icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
15. nov 2011

@delideli dúfam že máš pravdu...dievčatá, my všetky si zaslúžime byť maminkami a tie mršky vždy prídu na návštevu....raz sa to podarí a my všetky budeme tak prekvapené, šťastné a spokojné 🙂

snubenci08
15. nov 2011

@spula22 no co uz si vyskusala ten test?

purina12345
15. nov 2011

@zabka88 no ani som nestihla napísať čo si myslím a už je to jasné, je mi ľúto že to nevyšlo a veľa šťastia do nového cyklu, daj grafík že aký bol
@lucecita neboj moja, každým dňom je tá chvíľa bližšie 🙂
a čo ten gynex? zoženie ti manžel? keď si ho objednáš za poštovné platíš asi 2,50€ a dovezie ti ich kuriér

eri28
15. nov 2011

@lucecita moja no co uz prisla vsak sme nikihi nepozivali, nech pride az o rok, ja sa tej mojej tiez asi dockam, na tehu mi to pri tych mojich problemoch neako nepride normalne v piatok idem k dokimu uz sa neviem ho dozit 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zabka88
15. nov 2011

@purina12345 ehm, to nebolo pre niekoho iného? 😲 ja by som stále rada poučť tvoj názor 😀 a grafik nemám bohužial , chystám sa merať až od ďalšieho cyklu..

purina12345
15. nov 2011

@zabka88 ahá, no to som zle pochopila, prepáč, myslela som si že mrcha sa už rozbehla
už som asi trošku popletená 😅 fakt som si myslela že aj ty meriaš teploku
no ale ak teda stále tak špiníš je možné tehu lebo ak si pamätáš aj mima niekoľko dní špinila, urob si testík a ak bude aj tak negatívny bežkaj k doktorovi a povedz mu že máš bolesti a špinenie niekoľko dní že chceš sa nechať prezrieť či je všetko v poriadku

zabka88
15. nov 2011

@purina12345 nič sa nedeje 🙂 ďakujem za radu a za názor 🙂 asi tak aj urobím.. inak ja už teraz bolesti nemám ale mala som minulý týždeň, teda všetko vyzeralo akoby mala prísť mrcha... a nič 😲

purina12345
15. nov 2011

@zabka88 a kedy budeš testovať? hneď zajtra ráno?

zabka88
15. nov 2011

@purina12345 myslíš že to už ukáže? chcela som to nechať na koniec týždňa, aby som nebola zbytočne sklamaná keď zajtra alebo pozajtra dorazí 😖 cez víkend ideme s mm preč z mesta tak rátam že to ma zachráni pred zbytočnými depkami..

purina12345
15. nov 2011

@zabka88 záleží od viacerých okolností, samozrejme že môže ale aj nemusí ukázať, urob ako sama cítiš 🙂
ja by som fakt nevydržala, ja som už taká, vravím si ak to tam je tak je a ak nie tak to aj tak nezmením

zabka88
15. nov 2011

@purina12345 ja som si to tiež hovorila, som skúšala testik tento cyklus na 22 DC a sama som bola prekvapena ako ma to vzalo keď tam nebolo nič 😢 a to skúšame ešte len pár mesiacov.. tak radšej ešte počkám, ale určite prídem povedať ako to dopadlo 🙂 a u teba niečo nové?

spula22
15. nov 2011

@snubenci08 ahoj🙂 este nie...v lekarni ho zasa nemali,tak mi ho objednali a zajtra bude 🙂 dam vediet,ako som dopadla 🙂

lucecita
15. nov 2011

@purina12345 skúša ich zohnať lacnejšie po nete aj kamarátoch...tak uvidím ako to dopadne, vraj mám čakať a nechať sa prekvapiť 😀 😀 😀 len sa bojím, čo zasa vyparatí, lebo on je expert 😀 😀 ak zoženie lacnejšie, dám vedieť...

