icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

rybicka3
15. nov 2011

@barushkaam to ma velmi mrzi ☹

lucecita
15. nov 2011

@purina12345 šak práve, aj ja som zvedavá 😀 😀 no grafík si značím, ale neviem prečo tam mám zaznamenané len dve teploty, keď som si značila tri...tá prvá mi nejako zmizla a robím to stále rovnako 😀 😀 a ešte, ako to to vložím, aby ste si to mohli mrknúť aj vy?

lucecita
15. nov 2011

@soni1 ahojky a vitaj medzi nami dievčatami snažilkami 😀 no mne keby mešká ta sviňuška toľko dní koľko tebe, tak sa dávno testnem...mne meškala 4 dni a testovala som sa, ale bolo to negatívne..

spula22
15. nov 2011

@snubenci08 nemam☹....mala som jeden,ale ten som minula 🙂

delideli
15. nov 2011

@barushkaaam : to ma straaasne mrzi ☹ dufam,ze sa po fyzickejstranke das rychlo do poriadku, po tej psychickej to asi take lahke nie je..ale budem velmi drzat palce, aby ste zase nasli silu..
a jasne,ze sa sem mozes vratit hocikedy..

spula22
15. nov 2011

@barushkaaam mojka to ma velmi mrzi ☹ .zelam ti vela sily, budes ju potrebovat...samozrejme s nami ostan...ja tiez niesom prvo, ale druhosnazilka a baby ma tu medzi sebou super prijali 🙂

lucecita
15. nov 2011

@barushkaaam mojaaa, to mi je veľmi ľúúúúto... 😢 😢 😢 ja som túto správičku nezachytila skôr, až teraz...držkajte sa ako najviac viete...zasa príde deň, kedy bude dobre..a samozrejme, že tu zostaň s nami, budeme sa podporovať navzájom všetky spolu...

delideli
15. nov 2011

@lucecita : mne prvu nechcelo vziat ked som tam dala ako prvy den cyklu zaciatok mrchy ked som mala iba spotting- to ako prvy den nerata,az normalne krvacanie..a ak to chces hodit sem, klikni na Sharing, potom Setup a potom skopiruj tu linku ,co ti tam vyskoci hore v bielom okienko-riadku 🙂
@soni1 : tiez pekne vitam..prve priznaky mozu byt rozne a vo vseobecnosti dost pripominaju PMS, takze sa daju casto tazko rozoznat..aj bolesti v podbrusku mozu byt..ale tiez by som radsej testla, lebo napr. ja odkedy sa snazime pozorujem na sebe rozne zaujimave fenomeny 🙂 a zatial nic :( budem drzat palce aby si mala 2 // 🙂
@purina12345 : tak mam tie kvapky od valovica- femi, vysli ma na 7.66..na nete boli sice lacnejsie,ale ak si priratam postovne a este by som musela cakat, tak som ich vzala rovno, mali posledne,tak asi idu na dracku 🙂
citala som aj tu na MK k nim nejaku diskusiu, niekomu pomohli,niekomu nie,nejaka baby dokonca pisala,ze jej rozhodili cyklus..tak vyskusam, uvidim, dufam,ze sa zaradim do tej prvej skupiny..🙂 ale obsahuju aj alchemilku,tak asi cajik teraz vynecham nech to neprezeniem, mozno si dam len malinikovy..

lucecita
15. nov 2011
delideli
15. nov 2011

@lucecita : toto uz funguje 🙂

lucecita
15. nov 2011

@delideli to som rada, lebo som tam poslala iný link a ten nešiel, tak som opravovala, až kým nenastala tá chvíľa a bolo to tady 😀 😀 😀

barushkaaam
15. nov 2011

Baby ste velmi mile, vsetky ktore ste mi napisali. V piatok idem na prehliadku k svojmu gynekologovi, tak drzte palce, nech ma pre mna aspon nejake dobre zpravy. Potom sa ozvem, ako som dopadla.

