icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
25. jan 2012

@franzziska tak ja mám fajn svokru, a už ju začínam vnímať ako svoju druhú mamu
@mata_ba veru, niekdy fakt keď čítam, tak sa čudujem, že ako sa takto môžu správať dve dospelé ženy

vardzikova
25. jan 2012

@lucecita joj ty totok ... nabudiť potvorky neboj po maci su take nabudene že viac to už asi ani nejde 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
25. jan 2012

@mel84 aj ty? no hrôza

vardzikova
25. jan 2012

@mata_ba tak aktivia ani mne nechuti ja papam iba Sabi mnam a najradšej mam kakaovi

kikaneu
25. jan 2012

@lucecita no je to dosť možné, že bola včera, uvidíme či teplota pôjde hore.....neviem, asi od chrbtice má tá ruka bolí....práveže nebol, nov je teraz, tak je neviem, že čo to bolo....

lucecita
25. jan 2012

@vardzikova počuj, keď on ju nechce a zakazuje mi ju dávať! dneska mu ju nejak musím dať len neviem ako a do čoho 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mata_ba
25. jan 2012

@bubacik5 tak zase ja nemam depku,nie je to take zle..vlastne to ani nepotrebujem 😀 😀 😀

kikaneu
25. jan 2012

@vardzikova my ho máme kopu, aj rozdávať môžeme ten sneh

mata_ba
25. jan 2012

@kikaneu presneee...velakrat su ako male deti,ktore sa biju o hracku...

mel84
25. jan 2012

@vardzikova ze SABI, to som uz nemala 100 rokov 😀 ja pravidelne , som v skole obed nezjedla , dosla som domov a dala som si SABI jahodovy s rozkom 😀 😀

mata_ba
25. jan 2012

@vardzikova to som este asi nepapala..vyskusam 🙂

kikaneu
25. jan 2012

@mata_ba a tou hračkou je chlap 🙂

bubacik5
25. jan 2012

@mata_ba radsej, co? :D ej...teraz sa smejeme a potom budeme depkovat....

lucecita
25. jan 2012

@kikaneu aj ja uvidím ako teplota zajtra...možno spolu ovulujeme 😅 a máš dačo s chrbticou? aj ja som kukala, spln bol 9.1.

mata_ba
25. jan 2012

@kikaneu hej..aj ked ja sa s nim rada hram 😀 😀 😀

kikaneu
25. jan 2012

@lucecita bolí ma krčná chrbtica už dosť dlho, manžel ma nechce pomasírovať....no čo ti poviem, trpím, dala som si paralen, nech mi trošku uvoľní bolesť....tak dúfam, že pomôže 🙂
možno, to by bolo fajn 🙂 by sme potom spolu čakali na výsledok 🙂

mata_ba
25. jan 2012

@bubacik5 potom by som si tie cipky dala aj 3 😀 😀 ale tak,mozno si teraz vytvarame zasobu dobrej nalady 🙂

simonkazga
25. jan 2012

@vardzikova tak ostanem pri tých grepoch aj ja, nech mám krásne dvojičky 😀

l_e_n_o_c_k_a
25. jan 2012

@vardzikova ahoj Kati ... dnes som 35DC, testik bol negativny-ako som predpokladala, mrcha neprisla... zajtra pojdem k dokimu po vyvolavacku, uz dlhsie cakat nechcem ☹
u teba vsetko v poriadku?

mata_ba
25. jan 2012

@kikaneu @lucecita baby,aj mna caka ovulka,tak budeme trnut viacere 😉

lucecita
25. jan 2012

@kikaneu joooooooooj, taký manžel 😠 zavolaj poštárovi alebo inštalatérovi nech ti pomôžu 😀 😀 😀 😀 😀 to by bolo super čakať spolu na výsledok 😉

vardzikova
25. jan 2012

@lucecita ty si neskutočna už ti to niekto povedal? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 keby tvoj vedel že mu to davaš a on to nechce určite by sa potešil

vardzikova
25. jan 2012

@kikaneu božeičku nech už zmizne a nech pride letoooooooooooooooooooooooooooo

mata_ba
25. jan 2012

jeeeeej,ja mam takeho super muzicka...som mu spomenula,ze by som si dala daco sladke a isla som do kanclu...a on mi vola,ze rychlo vybehni von..a v tom mi do ruky strcil keksiky disko,co mi utekal kupit...mnam 🙂 a to ma tolkoooooooooo roboty..taka blbost a ako potesiiii 🙂

vardzikova
25. jan 2012

@mel84 no vidiš mojka a ja okrem sabi nejem žiaden iny

vardzikova
25. jan 2012

@mata_ba milačik to určite poteši ked ťa raz tvoj miluje tak to asi tak bude

mel84
25. jan 2012

@mata_ba jeeeeej to je pekne, ja to vravim, aspon ze tych chlapov mame najuzasnejsich na svete 😉

vardzikova
25. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj Lenka 😉 ale najprv by ti mohol urobiť sono či tam náhodou nemaš fazuľku alebo nech ti zoberie krv predtym ako ti da vyvolavačku, ja sa mam lasko dobre dopapala som klobasu tak už som spokojna 😀

lucecita
25. jan 2012

@vardzikova skúsim mu ju dať dneska do niečoho keď príde z práce...aspoň pol lyžičky 😀 😀 😀
@mata_ba vy pracujete spolu?

vardzikova
25. jan 2012

@lucecita takto si mužička znasilnovať 😀 neskutočne niečo ... len mu daj daj nech to papa 🙂