Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita joj ty totok ... nabudiť potvorky neboj po maci su take nabudene že viac to už asi ani nejde 😀 😀 😀 😀 😀
@mata_ba tak aktivia ani mne nechuti ja papam iba Sabi mnam a najradšej mam kakaovi
@vardzikova počuj, keď on ju nechce a zakazuje mi ju dávať! dneska mu ju nejak musím dať len neviem ako a do čoho 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova my ho máme kopu, aj rozdávať môžeme ten sneh
@vardzikova ze SABI, to som uz nemala 100 rokov 😀 ja pravidelne , som v skole obed nezjedla , dosla som domov a dala som si SABI jahodovy s rozkom 😀 😀
@vardzikova to som este asi nepapala..vyskusam 🙂
@vardzikova tak ostanem pri tých grepoch aj ja, nech mám krásne dvojičky 😀
@vardzikova ahoj Kati ... dnes som 35DC, testik bol negativny-ako som predpokladala, mrcha neprisla... zajtra pojdem k dokimu po vyvolavacku, uz dlhsie cakat nechcem ☹
u teba vsetko v poriadku?
@lucecita ty si neskutočna už ti to niekto povedal? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 keby tvoj vedel že mu to davaš a on to nechce určite by sa potešil
@kikaneu božeičku nech už zmizne a nech pride letoooooooooooooooooooooooooooo
jeeeeej,ja mam takeho super muzicka...som mu spomenula,ze by som si dala daco sladke a isla som do kanclu...a on mi vola,ze rychlo vybehni von..a v tom mi do ruky strcil keksiky disko,co mi utekal kupit...mnam 🙂 a to ma tolkoooooooooo roboty..taka blbost a ako potesiiii 🙂
@mel84 no vidiš mojka a ja okrem sabi nejem žiaden iny
@mata_ba milačik to určite poteši ked ťa raz tvoj miluje tak to asi tak bude
@l_e_n_o_c_k_a ahoj Lenka 😉 ale najprv by ti mohol urobiť sono či tam náhodou nemaš fazuľku alebo nech ti zoberie krv predtym ako ti da vyvolavačku, ja sa mam lasko dobre dopapala som klobasu tak už som spokojna 😀
@vardzikova skúsim mu ju dať dneska do niečoho keď príde z práce...aspoň pol lyžičky 😀 😀 😀
@mata_ba vy pracujete spolu?
@lucecita takto si mužička znasilnovať 😀 neskutočne niečo ... len mu daj daj nech to papa 🙂

@franzziska tak ja mám fajn svokru, a už ju začínam vnímať ako svoju druhú mamu
@mata_ba veru, niekdy fakt keď čítam, tak sa čudujem, že ako sa takto môžu správať dve dospelé ženy