delideli
15. nov 2011

@barushkaaam : drzim, nech uz mate vsetko zle za sebou a pred sebou len to dobre..

jorgie
15. nov 2011

@barushkaaam je mi to velmi luto ☹

jorgie
15. nov 2011

@soni1 vitam medzi nami snazilkami 🙂 ja uz by som na tvojom mieste davno testla 🙂 ked mavas mrchu pravidelne 6 dni je uz dost dlho na to aby sa // ukazali na teste...ale to je len moj nazor...uz aj tak ta obdivujem ze si dokazala vydrzat tak dlho 😉

delideli
15. nov 2011

baby, neskusali ste niektora nahodou pre-seed gel?prave so narazila na celkom zaujimavu diskusiu (precitala som len prvu a poslednu stranu,ale ta posledna vyzera povzbudivo)..

purina12345
15. nov 2011

@lucecita moja, nájdi si dátum kedy si mala prvý deň mrchy a označ si ju, a potom si nájdi dátum prvého merania označ a pokračuj tak ďalej

lucecita
15. nov 2011

@purina12345 no kľudne, ale ako sa tak motám v tom grafe, neviem to tam zaznačiť.... ja som totižto blondínka 😀 😀 😀 😀 keby bol k tomu aspoň slovenský postup a nie anglickýýýýýý, z toho som jeleň 😀 😀 😀

roka84
15. nov 2011

zdravím vás moje spolusnažilky 😉 fakt hrozné, ako tak čítam samé negatívne správy ☹ ... len vám chcem povedať, že neviem, čo sa so mnou deje?!?!? V nedeľu som začala špiniť, do pondelka rána sa mi spustili kramy a dnes teraz už skoro nič.... mala som dnes iba jeden tampon a od obeda nič.... no nechápem.... odkedy mám kramy, vždy trvajú 5 dnííííí !!! no uvidím čo bude do rána a zajtra.

purina12345
15. nov 2011

@lucecita pošli mi na IP meno a heslo aj s údajmy kedy bola ms a teplotu a ja ti to urobím, potom budeš už len pokračovať, hrozne mi blbne MK, aj tebe?

gelinka75
15. nov 2011

@barushkaaam velmi ma to mrzi ☹

lucecita
15. nov 2011

@purina12345 ok, idem ti to poslať..veľmi pekne ti ďakujem.....máš u mňa kávičku 😎 a aj mne to tu blbne...raz som prihlásená, potom mi dlho načítava a som online...a ja že len ja to mám 😀 😀

nikinka1111
15. nov 2011

ahojte dievčatá, poctivo meriam teplotu - stále je dole, na ovu teste dnes slabý duch, tak dúfam že ovu sa o pár dní dostaví. čo by som dala za takého ducha na tehu teste 🙂 . držím vám všetkým palce aby najbližšie už boli len //

lucecita
15. nov 2011

@lucecita napíšem ti správu a po odoslaní mi vyhodí chybu ale nie v mojom prijímači 😀 😀 😀 radšej som si ju skopčila, až to stále nevypisujem dokola 😀

gelinka75
15. nov 2011

baby aj mne to blbne, neviem ani odpovedat na prispevky ani oznacit

lucecita
15. nov 2011

a ja som si poslala odpoveď a ani neviem ako, keďže som to odpovedala purine 😀 😀 😀

gelinka75
15. nov 2011

@roka84 tak to je fakt zaujimave, ja som dnes 4 den a tiez mam skoro ako na 5ty nic :D

roka84
15. nov 2011

@barushkaaam mrzí ma to, čo sa ti stalo, pre každú ženu, ktorá túži po bábätku to musí byť rana pod pás.... želám ti veľa zdravia a síl !!!

roka84
15. nov 2011

@gelinka75 no si to predstav a ja som taký 2 ( ak nerátam nedeľu) deň a že nič !!!!

gelinka75
15. nov 2011

baby uz niekto musime prelomit tu smolu tu, lebo same cervene a smutne udalosti ☹ kto sa hlasi ako prvy? 😀