icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
25. jan 2012

@vardzikova fuj uz som ti chcela napisat hlupotu 😀 zlatko ja papam len piskoty a rozky a tak lebo tie antibiotika mi nerobia dobre na zaludocek tak mi je blbo Neboj neficim na nicom nelegalnom 😀

eri28
25. jan 2012

baby ja som hotova ta fotka mi sem nejdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

vardzikova
25. jan 2012

@chorucka fiha mojka a si si ista že su to len antibiotika? lebo mne sa na tebe niečo nezda 😀 😀 😀 😀 😀

chorucka
25. jan 2012

@vardzikova zase si nenamyslaj ze castejsie to sa ti len zda a ja ta mam rada taku aka si 😀

kikaneu
25. jan 2012

@eri28 keď tu píšeš príspevok, tak pod tým rámčekom do ktorého píšeš máš takú sponku, že pridaj fotky, tak na to klikni a riaď sa postupom

chorucka
25. jan 2012

@vardzikova no je v tom aj nieco ine ale to tu nemozem sa budem cervenat 😵

eri28
25. jan 2012
lucecita
25. jan 2012

@chorucka sex?

eri28
25. jan 2012

@vardzikova VIDIS

eri28
25. jan 2012

@kikaneu DAKUJEM UFFF

vardzikova
25. jan 2012

@chorucka moja tebe uplne preskakuje ale aj ja ta mam rada aka si aspon mame srandu 😀 😀 😀 😀 😀 😀

chorucka
25. jan 2012

@lucecita ano aj 😀

lucecita
25. jan 2012

@vardzikova @kikaneu o chvíľku príde chlapská návšteva, tak sa idem hodiť do gala, behám tu bez podprdy 😀 😀 😀 😀 😀 tak sa ozvem neskôr...micka ďakujem za vírusíky 😉 😉 😉

lucecita
25. jan 2012

@chorucka a čo ešte?

vardzikova
25. jan 2012

@chorucka aaaaaaaaale no daj to von .. počuvam 😀

chorucka
25. jan 2012

@eri28 no moja len sa to nauc lebo nam tu budes davat fotecky z ultrazvuku a tak 😀

vardzikova
25. jan 2012

@eri28 vidim 😀 😀 😀 😀 gratulujem

chorucka
25. jan 2012

@lucecita och aj ja chcem chlapsku navstevu ☹ Podprdu si nedavaj 😀

vardzikova
25. jan 2012

@lucecita micka tak ja bez podprdy už nemožem pobehovať lebo sa mi cucuše natiahnu až ku kolenam 😀 😀 😀 😀 😀 radšej nech sa držia hore aspon nad pupkom 😖 😀

chorucka
25. jan 2012

nieee ja sa hanbim 😎

eri28
25. jan 2012

okej baby dnes som mala z mojim debatu, ze nech idem domov, a bla bla, nemame peniaze, co ma donutilo pozicat si 10 eur a utekat do lekarneeeeeeeeeeee, lebo som mala ist do nemecka robit opatrovatelku, ale tehu tak nepojdem 😀 😀 😀 😀 😀 , ked to bude pravda, ta ciarka sa rysovala 20 min, presla hodina astale tam je

chorucka
25. jan 2012

@eri28 domov akoze na slovensko?

eri28
25. jan 2012

@chorucka ano sibe mu raz ma vyhodil uz ale isla som k jeho bratrancovi a vecer som bola doma prisiel pre mna
a dnes to na neho prislo, nie su prachy chod na sr 😀 😀 😀 😀 😀 , teraz just nejdem 😀 😀 😀

chorucka
25. jan 2012

@eri28 to vazne? A potesil sa aspon ze si tehu

eri28
25. jan 2012

on to nevidi, ja nema okuliare na citanie 😀 😀 😀 😀 😀 , ale boli ma pod bruskom, tak sa smeje ze maly kope 😀 😀 😀

jania023
25. jan 2012

@eri28 ahoj skus iny test lebo tento aj mne ukazal // anic z toho 😉

lucecita
25. jan 2012

@chorucka @vardzikova no a chlapci sa rozhodli, že ma nechcú ani s ani bez podprdy a idú von na pivo 😠 😠 😠 svine sú to a aj ten môj ide s nimi, ale sľúbil mi, že večer vypije macu vo vode 😀 😀 😀 😀 😀 bude čoro moro, čoro moro 😅

chorucka
25. jan 2012

@eri28 inac ja by som ho vies ja sa nenecham nikim terorizovat A ani ty sa nedaj lebo ked si na to zvikne teraz co potom ked bude mimi hm daj mu najavo ze to si nema dovolovat Juj keby som mohla tak mu pretrem zrak 😠

eri28
25. jan 2012

@jania023 akoze mala si dve a nebola si, ci
ja kupujem len tento, lebo je lacny, ale toto som tam nikdy nenasla

vardzikova
25. jan 2012

@jania023 ako nič z toho si sirobila test a nakoniec si nebola tehu alebo ako?