Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@franzziska ani ja, ale teraz som PN, tak si to môžem dovoliť 🙂
@kikaneu tak gynekologicka mi povedala,ze je to velmi zle,ze po operacii sa to moze zmenit,ze boli take pripady co sa im potom podarilo ale bolo ich velmi malo :((( tak asi tak..ze jedine umele..ale to my nechceme...neviem si predstavit,ze nikdy nebudeme mat vlastne deti....teraz sme rozpravali s muzom,ze keby sme toto vedeli skor tak nekupujeme byt ale vsetky peniaze by sme davali na liecbu na vitaminy a tak,teraz neviem skadial naberiem na to peniaze...povedali sme ze skusime do toho kontrolneho spermiogramu vsetky mozne vitaminy ci aspon niektore spermijiky "spojazdnime"..
@gelinka75 http://www.fertilityfriend.com/home/389913 tiež sa mi zdá, že skoro...no ja už neviem...pozri graf, vyzerá to tak, že včera....ale tak uvidíme podľa teploty
@dijusa veru tak, ako gelinka vraví....za skúšku nič nedáš....a tie vitamíny určite skúste všetky aké sa dajú....asi je ťažko byť v pohode, ale toto by možno pomohlo....a nad adopciou ste nerozmýšľali? u nás už padlo aj toto riešenie....a nehádž flintu do žita, možno práve vy budete ten pár, ktorému to po operácii vyjde a bábo bude ;) mysli pozitívne, aspoň to skúste
@dijusa ☹ preco nechces umele?ved teraz je vela zien co na to idu hlavna vec ze bude babo nie?
@gelinka75 my to vieme,snazime sa to riesit maximalne ako sa da...on spermie ma,len sa vobec nehybu..a neviem ci by operacia pomohla,,urolog vravel ze 4 z 5 operacia pomoze a zase moja gynekologicka vravela,ze bolo velmi malo takych pripadov co pomohla a zase tu na nete je to asi 50:50 co citam...a vy co ste mali zle?..keby aspon nejake percenta ale 0 :(
@kikaneu snazim sa mysliet pozitivne, ale teraz som strasne z toho hotova..som citliva,hlavne teraz pred mrchou...este pondelok ked sme prisli od doktora som bola uplne v pohode,vcera mi uz bolo horsie a dnes katastrofa...a co bude do mrchy :( my sme tiez nad adopciou rozpravali...ked si to tak vezmem,my sme sa o takych veciach rozpravali uz pred svadbou,ze co ked nebudeme moct mat deti,ze si adoptujeme a bude to ok..a teraz ked viem,ze je to realita tak tomu nemozem uverit..ked som mojmu vcera hovorila,ze to bude velmi dlha cesta kym sa nam podari tak dodal,ze to uz budeme mat dve deti adoptovane 🙂 ja viem,ale chcela som mat v brusku nase babo :( adopciu budeme mozno v buducnosti riesit ale chcem aspon 5 rokov este skusat vsetko mozne, budem stale verit a az potom to vzdam...
@dijusa neviem co vravela presne, ale su tam aj pohyblive s A hybnostou ale viac s B, mnozstvo si nepamätam, je to mierne pod normou, ale tiez tomu dala nazov nejaka zoospermia, ale uz neviem aka, ze to je tak tesne na hranici nejakych 70%, vysvetlovala, ze rataju len tie co sa hybu, lebo nehybne su neni schopne nicoho, skuste vitaminy mozno fakt zaberu, aj moj pojde na kontrolny spermio, u nas je zjavny prblem asi u mna a mozno priechodnost

Idem od vas pekne coro moro vam zelam 😀