Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
dobré ráno.....asi som vadná, moja teplota je stále nízko, aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@azzura na aky zakrok ides?
@kikaneu : nie ,ze by som touto cestou chcela nejak spochybnovat meranie BT 🙂,ale ked si spatne pozeram moj graf a vychadzam zo skutocnosti,ze sme sa v kritickej dobe snazili len raz,tak mi den po ovulke (pri ktorej som mala aj dost vyrazne ovu bolesti a den pred nou aj bielkovy hlien) teplota tiez nevyskocila..preto som bola z toho zmatena a myslela som si,ze bola ovu az niekedy neskor, ale to som uz TT nemerala..
@franzziska na prefuky vajcovodov
no babky akurat jem francuzaky .. dem sa pomaličky namaľovať lebo vyzeram ako obluda ... a tak šup na sono
@vardzikova cica, vsak ty si krasna 😀 😀 😀 maco omietku 😀 😀 . potom daj vediet co si videla a pozdravuj fazulku 😉
@kikaneu no ale mojka teoreticky to vyzera že ovulku si mala na trinasty den akurat ten maly skok do hlbin ale inak by si ju už mala mať za sebou nie? ved aj hlien tomu nasvedčuje ?
@vardzikova zas to papanicko? 😉 😀
@vardzikova : dobra teoria, tiez si myslim,ze to mohlo tak byt 🙂
drzim palce na sone,nech ste ok 🙂 mna k novej doktorke objednali az na 12.tt,tak skocim asi na buduci tyzden k staremu dr.,ci mi este neurobi jeden ultrazvuk,kym od neho odidem 🙂lebo som este nevidela fazulku,minule tam bolo vidiet iba ten gestacny vacok..
@azzura aha mala si nejaky problem? ja som zas objednana na pondelok ku gyn, konecne som sa vychystala 😎 tak idem sa ho popytat na tie problemy s ms a ci mi prebieha ovu
@franzziska ja uz vyse roka chodim po doktoroch a toto je posledne co sa da urobit, potom mi davaju pol roka na otehotnenie a ked nic, tak idem na umele
@azzura mojka krásna som ked sa namaľujem .. inak to je otras 😖 😖 😖 😖 jasne lasko 😀
@vardzikova ja si nemyslím, veď po ovu mávam vyššie teploty....a teraz sú stále také podobné a nízke....
@franzziska noooo 😅 😀
@vardzikova ako ides? sama ci ta berie mm?
@delideli lasko pozeram že si v rovnakom tt ako ja 😀
@kikaneu a mojka mysliš že ovulka ešte nebola to by prišla potom akosi neskoro nemysliš?

mali ste uz niekedy take ,,tlaky,, v podbrusku pocas dna to citim kazdy den a obcas ma aj pichne vo vajecniku bud v jednom alebo v druhom trosicka to zaboli...myslite ze to moze byt ked sa blizi MS ? lebo to sa mi este nestalo....v piatok som bola u doktorky a hovorila som jej to povedala ze nic tam nemam a vsetko je v poriadku, som si myslela ze mozno mam cystu....Ona povedala ze to byva aj ovulkou a ja som sa pytal ci mam a ona povedal ze nemam....ze uz mam po ovulacii...tak preco aj tento tyzden mam take pocity.... ( som 26DC)