icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

eri28
25. jan 2012

cumim na ten testik, vecer dojde kamoske, dufam ci odsuhlasi, a rafael povedal ze za 3 dni testnem, snad mi do vtedy nevypadaju vlasy 😀 😀 😀 😀

gelinka75
25. jan 2012

@chorucka zabudla som sa nato spytat ale mozno to spravia dokopy, neviem, lebo vravela ze hned idem na priechodnost, nejak som to neriesila, lebo som vyklepana z tej punkcie, to idu vysat vpichom cez posvu 😕 😕 😲 😲 😠 😠 :bojim:

l_e_n_o_c_k_a
25. jan 2012

ahoojte, pozeram, ze pribudla nova tehulka, @eri28 gratulujeeeeem 🙂

kikaneu
25. jan 2012

@gelinka75 fúha, tak to som netušila, že sa to takto robí....ou 🤐

chorucka
25. jan 2012

@lucecita jaaaj moja sak pockaj ako ta vyobracia 😀

gelinka75
25. jan 2012

@kikaneu no uvidime, lebo chcela ma poslat na laparku, ale kedze som uz mala nejake operacie tak videla ze to sa mi moc nelubi, lebo sama vravela, ze s najväcsou pravdepodobnostou by ma museli otvorit normalne a nie laparkou, tak vyskusame to s tou punkciou, a potom priechodnost a ked bude nepriechodne tak hned IVF

kikaneu
25. jan 2012

@gelinka75 och, tak to ťa nečakajú príjemné mesiace, ale zas čo by sme nespravili pre bábo, no nie? a priechodnosť ti ako budú robiť?

lucecita
25. jan 2012

@gelinka75 tak fajne výsledky moja...teraz sa dáte len dokopy a potom to príde 😉 alebo už možno máte aj zamiesené a nič podnikať nebudete musieť 😉
@kikaneu to teda máme, stále na mňa hádže oči, aby som sa šla osprchovať a podobne 😀 😀 hádam ma neroztrhne 😅 😅 😅 😅 😅

su_san
25. jan 2012

@mata_ba
tak to je vážne super nedávať si pozor, žiadny pharmatex, žiadna "metóda rýchlo von"...

gelinka75
25. jan 2012

@kikaneu no mne to hovor, dali mi uz teraz cipok na bolest a este diazepam ci co 😀 a ma prist so mnou sprievod a mozno ma uspia, robia to preistotu rano na lacno..ale este mam mesiac cas, len teraz pride mrcha, no a na konci nezabudla s usmevom poznamenat, ze mozno to nebudeme potrebovat a mrcha vobec nepride 😀 😀

kikaneu
25. jan 2012

@lucecita tak čo tu ešte robíš? 🙂 už si mala byť v sprche 🙂

lucecita
25. jan 2012

@chorucka šak ja sa toho obracanie práveže bojím 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
25. jan 2012

@kikaneu ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, čaute 😀 😀 😀 😀

gelinka75
25. jan 2012

@kikaneu to tiez pod ultrazvukom, tam neuspavaju, to som moc neriesila, snad to vydrzim 😖 😔

kikaneu
25. jan 2012

@gelinka75 to podotkla veľmi správne 🙂 držím palce, aby sa to vyplnilo....už to máš za pár dní, však? ráno som pozerala tvoj graf.....koľko to ešte musíš čakať do predpokladanej mrchy?

kikaneu
25. jan 2012

@lucecita čau, uži si to 🙂

eri28
25. jan 2012

baby dakujem vam dufam, ze je tam 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
25. jan 2012

@gelinka75 takže takto, to vydržíš 🙂 ak to bude potrebné

chorucka
25. jan 2012

@gelinka75 coze? cez susku? to sa da tak cysta vysat ?Ta priechodnost viem ze sa da ale cysta No som mudrejsia o nieco Nadopuju ta liekami neboj

fifitko25
25. jan 2012

@gelinka75 Čo Znamená ta punkcia ?

gelinka75
25. jan 2012

@kikaneu @lucecita moja dakujem za podporu baby, kika, ma prist od dnes do 3 dni chodi mi rozne, ale uz ju citim 2 dni citim bolesti na mrchu, to som zvykla aj predtym, graf pekny a nic z toho, aspon daco je pekne, ked uz nic ine 😀 😀

gelinka75
25. jan 2012

@eri28 eri a ciarka vysla hned? ja z teba odpadnem, furt tu kecame ze si tehu a ty kazdemu okolo seba vravis nie a ty si naozaj 😀 😀 😀

gelinka75
25. jan 2012

@fifitko25 odsatie cysty, to vysaju tu tekutinu, ale zial moze sa obnovit, to je nevyhoda, ale snad kym sa obnovi, tak budem mat aj po priechodnosti 😀 😀
@chorucka no ked mi povedala ze "urobime vpich cez posvu" tak sa mi zahmlilo pred ocami 😀 😀 teraz sa smejem, ale nebude mi asi vsetko jedno

franzziska
25. jan 2012

@kikaneu
@mata_ba
@vardzikova
@lucecita

ja som mala dneska len studenu kuchynu 😀 cez tyzden nezvyknem moc "vyvarat" 😀 😀 😀

eri28
25. jan 2012

@gelinka75 cikala som len 5 sekund, nie 10 nebol moc 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , a cakala som 15 min, ale ani ta prava, nebola hned super silna hlavne v strede, a 20 min bolo to tam a uz je to 2 a pol 😀 😀 😀 😀

chorucka
25. jan 2012

@gelinka75 mne ked lekar robil biopsiu krcka ambulantne tak som necitila bolest len take elektricke soky

gelinka75
25. jan 2012

@chorucka no dufam, ze to tak bude, povedala, ze to neboli 😉 😝

gelinka75
25. jan 2012

@eri28 no tak pockaj 2 dni a urob zas ci silnie, ale bez nicoho by to asi neukazalo 😀

chorucka
25. jan 2012

@gelinka75 ja by som si vybrala LAP. a ak by bola nejaka nepriechodnost tak by to hned odstranili

gelinka75
25. jan 2012

@chorucka mozno k tomu tiez dospejem, ale kym nemusime rezat tak ee