purina12345
15. nov 2011

@zabka88 22 DC je veľmi skoro na testovanie, tak na to sklamanie zabudni 😉
tak ja po starom, cítim že sa už blíži ovu ale aj tak nič s toho lebo som v práci takže tento cyklus nemáme ani šancu na snažilkovanie 😢

purina12345
15. nov 2011

@lucecita no toto, tak to som aj ja zvedavá čo vymyslí 🙂 a čo tvoj graf, veľmi som zvedavá

purina12345
15. nov 2011

@spula22 držím palce a aj ja budem čakať na správičky od teba 🙂

zabka88
15. nov 2011

@purina12345 júúj moje, to ma mrzí..😢 zas, aspoň si oddýchnete a o to s väčšou chuťou sa do toho potom pustíte 🙂 🙂
ja viem, len mala som ovu na 10 DC, takže podľa teorie to už mohlo ukázať..

spula22
15. nov 2011

@purina12345 dakujem 🙂 dufam , ze budu dobre 🙂

purina12345
15. nov 2011

@zabka88 no tak šup šup na testík 😀 a s peknými čiaročkami si prosíme 😉
ja to už nejako teraz prežujem ale dúfam že sa situácia zmení aby som to nemusela zažívať ešte pár mesiacov

@spula22 pevne verím že áno 😵

snubenci08
15. nov 2011

@spula22 to uz ti ukaze aj tehu test, ani si nemusela cakat na ovu...ci nemas ani ten doma?

barushkaaam
15. nov 2011

Baby mam zle spravy. Z nasho babatka sa stal anjelicek. V sobotu vecer som objavila ruzovy hlien, tak sme hned isli do nemocnice. Tam mi sice dali injekcie aj lieky na zastavenie krvacania a v nedelu cez den uz bolo dobre, ale vecer som sa znovu rozkrvacala a uz sa to nedalo zastavit ☹ teraz uz len cakame na vysledky z histologie, aby nam povedali v com bol problem ☹ mame sa znovu pokusit o pol roka, ale ja neviem, ci sa este budem chciet snazit...nechcem to cele zazit znovu...ten pocit je fakt najhorsi na svete ☹

chcem sa Vas spytat, ci by vadilo, ked tu s vami ostanem, aj ked uz nie som prvosnazilka....

zabka88
15. nov 2011

@barushkaaam moja, to ma nesmierne mrzí 😢 neviem čonapísať.. jasné že si tu vždy vítaná , moje, vela síl prajem budete potrebovať..

eri28
15. nov 2011

@barushkaaam moja , ale to ma mrzi ak ked dievcata pisu radsej skor, ako neskor, ked sa to ma stat, mne sa to zle len pocuva, vela sily, urcite neskor bude te planovat, myslim si neboj a samozrejme vitaj 😉

purina12345
15. nov 2011

@barushkaaam moja, to je veľmi smutná správa 😢 prajem veľa síl, ani neviem čo ti mám napísať
len ostaň s nami, však už sme spolu nejaké chvíľky zažili tak by si nám chýbala

barushkaaam
15. nov 2011

@zabka88
@eri28
@purina12345
dakujem vam baby

soni1
15. nov 2011

Ahojte, tiež patrím medzi prvosnažilky. Chcela by som sa spýtať, keď ste zostali tehu, aké ste mali príznaky? Ja viem, že u každej je to iné, ale predsa. Mne mešká mrška 6 dní, cítim len bolesti v podbrušku, ako by som mala dostať menzes, stále si myslím, že je už tu, ale keď idem na WC, tak nič. Testovať ešte nechcem, ani nemám doma test, tak ma to aspoň neláka. Moje pocity sú rôzne. Ďakujem za odpoveď.

eri28
15. nov 2011

@soni1 mozno si tehu moja, a ja ti priznaky nepoviem, lebo som nikdy nebola 😀 😀 😀 😀 😀
ale na tvojom mieste by som isla k dokimu na test, a ked nie si na inekciu a ked si mozno ti da neake lieky, alebo budes vediet na com si 😉 a vitaj inac medzi nami 🙂

rybicka3
15. nov 2011

@edmi tak ako si dopadla? nieco nove?

soni1
15. nov 2011

@eri28 dakujem za privítanie. no ja som vyvolávačku nikdy nepotrebovala, lebo menzes mi stále chodil pravidelne, teraz mi mešká, ale ja ešte počkám. testovať budem asi v piatok.

zuzixx
15. nov 2011

@eri28 Ahojky...tak dnes som volala na výsledky a mám zníženú funkciu štítnej žlazy a mám užívať L-Thyroxin 50 a o tri mesiace kontrola...