icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

milacik3
26. jan 2012

mali ste uz niekedy take ,,tlaky,, v podbrusku pocas dna to citim kazdy den a obcas ma aj pichne vo vajecniku bud v jednom alebo v druhom trosicka to zaboli...myslite ze to moze byt ked sa blizi MS ? lebo to sa mi este nestalo....v piatok som bola u doktorky a hovorila som jej to povedala ze nic tam nemam a vsetko je v poriadku, som si myslela ze mozno mam cystu....Ona povedala ze to byva aj ovulkou a ja som sa pytal ci mam a ona povedal ze nemam....ze uz mam po ovulacii...tak preco aj tento tyzden mam take pocity.... ( som 26DC)

milacik3
26. jan 2012

@aduska_ba ahoj ty si v 4tt ? a ako si to tak skoro zistila, kedy si si robila test v ktory den cyklu?

aduska_ba
26. jan 2012

@milacik3 24DC mi ukazal testik ducha pozri si moje testiky v mojom fotoblogu

milacik3
26. jan 2012

@aduska_ba to je teda super, tak skoro ti to pekne ukazalo.... 😉 a to ta len tak napadlo si spravit alebo si mala nejake ,,priznaky,, ?

delideli
26. jan 2012

dobre ranko babulky,ako sa mate,co nove? uz som tu dlhsie nebola, tento tyzden som si zhanala noveho gynekologa a som unavena,ze by som stale len spala..
@milacik3 : ja som mala podobne stavy kratko predtym a potom co som zistila,ze som tehu..tak drzim palce 🙂

milacik3
26. jan 2012

@delideli no ja stale este cakam ze pride MS...v kutiku duse si myslim ze by som mohla byt tehotna ale bojim sa robit test aby som nebola zase sklamana 😅 😢

kikaneu
26. jan 2012

dobré ráno.....asi som vadná, moja teplota je stále nízko, aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

delideli
26. jan 2012

@milacik3 : ja som na tom bola rovnako,ani som neverila,ze by som mohla byt tehu..len po 2 ci 3 dnoch bolesti,ked mrcha nechodila a nechodila som to riskla a testla som sa..

franzziska
26. jan 2012

@azzura na aky zakrok ides?

delideli
26. jan 2012

@kikaneu : neboj ona vyskoci..🙂

kikaneu
26. jan 2012

@delideli och, bodaj by si mala pravdu....som myslela, že dnes už určite pôjde hore a nič....

milacik3
26. jan 2012

@delideli no ja este nemam mat mrchu lebo som dnes len 26 DC, ale som pred MS...tak uvidim ci pride alebo nie

aduska_ba
26. jan 2012

@milacik3 mna strasne boleli krize co pred tym ma nikdy nebolili 🙂...a neskor prsia a teraz mi vsetky aromi vadia 🙂

delideli
26. jan 2012

@kikaneu : nie ,ze by som touto cestou chcela nejak spochybnovat meranie BT 🙂,ale ked si spatne pozeram moj graf a vychadzam zo skutocnosti,ze sme sa v kritickej dobe snazili len raz,tak mi den po ovulke (pri ktorej som mala aj dost vyrazne ovu bolesti a den pred nou aj bielkovy hlien) teplota tiez nevyskocila..preto som bola z toho zmatena a myslela som si,ze bola ovu az niekedy neskor, ale to som uz TT nemerala..

azzura
26. jan 2012

@franzziska na prefuky vajcovodov

vardzikova
26. jan 2012

no babky akurat jem francuzaky .. dem sa pomaličky namaľovať lebo vyzeram ako obluda ... a tak šup na sono

azzura
26. jan 2012

@vardzikova cica, vsak ty si krasna 😀 😀 😀 maco omietku 😀 😀 . potom daj vediet co si videla a pozdravuj fazulku 😉

vardzikova
26. jan 2012

@kikaneu no ale mojka teoreticky to vyzera že ovulku si mala na trinasty den akurat ten maly skok do hlbin ale inak by si ju už mala mať za sebou nie? ved aj hlien tomu nasvedčuje ?

franzziska
26. jan 2012

@vardzikova zas to papanicko? 😉 😀

delideli
26. jan 2012

@vardzikova : dobra teoria, tiez si myslim,ze to mohlo tak byt 🙂
drzim palce na sone,nech ste ok 🙂 mna k novej doktorke objednali az na 12.tt,tak skocim asi na buduci tyzden k staremu dr.,ci mi este neurobi jeden ultrazvuk,kym od neho odidem 🙂lebo som este nevidela fazulku,minule tam bolo vidiet iba ten gestacny vacok..

franzziska
26. jan 2012

@azzura aha mala si nejaky problem? ja som zas objednana na pondelok ku gyn, konecne som sa vychystala 😎 tak idem sa ho popytat na tie problemy s ms a ci mi prebieha ovu

milacik3
26. jan 2012

@aduska_ba aj mna uz tyzden prsia bolia ale to asi je preto ze sa blizi MS,....aj vajecniky ma bolia ale doktorka v piatok povedala ze ich mam v poriadku tak snad nic vazne to nie je

kikaneu
26. jan 2012

@delideli to nie meranie BT, to naše telá sa nesprávajú podľa programu ff 🙂 ale podľa seba.....a ty sa ako cítiš? bruško rastie?

azzura
26. jan 2012

@franzziska ja uz vyse roka chodim po doktoroch a toto je posledne co sa da urobit, potom mi davaju pol roka na otehotnenie a ked nic, tak idem na umele

vardzikova
26. jan 2012

@azzura mojka krásna som ked sa namaľujem .. inak to je otras 😖 😖 😖 😖 jasne lasko 😀

kikaneu
26. jan 2012

@vardzikova ja si nemyslím, veď po ovu mávam vyššie teploty....a teraz sú stále také podobné a nízke....

vardzikova
26. jan 2012

@franzziska noooo 😅 😀

azzura
26. jan 2012

@vardzikova ako ides? sama ci ta berie mm?

vardzikova
26. jan 2012

@delideli lasko pozeram že si v rovnakom tt ako ja 😀

vardzikova
26. jan 2012

@kikaneu a mojka mysliš že ovulka ešte nebola to by prišla potom akosi neskoro nemysliš?