icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
25. jan 2012

@spula22 už som sa bala že budem mať zapchu až do konca tehu 😖

fifitko25
25. jan 2012

@spula22
@chorucka dík baby, pozriem potom neskôr, alebo napíšem purinke 😉

vardzikova
25. jan 2012

@lucecita neboj neskrachujeme dufam 😀

lucecita
25. jan 2012

@franzziska noooo, ja viem 😅 😀 😎
@vardzikova tie idem robiť sobotu, už to viem od nedele, takže si ma zas a znova neinšpirovala 😠

franzziska
25. jan 2012

@lucecita
@vardzikova

baby nejak letite na tie francuzaky 😀 😀 a podobnost ciro nahodna vsak? 😅 😀 😀

felinka
25. jan 2012

caute kocky! som tu dlhsie nepisala, ale sledujem vas pravidelne.
@vardzikova gratulujem k tehu!!! super!

to co tu robite za chute?!?!? mnam! som prave po obede, ale ked to tu citam, dala by som si dalsi 😀

lucecita
25. jan 2012

@franzziska my sa s @vardzikova ľúbime, tak aj francuzáky máme rovnako radi, však lásko? 😀

vardzikova
25. jan 2012

@lucecita mojka ty si ale trupka... ale ja si ichuž robíííím joj niečo by som už zjedla

vardzikova
25. jan 2012

@franzziska uplne nahodna 😀 😀 😀 😀 my sme akosi prepojene 😉 však lasko @lucecita?

vardzikova
25. jan 2012

@felinka dakujem moja 😉

vardzikova
25. jan 2012

@lucecita jaaaasne lasko to je laska až za hrob 😀

anait
25. jan 2012

Baby viete ma niektorá uviesť prosím vás do obrazu s tým doplnkovým poistením?

kikaneu
25. jan 2012

@anait a čo s ním? čo potrebuješ vedieť?

mata_ba
25. jan 2012

@chorucka jejdaaaaa 😀 😀 😀 no aj ja som pisala mudr.,ze chcem nejake testy porobit,ale zatial sa neozval ☹

@vardzikova @azzura dakujem baby 🙂 viem,ze po ovulke uz nie,ale ze ci aj pocas ovulky mam pit alebo nie..

lucecita
25. jan 2012

@vardzikova jasnéééé, až za hrob 😉 😉 😉 😅 idem si ľahnúť, som jak omáčka...potom sa prihlásim...

vardzikova
25. jan 2012

@mata_ba počas ovulky nepi alchemiku iba do ovulky ked začina prestan piť ak chceš piť tak si daj gynastan alebo ja som pila arfoditin čaj zdravia ma vybornu medovu chuť 😉

vardzikova
25. jan 2012

@lucecita ok lasko tak len oddychuj a lieč sa ja idem robiť tie francuzaky 😀

mata_ba
25. jan 2012

@vardzikova noo,to som chcela vediet 🙂 dakujem..rano som si dala este,ale nevaaa...dam si zihlavovy..ten mozem,nie?

mata_ba
25. jan 2012

@vardzikova @lucecita babyyyy....ste mi spravili chut na francuzaky...mnaaaaaaaaaaaam... 😝

anait
25. jan 2012

@kikaneu že či si ho mám uzatvoriť ešte chytro? 🙂 a kde a ako sa to robí?

chorucka
25. jan 2012

@lucecita mojka ked ti bolo minule zle z coho ti bolo? Co ti pomohlo?

kikaneu
25. jan 2012

@anait počkaj 🙂 nie tak rýchlo na mňa, viem, že sme si spolu už písali, ale nepamätám si všetko 🙂 tak si už tehu alebo len snažilkujete? to je prvá vec, ktorú potrebujem vedieť 🙂

kikaneu
25. jan 2012

@mata_ba
@vardzikova
@lucecita francúzáky, hej? 🙂 my sme mali včera, boli dobré, ale sebe som robila rizoto 🙂

anait
25. jan 2012

@kikaneu 😀 nie som ...

chorucka
25. jan 2012

@mata_ba to pises lekarovi? ja by som nevolala ani nepisala ja hned idem a hotovo 😀

mata_ba
25. jan 2012

@kikaneu aj ja som mala na obed rizoto dnes..ale bosorky @lucecita a @vardzikova mi urobili chut...mnaaam 😀 ale ja si nerobim typicke francuzaky...ja si tam okrem klobasky davam aj sunku,normalny a udeny syr,pripadne slaninku ak nemam klobasku...a sladku smotanu s vajkom 🙂

kikaneu
25. jan 2012

@anait tak ak nie si, tak sa ti to ešte asi oplatí (ono aj ja som si myslela, keď som si to pred rokom dávala, že určite to využijem na materskú a nič, takže tak) ale ak chceš, tak si to daj, do konca januára musíš ísť na sociálnu posiťovňu, tam povieš, že sa chceš pripoistiť, vypíšeš tlačivo, ktoré ti dajú a budú sa ťa pýtať na vymeriavaci základ, čiže z akej sumy si chceš platiť (ak si zamestnaná, musíš im to povedať a myslím, že tam sa potom postupuje tak, že sa pýtajú na mzdu, asi hrubú, a potom ti oni povedia, že koľko si ešte môžeš priplácať - ale to neviem naisto, lebo ja som bola študentka ešte keď som si to zakladala)

mata_ba
25. jan 2012

@chorucka no tak nech mi povie,ci mam dojst sama alebo aj s drahym rovno alebo co 😀 a tak aj ja som doteraz hned isla,ale toto chcem testy porobit..

chorucka
25. jan 2012

@mata_ba a ja si pridavam aj sampiony

kikaneu
25. jan 2012

@mata_ba ja tiež nerobím také klasické 🙂 my tam zas nedávame vajce, nejak nám nechutí 🙂 ale slaninka môže byť 🙂 aj klobáska a kadečo, čo nájdem v chladničke 🙂