Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@chorucka mojka ty si čo zasa spievaš? dnes si si dala asi dvojitu davku antibiotik čo?
Baby,za chvilu budem vystupovat z vlaciku a budem sa uz len drahemu venovat..ale zajtra som tu ako na koni.tak pekny vecer a snazilkujteee,oddychujteee a taaaak 😉
@lusinda1989 moj mi to povedal hned .. že som v 5 t a 5 dni ... ale podľa mojho to vyzera inak ale on ma asi vačšiu pravdu ako ja .. takže tak nejak
@vardzikova zlatko dnes som si nedala ziadne anti. 😠 ale vecer si dam nemohla som sa ani najest tak som si dala ranajsiu pavzu 😀 Joj ja si pospevujem mi jedna osobka urobila vekuuu radost 😀
@mata_ba aj tebee 😵
@adriana_13 mojka ovulacia bude až vtedy ked prva čiarka bude silnejšia ako kontrolna a ked sa pozriem na tvoj test tak prvu čiarku maš iba ducha .. to znamena že si bud po ovulke alebo pred ovulkou ...
@chorucka a prezrad aku radosť?aj ja sa chcem potešiť ... no davaj 😝
@vardzikova PREZRADIT MI SKUS PRECO STALE MAM CHUT UJST ZA TEBOU ZA TEBOU lalala
@vardzikova Rada by som ti viac prezradila ale takto verejne to nemozem 😀
@vardzikova po.... ☹
@vardzikova aspon ale viem ze mam pravidelny cyklus...ze som mala ovulku vtedy kedy mala byt 😵 musim hladat pozitíva
prečo ma bolia vaječníky po ovulke?nechpem,,, 😠
caute baby, juuuj, ale som tu dlho nebola, par desiatok straaan 😀 😀 dnes som 11dc a musim vam podat spravu: od skoncenia mrchy pijem denne dva deci grepoveho dzusu a do jogurtu miesam lanove a od dnes mam egg hlien...sice ovu testy zatim nic, ale je to na dobrej ceste...minuly cyklus som ovu asi nemala a predtym som ju mala az na 17dc, cize nieco na tom bude 😉
a este tema do diskusie, od viacerych doktorov som pocula, ze nie je dobre chodiz casto na sono (akekolvek, nie len tehu), lebo pri nom dochadza k extremnemu prehrievaniu buniek a ani babatku to nerobi dobre-caste ultrazvuky, kde je babo akoby skovane, natlacene cim dalej od zdroja a pod...co si o tom myslite?
@adriana_13
to by som aj ja rada vedela prečo bolia tie vajeniky po ovulke??????? 😨
MAM TA V HLAVE A MAM TA VSADE lalala
@vardzikova noooo, to som celá ja 😀 😀 😀
Babyyyy, som sa nejak prežrala 😀 😀 😀 spravila som vysmážaný syr s hranolkami a idem prasknúť 😅
@lucecita ja som vcera mala a skoro som sa dogrcala potom, hlavne ze som sa specialne kvoli vysmazanemu camembertu trepala do lidlu 😀 😀
@palculienka2011 aj mi kupujeme v lidli camembert 😀 mm ho zboznuje
@palculienka2011 😀 😀 😀 no pekne, nebola by škoda takého syra? ešteže si to udržala 😅
Caute kocky, sorry ze vam tu vstupujem do mlsacej debaty, ale nemate niekto v okoli dieta cca 2 roky? Chceme s manzelom kupit synovcovi odrazadlo, take to cool odrazadlo co teraz frci a maju dva druhy, jedno sa mi viac paci - drevene, s modrou, uplne krasne, moderne, proste cool, ale pocula som, ze dnesne deti na tie drevene hracky moc neletia...tak potom je tu este odrazadlo co je ako normalny detsky bicykel len bez pedalov.
Co myslite? Budem vdacna za kazdu radu - nie je to zrovna za 5 euri...
@merry_v : k tym bolestiam vajecnikov pri ovulke som citala,ze to nie je uplne jasne,co ich sposobuje ale teorie su taketo : bud ich sposobuje drobne krvacanie alebo vyliatie tekutinky pri prasknuti folikulu, pripadne samotne prasknutie folikulu a uvolnenie vajicka alebo stahy vajickovodu,ktore posuvaju vajicko smerom k maternici..

@kikaneu ale snad ano..ved robime vsetko pre babinko 🙂