icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

chorucka
25. jan 2012

Idem od vas pekne coro moro vam zelam 😀

eri28
25. jan 2012

@gelinka75 jasne 😀 😀 😀 😀 😀

januska77
25. jan 2012

@boba85 ahoj môžem sa spýtať na čo sú tie vitamíny calibrum baby plan?

kikaneu
25. jan 2012

@gelinka75 aj ja tak mám, grafy pekné a nič z toho....teraz už meriem len kým mi nevyznači ovu 🙂 ale napríklad ja som teraz 18DC a bolesti na mrchu mám už od 13DC....čiže nechápačka

kikaneu
25. jan 2012

@franzziska ani ja, ale teraz som PN, tak si to môžem dovoliť 🙂

dijusa
Autor odpoveď zmazal
kikaneu
25. jan 2012

@dijusa moja, musíš byť silná....ako zle je to? je nutná tá operácia hneď alebo čo? ak nechceš tu, tak pokojne IP...musíš sa vyrozprávať, nedus to v sebe

gelinka75
25. jan 2012

@kikaneu nejak skoro ti zacali tie bolesti, a stale nemas ovu? nevidela som graf, ja teraz meriam tiez posledny, potom kaslem nato, ved ovulku mam furt na 13 DC a potom teploty furt rovnake tak naco

dijusa
25. jan 2012

@kikaneu tak gynekologicka mi povedala,ze je to velmi zle,ze po operacii sa to moze zmenit,ze boli take pripady co sa im potom podarilo ale bolo ich velmi malo :((( tak asi tak..ze jedine umele..ale to my nechceme...neviem si predstavit,ze nikdy nebudeme mat vlastne deti....teraz sme rozpravali s muzom,ze keby sme toto vedeli skor tak nekupujeme byt ale vsetky peniaze by sme davali na liecbu na vitaminy a tak,teraz neviem skadial naberiem na to peniaze...povedali sme ze skusime do toho kontrolneho spermiogramu vsetky mozne vitaminy ci aspon niektore spermijiky "spojazdnime"..

gelinka75
25. jan 2012

@dijusa moja aj my sme boli dnes u dr. nie vsetko sa nam pacilo co nam vravela, musite ist dalej a riesit to, ked pomoze len operacia tak treba ist do toho..bez spermii nie je babo ☹ ☹ je to zial tak

kikaneu
25. jan 2012

@gelinka75 http://www.fertilityfriend.com/home/389913 tiež sa mi zdá, že skoro...no ja už neviem...pozri graf, vyzerá to tak, že včera....ale tak uvidíme podľa teploty

kikaneu
25. jan 2012

@dijusa veru tak, ako gelinka vraví....za skúšku nič nedáš....a tie vitamíny určite skúste všetky aké sa dajú....asi je ťažko byť v pohode, ale toto by možno pomohlo....a nad adopciou ste nerozmýšľali? u nás už padlo aj toto riešenie....a nehádž flintu do žita, možno práve vy budete ten pár, ktorému to po operácii vyjde a bábo bude ;) mysli pozitívne, aspoň to skúste

kandee1201
25. jan 2012

@dijusa ☹ preco nechces umele?ved teraz je vela zien co na to idu hlavna vec ze bude babo nie?

gelinka75
25. jan 2012

@kikaneu mne muz povedal, ze ked nebude babo, bude civava 😀 😀 😀 my to berieme s humorom zatial, ale co sa mame trapit? to asi naozaj nema zmysel, je to zbytocne

kikaneu
25. jan 2012

@gelinka75 my sme chceli psa až keď budú deti, no naša Zora prišla sama, tak to máme už otočené, máme psa a bábo nikde 🙂 ale ona je ako bábo, potvorka, vkuse by sa hrala 🙂 máme z nej radosť, škoda len, že teraz nemôžem ísť von, no nejak to vydržím 🙂

gelinka75
25. jan 2012

@kikaneu vyzera na ovu na 10DC a dalsiu na 17DC?? uvidis zajtra teplotu, to je sila, asi si mala 2 ovu 😀 😀

