Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 no som zvedava ako mi to bude pokracovat..normalne ma to meranie zacalo bavit 😀
@mattuliatko30 mojka ja som neponocovala ale nemohla som spať takže každu pol hodinu som bola hore a kym som zaspala tak prešla dalšia pol hodina ..ale zaujimave jeto že niesom vôbec unavena
@vardzikova no ved toto 😀 ja som nikdy na dzusy nebola a teraz na litre 😀
joooj babky treba mi isť do obchodu na chlieb .. lebo už nemam ani krajec a som hladna 😠 😠 😠 😠
@mata_ba tak aj ja skusim vydrzat,,,inak neviem ci je to mozne ale mam pocit ze mam ovulaciu az teraz ,,,bolia ma od vcera vajecniky
@adriana_13 ahoj, ono to zavisi najma od toho kedy si mala ovulku...20DC je ale hrozne hrozne skoro 😉
@vardzikova Katka tak tiez aj ja medzi 2 a 3 rano sa zobudim u 🙂 plne vyspata
@adriana_13 no a nemala si predtym??a tie vajecniky..ja osm to mala 2 tyzdne pred mrchou,aj som vracala,aj som mala prsia vacsie a nic...takze ja uz si take veci nebudem vsimat...ale za normalnych okolnosti to moze byt aj uhniezdovanie vajicka 😉
@mata_ba no to pochybujem,,,uplne prestavam verit ze sa to podarí,,,a to skuame len 2 mesiace,,,,
@adriana_13 neblaaaazni....my skusame 5 mesiacov...a niektore kocky odtialto uz aj 2 roky...hlavu hore..a hlavne ver 😉 vsetko bude...dva mesiace su este nic..a podla statistiky si najcastejsie dari od 3 mesiaca dalej 😉
@mata_ba o a ja som neznašala grepovy džus ale tiež som ho pila na litre fuuuj ako som to zvladla neviem
@vardzikova 😀 pre mimi vsetko..a aha ako sa ti to vyplatilo 😉
@aduska_ba ale ja to nechapem niekedy by ma človek nebol zobudil ani keby bomba vybuchla a teraz som každu pol hodinu hore
@mel84no ovulku podla vsetkeho som mala 14 dc cize 6 dní dozadu,,ale bez priznakov,,,vajecniky ma bola az dnes a to je 20DC,,preto som z toho zmatena
@mata_ba verim ze v aprili na moje narodeninky dostanem pekny darcek 😵 😵 😵 😵 😵
@mata_ba ono to je zábava...aj keď niekedy potom na konci príde sklamanie..ale je tam aspoň tá možnosť...že sa to vydarilo
@adriana_13 no vidis 🙂 a ja by som na narodky v juni uz chcela behat s bruskom 🙂
@vardzikova no zato ja tu už zaspávam..a to je ešte len 10 hodíííín.....ach jo..už aby bol obed...dalal som si len taký šalát...mrkva + ananás...tak snáď sa neprejem z toho... 😀 a trošku ma to posilní
@mattuliatko30 ved hej..ale spon presne zistim co a ako..aj co sa ovulky tyka a tak 🙂
@adriana_13 vies co ono je asi najlepsie si nic nevsimat a nicomu nepripisovat zmysel, inak pojdeme vsetky na psychosku 😀 ked si mala ovulaciu pred 6 dnami tak to ti test neukaze ani keby neviem co...najskor 10 dni po ovulke a aj to len babam ktorym sa HCG zvysuje fakt rychlo...drzim palce 😉
babky ja mam vlči hlad ale už sa mi zohrieva klobaska mnaaaaaaaaaaaam
@mata_ba no ale keby to nebolo vyšlo tento mesiac tak si bud ista že ten grepovy džus už by som nepila 😀

ahojte babky mam otazku,,,myslite ze na 20 DC mi moze test ukazat ze som tehu ak by som bola??? ukaza jednu ciarku ale ukludnujem sa ze je este priskoro na testovanie