Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@chorucka povieš mi čo je to ATB lebo ja neviem?
@chorucka a ake probio cmuľkaš načo je to dobre?
@vardzikova zlatusik ATB = antibiotika a cmulkam lactoflor karamelove To su bakterie aby mi napravili floru v zaludku 😉
@chorucka mojka a ty maš problem s vyprazdnovanim?
@vardzikova joooj cicka nedrazdi 😀 😀 😀
@spula22 a prečo cicka? 😀
@vardzikova nie nemam problem Teraz ked uzivam ATB tak mi je tasko na zaludok nemozem sa ani poriadne najest tak uzivam tie probio. aby mi bolo lepsie na zaludocek 😉
Ahojte opat raz 🙂 kočky mam taku otazku mozno to bude zniet hlupo a mozno sa to uz aj niekto pytal ale : myslíte ze moze praca v stoji alebo v sede ovplivnovat plodnost zeny ? ked ma zena pracu pri ktorej sedi alebo zena ktora pri praci stoji,,je niektora z moznosti podla vas horsia co sa tyka snazenia sa o babo? alebo je to uplne jedno,,, ? 🙂
@chorucka aaahaa už som pochopila ja trubka 😀 😀 😀 ale to som typicka ja
@vardzikova aj ja ceeem domaci klobasku mnam 😀 😀 😀
@adriana_13 neviem moja .. v tom ti neviem poradiť
@spula22 moja ale bola uplne vynikajuuuuuuuuca mnam
@vardzikova tak som nad tym rozmyslala pretoze v praci stojim 12 hodín 😒 kto vie no... ale dakujem aj tak 😵
@vardzikova v pohode sak ta poznam uz nejake tyzdne 😀
@adriana_13 nad takym niečim som sa nezamyšľala ale ved skus sa opytať dokyho ked k nemu pojdeš ale podľa mna to nema žiaden vplyv potom by bolovica našej planety detčky nemala
@adriana_13 podla mna to mas jedno hlavne aby si bola zdrava 😀
alebo mám zavolať a objednať sa??
@chorucka tak tak mojka 😀 aky taky tyžden ma už poznaš 😀
@vardzikova hahaha 😀 vyryvas??? 😝 😝 😝
@anlady moja už davno si mala byť u dokyho 😅
@spula22 no jasnačka a ty čo si dnes take fajne papala? a mojka už opať kakam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@vardzikova zlatko, ja milujem domace klobasky s chrenom, horcicou a chlebikom...mnamka pre mna obrovska...
@vardzikova ved som bola,dal mi tú vyvolávačku, minulý týždeň v pondelok a dnes to je 10 D od nej. Tak čo? mám aj tak?
@lucecita tak klobasky s chrenom som ešte nejedla 😉 ale chutiť to može dobre joj počkaj neviem či si nepojdem dať ešte jednu 😀
@anlady tak mu zatiaľ skus iba zavolať a uvidiš čo ti povie či maš prisť alebo či maš ešte počkať
ahojte kočky, nestíham vás čítať, ťukáte teda o stošesť 😀 pozdravujem z práce a dúfam, že mi poobede niekto zreferuje, čo nové 😉

@vardzikova zlatko ale mne je zle zATB teraz cmulkam probio.mnam karamelove