Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu no šak popri vareniu 😀 😀 😀 ja by som aj varila, ale keďže ten môj úžasný manžel mi včera nič nekúpil, bo sa ponáhľal, keď mali prísť k nám chalani a potom sa mu už večer nechcelo ísť...ale teraz mi vraj na Morave kúpi, tak som zvedavá...idem improvizovať čo mám doma, ale nič moc to nie je, tak len nejaké cestovinky to zachránia 😅
😀 😀 😀 😀 sak toto, ze uz ked vystreli tak nic moc 😀 a nikdy nevies ci su jeho alebo susedove 😝
@lucecita po kom to slintas? po susedovi ci? 😀 😀 😀 🙂
Babky teraz mi volal moj mm že chcu zrušiť všetky DNP ? počuli ste o tom? ma porazi asi ...BOžE
@vardzikova no o tom som nepocula len teraz su nove pravdila od noveho roka to viem
@milacik3 tak tie nove pravidla viem .. ale nevedela som o tom že chcu všetky DNP zrušiť
ahojteee kocky tak som spat od doktorky... 😉 😉 😉 😉 😉 a je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm..... je to tam kde to ma byt tak som stastna ako blcha 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 o dva tyzdne idem na kontrolu lebo este nebolo vidiet babacko iba vacok ktory ma 7,7mm jooooj tesiiiim sa
@lusinda1989 : super 🙂tesim sa a gratulujem 🙂
@lusinda1989 aj ty si bola dnes na sono? ja sa ešte iba chystam
@vardzikova no ja si to neplatim, cize mne je to v podstate jedno...ale aj tak si myslim ze tie zmeny su troska mimo a skoda toho pre ostatne baby
@vardzikova hej hej sak dnes som mala ist a tak som isla hned rano lebo vtedy je tam najmenej ludi 🙂
@delideli dakujeeeem tesim sa ako male dieta 🙂
@lusinda1989 nadhera superrrrrr gratulujeeem 🙂
@lusinda1989 ja som bola objednana na dvanastu
@franzziska nooooo, po susedovi 😅 😅 😅 však to je kus chlapa, júúúúúúúúúúj 😵
@kikaneu neprihorí, len sa neboj, je v parnom hrnci predsa 😀 😀 vyprdkal sa na mňa a teraz neviem čo uvarím z toho nič 😀 😀 😀 😀
@vardzikova prečo bola? nejdeš?

@lucecita a ty si este na PN a zas a znova chora? to uz co je s tebou 😝 😨