@kikaneu neviem či na nas vplyva nieaky mesiac alebo čo aleja som sa ako nevyspala vôbec ale niesom unavena 😉 citim sa celkom čulo.. akurat si zohrievam klobasku mame vynikajuce domace klobaskymnaaaam lebo už som hladna ako vlk inak mojka dnes začinam 7tt 😀
@mata_ba jasne na toto to je dobré..aj ja som si tým sledovala cyklus 😉
@mattuliatko30 tak myslela som si že vydržim do obeda ale akosi nevydržim musim sa najesť .. ale dnes som ešte neranajkovala
božeee, bola som si pre novu OP a vyzeram príserne, lebo v ten den ked som dostala mrchanu som zistila ze mi padla platnost a vtedy som bola uplne mimo z mrchani a aj som plakala, tak vyzeram ako totalne nadrokovana, sfetovana s kruhami pod ocami stara krava 😀 😀
@vardzikova všimla som si ten 7 tt 🙂 super 🙂 ani ja nie som nejaká unavená, iba ubolená....a neviem čo to s tým mesiacom, veď je nov....väčšinou v splne nemôžem spávať....
@vardzikova tak ja musím raňajkovať..mne by bolo zle
@kikaneu prišla som na taktiku isť spať až vtedy ked budem uplne unavena lebo ja si niekedy lahnem aj o deviatej a to pritom niesomvôbec unavena 🙂
@azzura moja ty si porucha .. aka stara krava čo to tu pišeš? čo si šiši 😀 to keby si videla moju pááána beka vyzerám ako vezen
@mattuliatko30 aj ja musim ranajkovavat
@vardzikova tak ja som bola unavená keď som išla spať....už bolo skoro pol jedenástej....no nevadí, ešteže som doma a nič nemusím 🙂
@vardzikova no, ja som velka porucha, hlavne v poslednej dobe 😀 😀 😀
@kikaneu ty si mojka ešte doma? do kedy maroduješ do piatku?
@azzura no skúšala som na raňajky jesť len ovocie..ale myslela som že zahyniem 😀 😀 ja musím celozrnný rožtek s čím si....
@azzura noo mojka budem ti musieť dať zapravdu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ty šišinka naša 😀
@vardzikova jasné 🙂 nie, do konca mesiaca, takže ešte týždeň 🙂 lebo budúcu stredu až idem do práce 🙂
@kikaneu jaaaj tak ešte vychutnavaš voľno ako aj ja ,, joooj doma je tak super
@mattuliatko30 ale ja som tak zvyknuta že nejem ale teraz ked som tehu tak stale pocitujem hlad ako aj teraz tiskam do seba klobasku 😀
@mattuliatko30 ja taktiez, ovocie je onicom, skor mi rozdrazdi zaludok a taktiez musim obedovat teple jedlo, lebo ak nie tak potom sa vecer neviem dozrat 😎
@vardzikova moja, ale ty by si mala uvazovat byt uz asi domka a nechodit do prace, aby sa ti nic nestalo
@vardzikova veru, perfektne....ja síce rada chodím aj do práce a viem, že o týždeň sa už budem aj tešiť na zmenu 🙂 len keby nebolo vonku také hnus počasie, nebaví ma v tej zime cestovať a prestupovať....joj, už nech je teplo 🙂
@vardzikova vsimla som si, ze by si mala mat septembrove, ako ja som 😉 to je dobry mesiac 😀

@mel84 dakujem aspon viem ze nemusim este zufat 😵