Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova nerob mi chutky...si zla teraz na mna 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita mojka a ty čo maš dnes na obedik? hm? urob aj ty mne chuť na niečo 😀
fuuu,prejedla som sa...baby,ked mi zacina ovulka,uz nemam pit alchemilku,alebo az po ovulke prestat?
@mata_ba moja alchemika sa pije len do ovulky po ovulke už nie
nejaké skúsenosti s kvapkmi Gynex máme? 😉 užíval ich niekto? 😕 prosím referencie, ak áno 😉
@vardzikova ja mam dusené mäsko s ryžou...ale zajtra idem robiť kuracie stehná na zemiakoch zapečené so smotanou a syrom a k tomu uhorkový šalátik...čo na to povieš? 😀
@lucecita mojaaaa nerob mi chute prosim ta teraz začinam byť opať hladna .. hm čo pojdem jesť ..... 😒
@vardzikova jeeej tak to sa tesim s tebou 🙂 a co ti nakoniec zabralo? ja som si navarila sladku sosovicku s parkom a harulku 🙂
@vardzikova však si sa ma pýtala čo mám, tak som ti napísala 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@spula22 mojka ta kava mi pomohla 😀 u mna je kava zaručeny prostriedok na kakaničku 😀
@lucecita ooj ale robiš mi obrovsku chuť ... ech bisťu žeby som si išla aj ja urobiť... jooj ale kym sa mi rozmrazí maso tak to potrvá nieaku chvyľu a dovtedy zjem všetko čo okolo seba najdem
@vardzikova tak to je super 🙂 to poznam aj ja akonahle si dam kavu kakam 😀
@lucecita mnaaam tak to by som si dala, si urobila chute 😀 😀
@vardzikova no tka len pekne ležkaj a nikam nechoď...lebo skrachujete 😀
@franzziska no ja som známa na tejto stránke, že robím chute 😀
@lucecita pekne od teba 😝 😀
@lucecita a ja si idem urobiť francuzaky, s vajkom,cibuľkou,klobaskou mnaaaaaaaam idem 😀

@anlady nepovedal ti lekar ze do dvoch tyzdnov mas dostat mrchu a ak po dvoch tyzdnoch nedostanes tak vtedy mas prist?