Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Inac dobre ranko babulky.Tehulky aj Vam je tak strasne zle na zaludku?Od 2 rano nemozem spinkat :(
@zuzanka9999 nooo tak to som rada mojka že ti prišla len z toho hľadiska aby do teba nemuseli pichať tie dristy .. lasko dalši cyklus sa budete musieť viac snažiť 😀 😀 😀 😀 😀 takže nakupiť ovu testy aby boli v zasobe a jasne že aj tehu testy pre istotu 😉
dobre ranko lasky ... nas dnes čaka veľky den .. ideme prvykrat na sono .. jupííííííííí uvidim našu fazuľku 🙂 🙂 🙂 🙂
@aduska_ba čau lasko ja som tiež v noci nespala len som sa prevaľovala z jednej strany na druhu 😖
@adriana_13 tak neskoro ovulku moja urobila si si ten ovu test?
@zuzanka9999 ahoj moja, to som rada že sa to rozbehlo aj samé bez nejakých injekcií 🙂 držím palce pri ďalšom snažení!! 😉
dobre ranko a ja klusam do skoly a v sobotu rano asi testnem, pisu na teste po 48 hodinach opakovat, a vcera bol vecer, tak asi z ranneho, boze dve noci cakat, ale dufam, ze je to tam 😉
moj hovori, ked je neboj uz to nevypadne 😀 😀 😀 😀
@vardzikova jej zlatko tesim sa s tebouuuu 🙂...ok kolkej ides???🙂....nemozem spinkat ani na bruchu ,lebo ma bolia prsia tak spim na boku a to je utrpenie 🙂....a to som este len na zaciatku 🙂)....mojka krize ta nebolia?Lebo mna uz skoro 2 a pol tyzdna
@vardzikova jezis a to tesim aj ja pekny den 😉
@aduska_ba idem až na dvanastu ufff dlha doba ... 😠 , ja spim povačšine tak zvláštne moj hovori že som ako hadia žena .. čiže sa pokrutim ako sa da ale vačšinou je to aj tak na prd lebo spať nemožem.. neviem čo sa to deje so mnou v poslednom čase som sa vôbec nevyspala včera som si povedala že nepojdem spaž až okolo dvanastej aby som sa riadne dobila a aby som sa nebudila lenže mne sa ani o dvanastej eštespať nechcelo no čo ti poviem do rite 😠 Lasko nie križe ma nebolia, mna bolia jedine prsia a niekedy ešte zaboli podbruško ale inak je to fajn a zle ti nebiva?
bre ranko
@azzura čaaaau cica ? ako ? včera si sa vypotila poriadne?
@vardzikova zle mi stale nechuti mi vobec jest len na silu papam :(
@aduska_ba och tak toto nepoznam ja sa musim krotiť aby som toho opať nezjedla až veľa 😀
@vardzikova cau, citim sa furt na hovno, celu noc som nespapa, depkujem ze budem musiet zrusit zakrok 😒 . Dnes som si od sefky vymodlila na zajtra a pondelok dovcu, skusim to vylezat a ked nie tak v pondelok tam volam 😠
@azzura nooo lasko tak to by si mohla zvladnuť ked budeš poctivo ležať tak to by si mala stihnuť 🙂 a hlavne použivaj harmančekovy čaj lasko toto ti pomože určite
@vardzikova no co uz, urobim vsetko co sa da a ked nie, tak to je potom fakt poriadna supa zas od zivota 😒
@vardzikova mojááááá..teším sa spolu s tebou..a čakám na info..aké to bolo....a čo si tam videla...a aká veľká fazulôčka je 😉
@azzura mojka nevzdavaj sa ešte to určite stihaš ..ved ked prideš domv dnes tak už si ľahneš do postielky a maš nato piatok , sobotu , nedelu , v podstate aj pondelok takže určite stihaš 😀 nebooj na laparku pojdeš
@mattuliatko30 jasne mojka bude všetko 😀
@vardzikova a kedy ideš? o koľkej?
@mattuliatko30 idem na dvanastu 🙂
@vardzikova tak sa nevieš už dočkať, čo?? 😉
@mattuliatko30 nooo a ako to bude teraz dlha doba 😠
dobre ranecko 🙂

@mel84 ahoj moja to nemyslis vazne ...vrrrrr :( hnusoba jedna