icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
26. jan 2012

@vardzikova držím palce, nech je všetko ok Katka 🙂 a teším sa na správy o fazuľke 🙂

lucecita
26. jan 2012

@kikaneu tak asi prestanem liečiť a pchať do seba tú chémiu 😀 to horské slnko je dobré na chrbticu, ale ak ťa to nejak moc bolí a predtým nebolievalo, šla by som k neurológovi aby ťa mrkol čo to je 😉

vardzikova
26. jan 2012

@kikaneu dakujem mojka 😀

zelovocka
26. jan 2012

@kikaneu nie si vadná, len ovulka ťa naťahuje 😉 môže byť aj neskôr. dneska sa na ňu necítiš?
nemala si náhodou stresové obdobie, zmenu stravy, spánkového režimu? vtedy mešká ovu mne 😝

azzura
26. jan 2012

@lucecita musis, ich nejak vyhnat z tela von, skus vybehnut von len tak...mozno sa zlaknu 😀 😀

azzura
26. jan 2012

@kikaneu zvlaste, ale mala by si stym nieco robit, ak to bude dlhsie trvat tak s tym treba zajst dokymu

kikaneu
26. jan 2012

@lucecita ono to zas nie je až taká strašná bolesť, no príjemne sa rozhodne necítim....uvidím, že čo bude zajtra 🙂 dám jej ešte šancu 🙂
žeby? uvidíš čo ti povedia na krčnom, dúfam, že nič zlé to nebude 😉

kikaneu
26. jan 2012

@zelovocka práveže nie, cítila som sa na ňu ten 17DC....a žiadne zmeny, žiadne stresy....som doma na PN, tak mám veľa oddychu a hej, zmena stravy z jedálenskej na domácu ;) inak fakt nič 🙂 spať chodím v približne rovnakom čase a trošku dlhšie spávam, ale na meranie BT mám nastavený budík

kikaneu
26. jan 2012

@azzura určite pôjdem, ak to neprejde 😉

mata_ba
26. jan 2012

Ahojteee..ako???nejake novinky??ja opat v ba 🙂

azzura
26. jan 2012

@kikaneu mala by si 😉

kikaneu
26. jan 2012

@azzura dík za rady 🙂 budem sa nimi riadiť 🙂

franzziska
26. jan 2012

@azzura uf to ma mrzi, je to nespravodlive..tento svet a vsetko, budem ti drzat palce...kazdopadne vidim ze sme z rovnakeho mesta 😉 😉

lucecita
26. jan 2012

@azzura akože nahatá, keď len tak? máme záhradu, že by som sa prebehla? 😀 😀 😀
@kikaneu tak uvidíš ako ti bude, ale nejak to nezanedbávaj...aj ja dúfam, že to nebude nič zlé 😉

franzziska
26. jan 2012

@kikaneu jaka si zlata na tej svadobnej fotke 😝

kikaneu
26. jan 2012

@franzziska vďaka 🙂

kikaneu
26. jan 2012

@lucecita nezanedbám 🙂 sľubujem 🙂 budem zodpovedná dospelá žena 🙂

lucecita
26. jan 2012

@kikaneu takto sa mi to páči 😀 😀 😀

kikaneu
26. jan 2012

@lucecita aj mne...a ty nieže budeš behať nahá po záhrade ;)

adriana_13
26. jan 2012

@vardzikova ja si ten ovu test predsa ...aj ked je 21 DC ale uvidíme...ozaj drzim palce 😵

lucecita
26. jan 2012

@kikaneu prečoooooooooo? máme pekného suseda, hokejistu - brankára, on by sa potešil a možno aj ja 😀 😀 manžel je na služobke a ja mám kopeeeeeeeec egg hlienu, treba využiť, nie? 😅 😅 😅 😅 😅

zelovocka
26. jan 2012

@kikaneu hmmm, niekedy cyklus zblbne trošička 🙂 meraj ďalej a uvidíme, možno dnes je ovu a pôjde to hore 😉

adriana_13
26. jan 2012

kocky prave som vyhnala kupit draheho ovu test .) mam 21 DC ale mam pocit ze mam az teraz ovulku,,tak som zedava,,,ci je to mozne 😉

delideli
26. jan 2012

@momamo : tak nech ti je lepsie..kedy si zacala grcavat? mne je zatial dobre,tak cakam,ci sa nieco objavi,ci nie..

momamo
26. jan 2012

@delideli fuuu od zaciatku, ale to som sa len sem tam pregrcla, raz vecer, raz rano, ale uz kazde rano od pondelka a dnes aj ako som prisla do prace ...Mojka bud rada, ze mas tak ako je ...

gelinka75
26. jan 2012

@azzura a je ti lepsie ci horsie, mozno to do pondelka prejde, este su to 3 dni

kikaneu
26. jan 2012

@lucecita ty si prípad 🙂 a manžel kedy príde? 🙂

gelinka75
26. jan 2012

@momamo tak my riesime veci uz cez CAR, takze som kludnejsia, ze sa nieco hybe a pri tom sa snazime prirodzene, dr. povedala, ze aj tak sa to moze podarit 😀 zlata bola 😉

kikaneu
26. jan 2012

@zelovocka meriam, meriam...hoci, tešila som sa, že cez maródku pomeriam len do vyznačenia ovu a potom už budem spať a žiaden budík 5:15....no asi moje telo nechce potom zažiť šok, keď už budem zas chodíť do práce a skoro vstávať, tak ma teraz ovu naťahuje 🙂

mel84
26. jan 2012

@momamo no ja mam taky pocit, ze budeme patrit medzi tie grckajuce 😒 ...a ako to riesis v praci? uz vedia ze si tehotna?