icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
25. jan 2012

@anlady nepovedal ti lekar ze do dvoch tyzdnov mas dostat mrchu a ak po dvoch tyzdnoch nedostanes tak vtedy mas prist?

mata_ba
25. jan 2012

@anlady pockaj do piatku a ked nic,utekaj k mudr...

lucecita
25. jan 2012

@vardzikova nerob mi chutky...si zla teraz na mna 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
25. jan 2012

@lucecita mojka a ty čo maš dnes na obedik? hm? urob aj ty mne chuť na niečo 😀

chorucka
25. jan 2012

@fifitko25 ahoj uzivas este tie lieky na vajka? Ja som bola dnes znova na folikulometrii Dnes som 9DC LO z DF 14.6 sliznica 5mm uz zahrievam testy 🙂 A ty ako?

chorucka
25. jan 2012

@mata_ba Kocena coskoro tu mame ovu 😀 ja som uz nedockava uz by som najradsej testla aj ked je este skoro

mata_ba
25. jan 2012

fuuu,prejedla som sa...baby,ked mi zacina ovulka,uz nemam pit alchemilku,alebo az po ovulke prestat?

vardzikova
25. jan 2012

@mata_ba moja alchemika sa pije len do ovulky po ovulke už nie

azzura
25. jan 2012

@chorucka cau, no nejak si protirecil 😖 . Asi nevedel dat odpoved 😒 a to si hovori doktor 😠

azzura
25. jan 2012

@mata_ba len do ovulky

chorucka
25. jan 2012

@azzura on mi zacal vravet ze od MS po ovu je nizka a po ovu uz sa drzi hore az do MS Sak to som vedela ja som len chcela vediet ci je to normalne rano 37.1 a poobede mrcha Zacal vravet ako prebiehaju fazi a ze je to normalne mat taku teplotu v den MS 😠

fifitko25
25. jan 2012

@chorucka ahoj, nie tento mesiac nemám clostilbegyt, kvôli tomu nepodarenému tehu mi doktor nariadil pauzu od liekov... v pondelok budem 13 DC, idem na folikulometriu, tak uvidím 😉

azzura
25. jan 2012

@chorucka no neviem, lebo mne v den mrchy klesne a viem ze dostanem a potom ked si nahodom zmeriam v case mrchy tak mam opat vysoku a po mrchane klesne. tak ja neviem

fifitko25
25. jan 2012

nejaké skúsenosti s kvapkmi Gynex máme? 😉 užíval ich niekto? 😕 prosím referencie, ak áno 😉

lucecita
25. jan 2012

@vardzikova ja mam dusené mäsko s ryžou...ale zajtra idem robiť kuracie stehná na zemiakoch zapečené so smotanou a syrom a k tomu uhorkový šalátik...čo na to povieš? 😀

vardzikova
25. jan 2012

@lucecita mojaaaa nerob mi chute prosim ta teraz začinam byť opať hladna .. hm čo pojdem jesť ..... 😒

spula22
25. jan 2012

@vardzikova jeeej tak to sa tesim s tebou 🙂 a co ti nakoniec zabralo? ja som si navarila sladku sosovicku s parkom a harulku 🙂

mata_ba
25. jan 2012

@chorucka no veru..hadam bude uspesna...aj ked ja idem podla teplotu..ovu testy nemam 🙂

spula22
25. jan 2012

@fifitko25 milacik mne sa zda , ze purinka ich mala.skus sa jej popytat 🙂

lucecita
25. jan 2012

@vardzikova však si sa ma pýtala čo mám, tak som ti napísala 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
25. jan 2012

@spula22 mojka ta kava mi pomohla 😀 u mna je kava zaručeny prostriedok na kakaničku 😀

vardzikova
25. jan 2012

@lucecita ooj ale robiš mi obrovsku chuť ... ech bisťu žeby som si išla aj ja urobiť... jooj ale kym sa mi rozmrazí maso tak to potrvá nieaku chvyľu a dovtedy zjem všetko čo okolo seba najdem

spula22
25. jan 2012

@vardzikova tak to je super 🙂 to poznam aj ja akonahle si dam kavu kakam 😀

chorucka
25. jan 2012

@mata_ba joj moja to ja testy musim mat 😀 aj tento cyklus sledujeme folik Moj mm sa smeje ze u lekara roztahujem nohy 3x do tyzdna castejsie ako doma 😀

franzziska
25. jan 2012

@lucecita mnaaam tak to by som si dala, si urobila chute 😀 😀

lucecita
25. jan 2012

@vardzikova no tka len pekne ležkaj a nikam nechoď...lebo skrachujete 😀

chorucka
25. jan 2012

@fifitko25 skus delideli myslim ze to ma aj napisane niekde pri fotkach

lucecita
25. jan 2012

@franzziska no ja som známa na tejto stránke, že robím chute 😀

franzziska
25. jan 2012

@lucecita pekne od teba 😝 😀

vardzikova
25. jan 2012

@lucecita a ja si idem urobiť francuzaky, s vajkom,cibuľkou,klobaskou mnaaaaaaaam idem 😀