dijusa
25. jan 2012

@gelinka75 my to vieme,snazime sa to riesit maximalne ako sa da...on spermie ma,len sa vobec nehybu..a neviem ci by operacia pomohla,,urolog vravel ze 4 z 5 operacia pomoze a zase moja gynekologicka vravela,ze bolo velmi malo takych pripadov co pomohla a zase tu na nete je to asi 50:50 co citam...a vy co ste mali zle?..keby aspon nejake percenta ale 0 :(

kikaneu
25. jan 2012

@gelinka75 myslíš? toto mi nenapadlo 🙂 vtedy na ten prvý výstup som myslela, že tak skoro a už po ovu, no ale dobre, nevadí 🙂 a potom pokles, tak sme si užívali a ešte stále užívame 🙂 ale žeby dve ovu? no teeda 🙂 už mi to asi nikto nepotvrdí na 100% či?

gelinka75
25. jan 2012

@kikaneu no ale ja nie som na psy ani macky, takze pes nehrozi 😀 😀

kikaneu
25. jan 2012

@gelinka75 nie si? ja ich mám rada, ale nie v byte 🙂

gelinka75
25. jan 2012

@kikaneu nie to uz nezisti, musel by presne kukat foliky na monitore 🙂

kikaneu
25. jan 2012

@gelinka75 tak už sa to nedozviem 🙂 fíha, ale keby bola ten 10 DC, tak by som mohla mať mrchovské bolesti? asi nie, čo?

gelinka75
25. jan 2012

@kikaneu ja vobec, bracho ma civavu a som z nej na nervy ked zacne onuchavat 😖 😀

kikaneu
25. jan 2012

@gelinka75 heh 🙂 čo by si povedala na vlčiaka....naša vkuse všetko oňucháva 😀

gelinka75
25. jan 2012

@kikaneu no este by si mohla byt tehu 😀 😀 ale to je sranda, mat dve ovu

kikaneu
25. jan 2012

@dijusa to je dobre, že sa snažíte...keď je tam šanca, tak sa jej treba chopiť a veriť....uvidíš, že o dva mesiaca bude ten spermiogram lepší.....musíte veriť, inak sa z toho zblázniš....

kikaneu
25. jan 2012

@gelinka75 aj mne to napadlo....ale keď ja stále neviem ako bolia kríže, ty vieš? kde to bolí, v ktorej časti chrbta.....lebo chrbát ma teda už bolí asi dva dni

dijusa
25. jan 2012

@kikaneu snazim sa mysliet pozitivne, ale teraz som strasne z toho hotova..som citliva,hlavne teraz pred mrchou...este pondelok ked sme prisli od doktora som bola uplne v pohode,vcera mi uz bolo horsie a dnes katastrofa...a co bude do mrchy :( my sme tiez nad adopciou rozpravali...ked si to tak vezmem,my sme sa o takych veciach rozpravali uz pred svadbou,ze co ked nebudeme moct mat deti,ze si adoptujeme a bude to ok..a teraz ked viem,ze je to realita tak tomu nemozem uverit..ked som mojmu vcera hovorila,ze to bude velmi dlha cesta kym sa nam podari tak dodal,ze to uz budeme mat dve deti adoptovane 🙂 ja viem,ale chcela som mat v brusku nase babo :( adopciu budeme mozno v buducnosti riesit ale chcem aspon 5 rokov este skusat vsetko mozne, budem stale verit a az potom to vzdam...

gelinka75
25. jan 2012

@dijusa neviem co vravela presne, ale su tam aj pohyblive s A hybnostou ale viac s B, mnozstvo si nepamätam, je to mierne pod normou, ale tiez tomu dala nazov nejaka zoospermia, ale uz neviem aka, ze to je tak tesne na hranici nejakych 70%, vysvetlovala, ze rataju len tie co sa hybu, lebo nehybne su neni schopne nicoho, skuste vitaminy mozno fakt zaberu, aj moj pojde na kontrolny spermio, u nas je zjavny prblem asi u mna a mozno priechodnost

gelinka75
25. jan 2012

@kikaneu normalne o nieco vysse ako bedrove klby pri pase ale zo zadu, aspon mna tak zvyknu obcas 😀