Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita neboj neskrachujeme dufam 😀
@franzziska noooo, ja viem 😅 😀 😎
@vardzikova tie idem robiť sobotu, už to viem od nedele, takže si ma zas a znova neinšpirovala 😠
baby nejak letite na tie francuzaky 😀 😀 a podobnost ciro nahodna vsak? 😅 😀 😀
caute kocky! som tu dlhsie nepisala, ale sledujem vas pravidelne.
@vardzikova gratulujem k tehu!!! super!
to co tu robite za chute?!?!? mnam! som prave po obede, ale ked to tu citam, dala by som si dalsi 😀
@franzziska my sa s @vardzikova ľúbime, tak aj francuzáky máme rovnako radi, však lásko? 😀
@lucecita mojka ty si ale trupka... ale ja si ichuž robíííím joj niečo by som už zjedla
@franzziska uplne nahodna 😀 😀 😀 😀 my sme akosi prepojene 😉 však lasko @lucecita?
@felinka dakujem moja 😉
@lucecita jaaaasne lasko to je laska až za hrob 😀
Baby viete ma niektorá uviesť prosím vás do obrazu s tým doplnkovým poistením?
@chorucka jejdaaaaa 😀 😀 😀 no aj ja som pisala mudr.,ze chcem nejake testy porobit,ale zatial sa neozval ☹
@vardzikova @azzura dakujem baby 🙂 viem,ze po ovulke uz nie,ale ze ci aj pocas ovulky mam pit alebo nie..
@vardzikova jasnéééé, až za hrob 😉 😉 😉 😅 idem si ľahnúť, som jak omáčka...potom sa prihlásim...
@mata_ba počas ovulky nepi alchemiku iba do ovulky ked začina prestan piť ak chceš piť tak si daj gynastan alebo ja som pila arfoditin čaj zdravia ma vybornu medovu chuť 😉
@lucecita ok lasko tak len oddychuj a lieč sa ja idem robiť tie francuzaky 😀
@vardzikova noo,to som chcela vediet 🙂 dakujem..rano som si dala este,ale nevaaa...dam si zihlavovy..ten mozem,nie?
@vardzikova @lucecita babyyyy....ste mi spravili chut na francuzaky...mnaaaaaaaaaaaam... 😝
@mata_ba
@vardzikova
@lucecita francúzáky, hej? 🙂 my sme mali včera, boli dobré, ale sebe som robila rizoto 🙂
@kikaneu aj ja som mala na obed rizoto dnes..ale bosorky @lucecita a @vardzikova mi urobili chut...mnaaam 😀 ale ja si nerobim typicke francuzaky...ja si tam okrem klobasky davam aj sunku,normalny a udeny syr,pripadne slaninku ak nemam klobasku...a sladku smotanu s vajkom 🙂
@anait tak ak nie si, tak sa ti to ešte asi oplatí (ono aj ja som si myslela, keď som si to pred rokom dávala, že určite to využijem na materskú a nič, takže tak) ale ak chceš, tak si to daj, do konca januára musíš ísť na sociálnu posiťovňu, tam povieš, že sa chceš pripoistiť, vypíšeš tlačivo, ktoré ti dajú a budú sa ťa pýtať na vymeriavaci základ, čiže z akej sumy si chceš platiť (ak si zamestnaná, musíš im to povedať a myslím, že tam sa potom postupuje tak, že sa pýtajú na mzdu, asi hrubú, a potom ti oni povedia, že koľko si ešte môžeš priplácať - ale to neviem naisto, lebo ja som bola študentka ešte keď som si to zakladala)

@spula22 už som sa bala že budem mať zapchu až do konca tehu 😖