icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gelinka75
26. jan 2012

@lucecita a ty si este na PN a zas a znova chora? to uz co je s tebou 😝 😨

momamo
26. jan 2012

@gelinka75 tak vam drzim palce🙂 🙂 😉

momamo
26. jan 2012

@mel84 vsetci kolegovci to vedia okrem sefa, ved on si to uz sam co chvila vsimne ... Chvalabohu som dnes stihla dobehnut naa wc-ko a nikto tam nebol🙂

mel84
26. jan 2012

@momamo akoze ja som sisnuta, este ani tehotna nie som a uz rozmyslam ako to budem riesit, ja by som to chcela az tak v 12tt povedat...asi budem na home officoch 🙂 lebo tu keby som grckala tak to by to bolo pocut na celu chodbu..

lucecita
26. jan 2012

@kikaneu manžel príde až podvečer, šiel na Moravu, takže si počkááááám na neho 😠

lucecita
26. jan 2012

@gelinka75 áno, ešte som stále na PN a drží sa ma to jak kliešť 😠

kikaneu
26. jan 2012

@lucecita to vydržíš 🙂 ja mám svojho doma a aj tak nič 😅 niet kedy, varíme obed 🙂

mel84
26. jan 2012

@lucecita no z brankara neviem ci by nieco bolo, oni vacsinou strielat nevedia 😀

momamo
26. jan 2012

@mel84 pockaj ty este niesi tehotna a myslis si ze ked budes tak budes grckat ...?? Teda uz teraz to vies povedat?? 🙂

mel84
26. jan 2012

@momamo ja si to len myslim 🙂 mamine bolo hrozne zle, takze je to dost pravdepodobne

lucecita
26. jan 2012

@kikaneu no šak popri vareniu 😀 😀 😀 ja by som aj varila, ale keďže ten môj úžasný manžel mi včera nič nekúpil, bo sa ponáhľal, keď mali prísť k nám chalani a potom sa mu už večer nechcelo ísť...ale teraz mi vraj na Morave kúpi, tak som zvedavá...idem improvizovať čo mám doma, ale nič moc to nie je, tak len nejaké cestovinky to zachránia 😅

lucecita
26. jan 2012

@mel84 ha, by si sa čudovala 😀 😀 😀 😀 keď je v lete len v trenkoch bez trička na záhrade, len slintám a mm mi zakazuje dívať sa z okna 😀 😀 😀 😀 a on už má tri deti, ale na druhej strane nepodarené, bo behajú jak splašené hore 😀 😀 😀

mel84
26. jan 2012

😀 😀 😀 😀 sak toto, ze uz ked vystreli tak nic moc 😀 a nikdy nevies ci su jeho alebo susedove 😝

lucecita
26. jan 2012

@mel84 veď práve 😀 😀 😀

franzziska
26. jan 2012

@lucecita po kom to slintas? po susedovi ci? 😀 😀 😀 🙂

kikaneu
26. jan 2012

@lucecita a mäso nám prihorí a potom čo? 🙂 budeme bez obeda 🙂 takto sa na teba vykašľal? no pekne 🙂 príde domov a bude hľadať večeru, nie? 🙂

vardzikova
26. jan 2012

Babky teraz mi volal moj mm že chcu zrušiť všetky DNP ? počuli ste o tom? ma porazi asi ...BOžE

milacik3
26. jan 2012

@vardzikova no o tom som nepocula len teraz su nove pravdila od noveho roka to viem

vardzikova
26. jan 2012

@milacik3 tak tie nove pravidla viem .. ale nevedela som o tom že chcu všetky DNP zrušiť

lusinda1989
26. jan 2012

ahojteee kocky tak som spat od doktorky... 😉 😉 😉 😉 😉 a je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm..... je to tam kde to ma byt tak som stastna ako blcha 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 o dva tyzdne idem na kontrolu lebo este nebolo vidiet babacko iba vacok ktory ma 7,7mm jooooj tesiiiim sa

delideli
26. jan 2012

@momamo : tak nech ti to uz skoro prejde..kamoska vravela,ze jej ako skoncil prvy trimester,akokeby utal a grcanie bolo prec..

delideli
26. jan 2012

@lusinda1989 : super 🙂tesim sa a gratulujem 🙂

vardzikova
26. jan 2012

@lusinda1989 aj ty si bola dnes na sono? ja sa ešte iba chystam

franzziska
26. jan 2012

@vardzikova no ja si to neplatim, cize mne je to v podstate jedno...ale aj tak si myslim ze tie zmeny su troska mimo a skoda toho pre ostatne baby

lusinda1989
26. jan 2012

@vardzikova hej hej sak dnes som mala ist a tak som isla hned rano lebo vtedy je tam najmenej ludi 🙂

lusinda1989
26. jan 2012

@delideli dakujeeeem tesim sa ako male dieta 🙂

aduska_ba
26. jan 2012

@lusinda1989 nadhera superrrrrr gratulujeeem 🙂

vardzikova
26. jan 2012

@lusinda1989 ja som bola objednana na dvanastu

lucecita
26. jan 2012

@franzziska nooooo, po susedovi 😅 😅 😅 však to je kus chlapa, júúúúúúúúúúj 😵
@kikaneu neprihorí, len sa neboj, je v parnom hrnci predsa 😀 😀 vyprdkal sa na mňa a teraz neviem čo uvarím z toho nič 😀 😀 😀 😀

lucecita
26. jan 2012

@vardzikova prečo bola? nejdeš?