Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
baby ja som hotova ta fotka mi sem nejdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@chorucka fiha mojka a si si ista že su to len antibiotika? lebo mne sa na tebe niečo nezda 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova zase si nenamyslaj ze castejsie to sa ti len zda a ja ta mam rada taku aka si 😀
@vardzikova no je v tom aj nieco ine ale to tu nemozem sa budem cervenat 😵
@vardzikova VIDIS
@chorucka moja tebe uplne preskakuje ale aj ja ta mam rada aka si aspon mame srandu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova @kikaneu o chvíľku príde chlapská návšteva, tak sa idem hodiť do gala, behám tu bez podprdy 😀 😀 😀 😀 😀 tak sa ozvem neskôr...micka ďakujem za vírusíky 😉 😉 😉
@chorucka aaaaaaaaale no daj to von .. počuvam 😀
@eri28 vidim 😀 😀 😀 😀 gratulujem
@lucecita micka tak ja bez podprdy už nemožem pobehovať lebo sa mi cucuše natiahnu až ku kolenam 😀 😀 😀 😀 😀 radšej nech sa držia hore aspon nad pupkom 😖 😀
nieee ja sa hanbim 😎
okej baby dnes som mala z mojim debatu, ze nech idem domov, a bla bla, nemame peniaze, co ma donutilo pozicat si 10 eur a utekat do lekarneeeeeeeeeeee, lebo som mala ist do nemecka robit opatrovatelku, ale tehu tak nepojdem 😀 😀 😀 😀 😀 , ked to bude pravda, ta ciarka sa rysovala 20 min, presla hodina astale tam je
on to nevidi, ja nema okuliare na citanie 😀 😀 😀 😀 😀 , ale boli ma pod bruskom, tak sa smeje ze maly kope 😀 😀 😀
@chorucka @vardzikova no a chlapci sa rozhodli, že ma nechcú ani s ani bez podprdy a idú von na pivo 😠 😠 😠 svine sú to a aj ten môj ide s nimi, ale sľúbil mi, že večer vypije macu vo vode 😀 😀 😀 😀 😀 bude čoro moro, čoro moro 😅
@jania023 ako nič z toho si sirobila test a nakoniec si nebola tehu alebo ako?

@vardzikova fuj uz som ti chcela napisat hlupotu 😀 zlatko ja papam len piskoty a rozky a tak lebo tie antibiotika mi nerobia dobre na zaludocek tak mi je blbo Neboj neficim na nicom nelegalnom 😀