Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
baby, tak mrcha dorazila ☹ ale ked si vas tu tak citam tak akoze mi je trapne to tu vobec pisat...ked vidim ake problemy existuju ☹
inak na spermijky su dobre dynove semiacka a rajcinky 🙂 som to niekde citala tak to teraz pravidelne nakupujem 😀
@kikaneu ved jasne,vtedy som si hovorila,ze by som to nebrala az tak tragicky,ale hovorim,teraz je to ine..a neviem ci je horsie ked je chyba u muza alebo keby bola u mna... mam pocit,ze muza to viac zrazi na zem...strasne chcel deti..aspon jedno chcel mat do 25 rokov..nevyslo..len dufam,ze sa pozviecha,pretoze teraz nema chut ani na keksikovanie :( hej tu modlitbu sa modlim uz 8.den, ale najviac ma picha pri srdci pri slovach: Ale ak to dobrý Pán Boh inak ustnovil a nebolo by mi to na spasenie uzitocne, o co ta prosim,vtey mi vypros milosti a sily...
@dijusa ja sa to ešte nemodlím, nejak nestíham vytlačiť a z notebooku sa mi nechce, to by ma rozptyľovalo...musím to už zajtra vytlačiť, nech môžem aj ja začať....a v pondelok ideme aj my na spermiogram....no asi je to tak, my ženy toho vydržíme viac...a keď sa dlhšie nedarí, tak to často pripisujeme sebe, tá druhá možnosť je potláčaná....chlapi tieto veci nesú horšie....ale neboj, bude dobre, hlavu hore
dakujem dievcata vsetko si pekne zaznacujem co pisete aj co sa docitam,ze pomaha a vsetko co sa bude dat vyskusame... manzel podotkol ze nebudeme vediet co pomohlo a ja ze tak to uz bude uplne jedno hlavne ze pomohlo :D
@chorucka tak aj ja som už tu 😀
@lucecita maš bomboveho chlopa 😀 😀 😀 😀 😀 maco 😀 😀 😀 😀
@dijusa ahoj, hrozne Vam budem drzat palce..mm nemam momentalne doma, ale my sa dost zaujimame o zdravu vyzivu, berieme kadejake prirodne veci, tak sa ho popytam ked dojde ci nevie nejako poradit...clovek niekedy nieco precita a mu to utkvie v pamati...tak ci nahodou..a neboj ked je Vam sudene mat deticky tak ich mat budete aj keby neviem co sa robilo....ste este dost mladucki, to je velke plus...
dobrú noc dievčatá, pekné sny....vidíme sa zajtra 🙂 manžel mi sľúbil masáž, tak som zvedavá ;) papa
zmena fotky 😀 😀 😀
@kandee1201 ja viem,ze teraz je to uplne normalne a bezne,neviem preco to nechcem..nielen kvoli viere ale neviem jednoducho to tak citim,ze nie... mozno neskor,ked uz fakt nebude ina nadej tak budem rozmyslat aj nad tym...ale teraz nie..
tak ja dnes 12 DC a ovu testík úplne snehobiely 😒 ,ale aspoň som stihla ešte alchemilku 😀 tak som zvedavá ako to bude zajtra...všetkým pekný večer 🙂
@vardzikova asi mam fakt ovulku az teraz...
babenkyyyyyyyyyy dobre ranecko. pocuvajte ja sa taaaaak tesiiiiim dnes som mala ist na vyvolavacku a vcera na 50 DCsom dostalaaaaaa tu hnusnu mrchu, ale tesim sa ze si nemusim pchat do seba ten bordel 🙂)))) dufam ze dalsi mesiac sa to uz podari, zacinam si meriat po mrche teplotu, bo uz fakt nemam sajnu kedy mam ovu🙂)))))ako vy je z vas niektorá tehu????

@dijusa aj my sme to riešili už pred svadbou, tiež sme sa dohodli, že ak to nepôjde inak, tak si nejaké bábo vezmeme....sme si fakt podobní ;) neboj, to zvládneš, stále musíš myslieť ale na to, že máš užasného manžela a ľúbite sa---to je základ, dieťa je bonus 🙂 a aj ten raz dostaneme všetky....a keby nie, tak dáme lásku nejakému nechcenému, urobíme tak ešte aj dobrý skutok....mne je tiež vždy smutno, keď si pomyslím, že by som nemala nikdy tehu bruško, no nejak by som to už asi prežila...inak, ešte skús modlitbu, vardzikova písala, že toto pomáha, tu je link: http://www.deviatnik.estranky.sk/clanky/zakladn... treba sa to modliť každý deň a po 9 dňoch zase od znova