icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

adriana_13
25. jan 2012

@mel84 dakujem aspon viem ze nemusim este zufat 😵

kikaneu
25. jan 2012

ahojte....uf, zas ste toho popísali, ale teraz som to všetko dočítala..... 🙂
@vardzikova moja, ani ja som dnes nespala dobre, tiež som sa často budila, ale pre istotu som nepozerala koľko je hodín a potom som nemohla zaspať, lebo drahý chrápe....hrozná noc
a teraz sa cítim ako polámaná, príšerne ma bolí chrbát už niekoľko týždňov, no vždy som to nejak rozcvičila a dnes už bolí aj pravá ruka.....som do starého železa súca.....a to svokra vždy vraví, že po 50tke človeka každé ráno niečo bolí, no ja budem asi nejaká výnimka a ešte aj podbruško ma bolí, to už od piatku, ale dnes veľmi, ako keby som mala dostať mrchu...no ja už neviem čo to so mnou je 😖

bubacik5
25. jan 2012

@mata_ba ked chces ja ti predam :D :D :D

vardzikova
25. jan 2012

@mattuliatko30 o mojka ty budeš mať taky vydatny obed -- uff mne by to určite nestačilo

mattuliatko30
25. jan 2012

@vardzikova no dnes mi ani nechutí dáko...tak si dám len také čosi ľahšie...do žalúdka..ty pekne papkaj...veď musíš za dvoch 😀

kikaneu
25. jan 2012

@dijusa nevymýšľaj s neplodosťou....to ešte nič neznamená takýto výsledok, tie dva mesiace počkáš a potom sa uvidí, no ja si myslím, že výsledky budú lepšie...a ak nie, tak pôjde tvoj manžel na tú operáciu a potom už budeš tehu 🙂 neboj nič 🙂 no, len aby to tak nedopadlo, že aj v tomto si budeme podobné ;) veď uvidíme....určite pôjde, vie o tom a nebráni sa tomu

vardzikova
25. jan 2012

@kikaneu neviem či na nas vplyva nieaky mesiac alebo čo aleja som sa ako nevyspala vôbec ale niesom unavena 😉 citim sa celkom čulo.. akurat si zohrievam klobasku mame vynikajuce domace klobaskymnaaaam lebo už som hladna ako vlk inak mojka dnes začinam 7tt 😀

mattuliatko30
25. jan 2012

@mata_ba jasne na toto to je dobré..aj ja som si tým sledovala cyklus 😉

vardzikova
25. jan 2012

@mattuliatko30 tak myslela som si že vydržim do obeda ale akosi nevydržim musim sa najesť .. ale dnes som ešte neranajkovala

azzura
25. jan 2012

božeee, bola som si pre novu OP a vyzeram príserne, lebo v ten den ked som dostala mrchanu som zistila ze mi padla platnost a vtedy som bola uplne mimo z mrchani a aj som plakala, tak vyzeram ako totalne nadrokovana, sfetovana s kruhami pod ocami stara krava 😀 😀

kikaneu
25. jan 2012

@vardzikova všimla som si ten 7 tt 🙂 super 🙂 ani ja nie som nejaká unavená, iba ubolená....a neviem čo to s tým mesiacom, veď je nov....väčšinou v splne nemôžem spávať....

mattuliatko30
25. jan 2012

@vardzikova tak ja musím raňajkovať..mne by bolo zle

kikaneu
25. jan 2012

@azzura moja, rýchlo ho schovaj a nepozraj sa naň 😉

vardzikova
25. jan 2012

@kikaneu prišla som na taktiku isť spať až vtedy ked budem uplne unavena lebo ja si niekedy lahnem aj o deviatej a to pritom niesomvôbec unavena 🙂

azzura
25. jan 2012

@kikaneu no, vsak uz je v penazenke 😀 😀 😀 😀

vardzikova
25. jan 2012

@azzura moja ty si porucha .. aka stara krava čo to tu pišeš? čo si šiši 😀 to keby si videla moju pááána beka vyzerám ako vezen

azzura
25. jan 2012

@mattuliatko30 aj ja musim ranajkovavat

kikaneu
25. jan 2012

@vardzikova tak ja som bola unavená keď som išla spať....už bolo skoro pol jedenástej....no nevadí, ešteže som doma a nič nemusím 🙂

azzura
25. jan 2012

@vardzikova no, ja som velka porucha, hlavne v poslednej dobe 😀 😀 😀

vardzikova
25. jan 2012

@kikaneu ty si mojka ešte doma? do kedy maroduješ do piatku?

mattuliatko30
25. jan 2012

@azzura no skúšala som na raňajky jesť len ovocie..ale myslela som že zahyniem 😀 😀 ja musím celozrnný rožtek s čím si....

vardzikova
25. jan 2012

@azzura noo mojka budem ti musieť dať zapravdu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ty šišinka naša 😀

kikaneu
25. jan 2012

@vardzikova jasné 🙂 nie, do konca mesiaca, takže ešte týždeň 🙂 lebo budúcu stredu až idem do práce 🙂

kikaneu
25. jan 2012

@azzura dobree 🙂

vardzikova
25. jan 2012

@kikaneu jaaaj tak ešte vychutnavaš voľno ako aj ja ,, joooj doma je tak super

vardzikova
25. jan 2012

@mattuliatko30 ale ja som tak zvyknuta že nejem ale teraz ked som tehu tak stale pocitujem hlad ako aj teraz tiskam do seba klobasku 😀

azzura
25. jan 2012

@mattuliatko30 ja taktiez, ovocie je onicom, skor mi rozdrazdi zaludok a taktiez musim obedovat teple jedlo, lebo ak nie tak potom sa vecer neviem dozrat 😎

azzura
25. jan 2012

@vardzikova moja, ale ty by si mala uvazovat byt uz asi domka a nechodit do prace, aby sa ti nic nestalo

kikaneu
25. jan 2012

@vardzikova veru, perfektne....ja síce rada chodím aj do práce a viem, že o týždeň sa už budem aj tešiť na zmenu 🙂 len keby nebolo vonku také hnus počasie, nebaví ma v tej zime cestovať a prestupovať....joj, už nech je teplo 🙂

franzziska
25. jan 2012

@vardzikova vsimla som si, ze by si mala mat septembrove, ako ja som 😉 to je dobry mesiac 😀